הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור MassiveStyle
  • פורסם בתאריך
M

MassiveStyle

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בפנימייה והמכון פתוח מראשון עד חמישי
עכשיו אני קניתי גיינר ואני מעוניין בתוכנית למסה
אני לא ממש יודע איזה תוכנית כדאי או AB או SS (שיהיה ממש קשה לבצע בפנימייה בכלל כל העומס במכון) הבעיה העיקרית שאני לא יודע כמה פעמים להתאמן בשבוע שיהיה אפקטיבי
אני לא מבקש תרגילים אני מבקש סה"כ חלוקה באיזה ימים להתאמן ואיזה שרירים ואיזה תוכנית
על מנת שיהיה באמת אפקטיבי ושאני יספיק להתאמן כמו שצריך מראשון עד חמישי ושישי שבת יש אפשרות לעשות מקבילים ומתח ואולי אפילו משקולות אם אני בבית

תודה רבה על העזרה!

רגע אם נגיד אני עושה AB
ראשון-A
שני-B
שלישי-מנוחה
רביעי-A
חמישי-B
שישי שבת מנוחה

זה בסדר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בפנימייה והמכון פתוח מראשון עד חמישי
עכשיו אני קניתי גיינר ואני מעוניין בתוכנית למסה
אני לא ממש יודע איזה תוכנית כדאי או AB או SS (שיהיה ממש קשה לבצע בפנימייה בכלל כל העומס במכון) הבעיה העיקרית שאני לא יודע כמה פעמים להתאמן בשבוע שיהיה אפקטיבי
אני לא מבקש תרגילים אני מבקש סה"כ חלוקה באיזה ימים להתאמן ואיזה שרירים ואיזה תוכנית
על מנת שיהיה באמת אפקטיבי ושאני יספיק להתאמן כמו שצריך מראשון עד חמישי ושישי שבת יש אפשרות לעשות מקבילים ומתח ואולי אפילו משקולות אם אני בבית

תודה רבה על העזרה!

רגע אם נגיד אני עושה AB
ראשון-A
שני-B
שלישי-מנוחה
רביעי-A
חמישי-B
שישי שבת מנוחה

זה בסדר?
בעלייה במסת השריר אפקטיבי להתאמן שלוש פעמים בשבוע ומעלה. האם לעשות SS או AB, תלוי באמצעים שיש ברשותך (בעיקר ציוד, האם יש לך ראק או כלוב במכון שתוכל לעשות בו דדליפט וסקוואט?). אם יש לך את הציוד המתאים, לך על SS אבל תקח בחשבון שאתה תצטרך לאכול ולעיתים הרבה (3000+ קלוריות ביום) ואם יש לך את האופציה לעשות את זה תבנאי פנימייה אז שיהיה בהצלחה. אם אתה לא יכול לאכול במינונים הללו, התוכנית אימונים לא תשנה יותר מידי, אתה חייב להקפיד על תזונה בכדי לעלות במסת השריר, אחרת לא תגדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית