הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 130 קילו

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
משקל גוף: 60.7kg

יש לי נטייה לצעוק ממש חזק אז המלצה שלי להשים אוזניות או ווליום נמוך חחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה האמת המטרה לליגה 1 השנה אני רוצה לישבור שיאי ישראל בעד 62 נראה איך זה ילך לי.

לעניות דעתי הבעיה היא דווקא לא בתמיכה בעלייה אלא דווקא בתמיכה בסוף הירידה לקראת השלב של העלייה.
אם תשים-לב בסרטון, כשאתה יורד עד שבירת המקביל היידים של המאמן שלך נמתחות למקס' במתיחה המקס' יש את העזרה הכי גדולה, שזה בעצם שלב אחד לפני תחילת העליה שהוא השלב שבו רוב הכוח צריך להיות מגוייס.

בכל-זאת, ניתן לומר די בוודאות שלפחות 120 קילו אתה סוגר ללא צורך בשמירה (אני מאמין), וזה לבד מהווה משקל של פי 2 ממשקל הגוף שלך.
לדעתי מדובר במשקל יפה לכל הדעות במיוחד בהתחשב בגילך הצעיר.

סע(שא) ברכה,
+1.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
120 עשיתי באפריל ובאותו יום באימון בלי שמירה של המאמן ואני בטוח שאני יכול לעשות 130 בלי שמירה המאמן מתעקש לשמור

הנוירונים במוח שלך לא מתפקדים היום? אתה הראשון לבקר אחרים, אז מה קרה עכשיו?

לא יודע אם להיות הראשון שמבקר אחרים זה טוב או רע, אבל הנקודה היא שלהתייחס למשהו שלא ברור מהסרטון (וגם לא ממש סביר) כעובדה כמו שעשית, זה דיי מפגר.
לא זכור לי שהערתי למישהו על תחת בבנץ', וגם על שבירת מקביל, אלא אם רואים בבירור.

רואים בבירור שהוא נוגע במוט. הרבה יותר בבירור מכל מיני סרטונים מפוקפקים של סקוואט שמצולמים בזוויות מוזרות.

סבבה, המאמן בן 69 עשה את החתירה בעמידה עם 130 ק׳ג והילד פשוט מזייף את הסקוואט. נאמר שפעם הבאה הוא יעשה בלי השגחה, אז תרדו כבר מהסיפור.
אלכס אני חייב לדעת מה גרם לך ליהיות כל כך ממורמר על כל המשקולנים. ילד בן 15 עשה יותר מפי 2 משקל גופו סקוואט, אפשר להעיר על העזרה המינימלית שאולי קיבל בעלייה. לפרגן קצת, זה כואב?
רק מנסה להבין על מה אתה כל כך עוקצני כלפי אנשים כמעט כל אשכול. בסוף תיהיה הזקן הממורמר שרודף אחרי הילדים בשכונה. אם יש סיבה שבגללה זאת הגישה שלך בפורום, אז לפחות אני אבין למה התגובות שלך הן כאלה.*

אני לא ממורמר על משקולנים. רק ציינתי שזה לא סקוואט של 130 קילו, כמו שאתה היית מציין אם זה לא היה מישהו "משלכם", וקפצת להגנה שלו. תמיד כשיש ביקורת על משקולן או כל דבר שקשור לענף כולכם קופצים ביחד לבכות למה לא מפגרנים לכם כאילו אתם מחזיקים את כל העולם על הכתפיים שלכם. תרגע, אתם כולה מרימים משקולות בצורה חובבנית למדי, אפילו יחסית לילדים סיניים בני 10. זה לא הופך אתכם למיוחדים וחסינים לביקורת.

אגב, לא צריך לעשות חתירה עם 130 קילו כמו שאתה מקצין את זה. כל מי שהרים משהו כבד יודע שמספיק אצבע אחת על המוט כדי לעשות את כל ההבדל.

אף אחד לא מחזיק את העולם על הכתפיים. זה לא האשכול הראשון שלך שאתה שופך על המשקולנים את התסכול הלא מובן שלך נגדם. עוד פעם, יש משהו שמפריע לך בענף הזה, שיהיה לך לבריאות. אף אחד פה לא מתאגד כי הוא אחד משלנו. פשוט אני הרבה זמן בפורום ואתה תמיד עוקץ את כולם. אם תקרא את ההודעות היותר ישנות שלך, היית קצת יותר סבלני כלפי אנשי הפורום וגם תורם מהידע שלך לכולם. היום אתה יוצר רושם של מתנגח בכולם. לא מבין מה התפקיד שלך כאן בפורום, אולי נמאס לך?

אולי כדאי שתקרא את האשכול. אתה התחלת את ההתנגחות, אני רק ציינתי שאין כאן סקוואט 130 ואתה לקחת את זה קשה.

סבבה, המאמן בן 69 עשה את החתירה בעמידה עם 130 ק׳ג והילד פשוט מזייף את הסקוואט. נאמר שפעם הבאה הוא יעשה בלי השגחה, אז תרדו כבר מהסיפור.
אלכס אני חייב לדעת מה גרם לך ליהיות כל כך ממורמר על כל המשקולנים. ילד בן 15 עשה יותר מפי 2 משקל גופו סקוואט, אפשר להעיר על העזרה המינימלית שאולי קיבל בעלייה. לפרגן קצת, זה כואב?
רק מנסה להבין על מה אתה כל כך עוקצני כלפי אנשים כמעט כל אשכול. בסוף תיהיה הזקן הממורמר שרודף אחרי הילדים בשכונה. אם יש סיבה שבגללה זאת הגישה שלך בפורום, אז לפחות אני אבין למה התגובות שלך הן כאלה.*

🙌👏 וכמובן מוניטין

וכל הכבוד! סקוואט מאוד מרשים למשקל ולגיל שלך.

• פותח/ת השרשור
🙌👏 וכמובן מוניטין

וכל הכבוד! סקוואט מאוד מרשים למשקל ולגיל שלך.

תודה 😃

ואלכס אני כל הזמן שמתי לב שיש לך נטייה לעקוץ בתגובות במקום לפרגן או באמת לעזור אני חושב שכדאי לשנות את הגישה הזאת כי היא לא עוזרת לאחרים אלה סתם מעצבנת.

אני חושב שכדאי שילדים בני 15 שנמצאים יומיים בפורום יפסיקו להגיד מה כדאי לי. לא עקצתי אותך בשום מקום ואני לא רואה על מה מגיע לך פרגון.

המשקל אדיר ביחס לגוף ולגיל אין ספק, אבל קולדפייר צודק. אתה לא יכול לקבוע שזה סקוואט 130 אם מישו נגע לך במוט. תחשוב לדוגמא על בנץ', אתה בחזרה האחרונה עומד להתפוצץ, וכשהאצבע המשגיחה רק נוגעת במוט, (יש לזה גם השפעה פסיכולוגית ד"א) המוט פתאום עף למעלה. עוד פעם: הסקוואט אדיר, אבל לא 130.

יפה, אבל אתה מודע לזה שנוגע במוט = אין חזרה? (וכן, הוא נוגע במוט בבירור)

או במילים אחרות, אין לו סקוואט 130.

חשבתי שאתם סתם מטרילים בהתחלה , מאכזב לגלות שלא .
אני והרבה אנשים פה בפורום מכבדים את הידע שלכם ומצפים לתגובות שלכם , מאכזב לראות מכם כאלה תגובות קטנוניות . אין פה קשירת קשר של המשקולנים נגדכם , הם אומרים מה שאחרים חושבים ושומרים לעצמם .
אני לא מגיב כדי להטיף לכם אלא רק כדי להביע את דעתי , כמו שלטיסימוס אמר , כשאתה מעלה משהו לפורום אתה חושף אותו לביקורת .

עם זה , אני עדיין נגד להעביר לאלכס טרפיה אנליטית פה .

• פותח/ת השרשור
בקיצור פעם הבאה שאני יעשה סקוואט אני יבקש מהמאמן לא לישמור ויצלם אני לא יודע מתי זה יהיה כי לא כל אימון נותנים לי לעשות משקלים שהם מאוד כבדים לי... כנראה עוד חודש מינימום.

תרגמתי לך.

מעולם לא עשיתי RM1 , ואני חושב שהתגובות שלכם באשכול הזה ספציפית , לא אתם , קטנוניות . זה שהעובדות האלה מתקיימות במקביל לא מצביע על קשר בניהן .
עצם זה שאתה מסלף את דברי ומוריד את הדיון לפסים אישיים מצביע על כך שאין לך טיעון קונקרטי שיעמוד (כביכול) להגנתך , אפילו שאף אחד לא מתקיף אותך אישית , לכן הדיון הזה נגמר מבחינתי .
עדיין , כמו קודם , אין לי שום דבר נגדך .

חשבתי שאתם סתם מטרילים בהתחלה , מאכזב לגלות שלא .
אני והרבה אנשים פה בפורום מכבדים את הידע שלכם ומצפים לתגובות שלכם , מאכזב לראות מכם כאלה תגובות קטנוניות . אין פה קשירת קשר של המשקולנים נגדכם , הם אומרים מה שאחרים חושבים ושומרים לעצמם .
אני לא מגיב כדי להטיף לכם אלא רק כדי להביע את דעתי , כמו שלטיסימוס אמר , כשאתה מעלה משהו לפורום אתה חושף אותו לביקורת .

עם זה , אני עדיין נגד להעביר לאלכס טרפיה אנליטית פה .

זו לא הטרלה ואין שום קטנוניות בזה. אם היית נמצא כאן לפני שנה וחצי שנתיים והיית רואה אנשים שמעבירים קווים אדומים בסרטוני סקוואט בשביל להחליט אם הבנאדם שבר מקביל או לא, היית מבין מהי קטנוניות. הרי כל הקטע עם ההתקדמות האישית של המתאמן צריך לעמוד על פרמטרים מאוד קבועים, אחרת זה לא שווה כלום (אם זה לא מעניין מישהו מסוים סבבה, שיגיד לפני כן ולא נתייחס לסרטונים שלו ברצינות). באותה מידה שאתה מקבל עזרה קטנה בסקוואט אתה יכול לקבל עזרה קטנה בבנץ' או בתרגיל אחר ועדיין לצעוק "לבד אחי, לבד!". אם נלך לפי השיטה הזאת, אז גם לבקר חצי סקוואט זה קטנוני, כי הרי מה שחשוב כאן היא ההתקדמות והמשקל על המוט.
אז שוב, המשקל על המוט לא נחשב כשכל הפרמטרים לחזרה נורמלית לא מתקיימים.

ואגב, החוקים בתחרויות שלו כמשקולן הרבה יותר קטנוניים. אז מה נגיד, שפסלו לו קלין וג'רק כי השופט היה מתוסכל מינית? ואללה יופי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית