עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הדוגמאות האלה קשורות?
מה הכוונה 100\80 לא הבנתי....
הנוירונים במוח שלך לא מתפקדים היום? אתה הראשון לבקר אחרים, אז מה קרה עכשיו?
סבבה, המאמן בן 69 עשה את החתירה בעמידה עם 130 ק׳ג והילד פשוט מזייף את הסקוואט. נאמר שפעם הבאה הוא יעשה בלי השגחה, אז תרדו כבר מהסיפור.
אלכס אני חייב לדעת מה גרם לך ליהיות כל כך ממורמר על כל המשקולנים. ילד בן 15 עשה יותר מפי 2 משקל גופו סקוואט, אפשר להעיר על העזרה המינימלית שאולי קיבל בעלייה. לפרגן קצת, זה כואב?
רק מנסה להבין על מה אתה כל כך עוקצני כלפי אנשים כמעט כל אשכול. בסוף תיהיה הזקן הממורמר שרודף אחרי הילדים בשכונה. אם יש סיבה שבגללה זאת הגישה שלך בפורום, אז לפחות אני אבין למה התגובות שלך הן כאלה.*
🙌👏 וכמובן מוניטין
וכל הכבוד! סקוואט מאוד מרשים למשקל ולגיל שלך.
יפה, אבל אתה מודע לזה שנוגע במוט = אין חזרה? (וכן, הוא נוגע במוט בבירור)
או במילים אחרות, אין לו סקוואט 130.
מעולם לא עשיתי 1RM בשום דבר ואני לא יודע מה ההבדל אם הספוטר נוגע או לא, אז אני חושב שאתם קטנוניים.
תרגמתי לך.
חשבתי שאתם סתם מטרילים בהתחלה , מאכזב לגלות שלא .
אני והרבה אנשים פה בפורום מכבדים את הידע שלכם ומצפים לתגובות שלכם , מאכזב לראות מכם כאלה תגובות קטנוניות . אין פה קשירת קשר של המשקולנים נגדכם , הם אומרים מה שאחרים חושבים ושומרים לעצמם .
אני לא מגיב כדי להטיף לכם אלא רק כדי להביע את דעתי , כמו שלטיסימוס אמר , כשאתה מעלה משהו לפורום אתה חושף אותו לביקורת .
עם זה , אני עדיין נגד להעביר לאלכס טרפיה אנליטית פה .