הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 130 קילו

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
משקל גוף: 60.7kg

יש לי נטייה לצעוק ממש חזק אז המלצה שלי להשים אוזניות או ווליום נמוך חחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
המאמן אמר לי שהוא לא נגע הוא פשוט שומר כי פעם אחת עפתי אחורה בסקוואט אבל הוא אומר כשהוא נוגע.

• פותח/ת השרשור
א) אמרתי כשהוא נוגע הוא אומר לי
ב) אני לא טמבל אני יודע עם מישהוא עזר לי או לא אני מרגיש!
ג) המאמן תמיד שומר כזה צמוד ובגלל זה זה נראה שהוא נוגע.

רואים בפירוש שהוא נוגע בעליה. אפילו עם הזרת זה נקרא נגיעה (והוא יודע את זה). אולי הוא פחד שתעוף אחורה שוב ועשה את זה בלי לחשוב.
הוא גם שומר עליך ככה בתחרויות?

• פותח/ת השרשור
אני משקולן.... רק בסקוואט הוא שומר ככה והוא לו נוגע היד במרחק של ס"מ בארך מהמוט פשוט האיכול שך המצלמה גרועה.

רואים בפירוש שהוא נוגע בעליה. אפילו עם הזרת זה נקרא נגיעה (והוא יודע את זה). אולי הוא פחד שתעוף אחורה שוב ועשה את זה בלי לחשוב.
הוא גם שומר עליך ככה בתחרויות?

אתה יכול לראות את הסרטונים שלו בתחרויות שיוכיחו למה הוא מסוגל. הוא כולה ילד בן 15 ומרים משקלים יפים. אז פעם הבאה יעשה בלי שהמאמן יעמוד מאחוריו, לא צריך לפול עליו. מקולד פייר ציפי לתגובה אשר תואמת לו. ממך, לא.

המשקל שלך יפה מאוד אך רואים פה שמאמן נגע טיפה בעלייה וזה לא נורא תאכל עוד קצת ופעם הבאה תצליח בלי שהוא ייגע *

אתה יכול לראות את הסרטונים שלו בתחרויות שיוכיחו למה הוא מסוגל. הוא כולה ילד בן 15 ומרים משקלים יפים. אז פעם הבאה יעשה בלי שהמאמן יעמוד מאחוריו, לא צריך לפול עליו. מקולד פייר ציפי לתגובה אשר תואמת לו. ממך, לא.

אין צורך לצאת להגנתו ואף אחד לא נפל עליו. אני גם לא מזלזל ביכולות שלו, אבל רואים שיש נגיעה במוט, במקרה הזה החזרה לא נחשבת ויותר מזה אין מה לומר. כשמעלים סרטון חושפים אותו לביקורת, אם אתם מעדיפים לא לשמוע מה שיש לאנשים אחרים לומר תשמרו את הסרטונים לעצמכם.

יפה, אבל אתה מודע לזה שנוגע במוט = אין חזרה? (וכן, הוא נוגע במוט בבירור)

אתה מודע לזה שלא צילם את המשקל = אי אפשר להיות בטוח שזה באמת 130 קילו? (וכן, הוא לא מצלם את המשקל בבירור). אז נספר את זה לכל אחד שמעלה פה סירטון?

הוא לא עוזר בבירור אי אפשר לדעת מה הוא עושה מהצילום. גם אני חושב שהמאמן לא אמור ללוות אותו, ושליפול אחורה בHB זה שטויות גם לילד בן 10, אבל בוא לא ניתפס לקטנות, אם המאמן שלו אמר לו שהוא לא נגע במוט לא נראה לי שהוא משקר.

הופה, הנה התעוררה גאוות המשקולנים. מי שמרים קצת את התחת מהספסל בבנץ' מקבל ביקורת, מי שנראה שמזווית מסויימת שהוא לא בדיוק שבר מקביל מקבל ביקורת, אבל חס וחלילה שמשקולן צמרת ישראלי עושה משהו לא בסדר.

אתה מודע לזה שלא צילם את המשקל = אי אפשר להיות בטוח שזה באמת 130 קילו? (וכן, הוא לא מצלם את המשקל בבירור). אז נספר את זה לכל אחד שמעלה פה סירטון?

הוא לא עוזר בבירור אי אפשר לדעת מה הוא עושה מהצילום. גם אני חושב שהמאמן לא אמור ללוות אותו, ושליפול אחורה בHB זה שטויות גם לילד בן 10, אבל בוא לא ניתפס לקטנות, אם המאמן שלו אמר לו שהוא לא נגע במוט לא נראה לי שהוא משקר.

ברגע שראיתי שמישהו נגע במוט לא ממש אכפת לי לגבי המשקל.
ואין לי מושג משקר או לא, זה גם לא מעניין. אני פעם שמרתי על קורן בבנץ' ונגעתי לו במוט, מרוב שהוא היה בהיסטריה שהחזרה לא תיחשב אמרתי לו שלא עזרתי וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית