הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דרך למדידת נוזלים

Shamen

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
יש לכם איזה דרך מומלצת למדוד נפח של נוזלים..(נגיד 400 מ"ל חלב O.ם)
לאמא שלי אין כוס מדידה משום מה אז בנתיים אני ממלא בקבוק של חצי ליטר לפי מה שנראה לי שזה 400 מ"ל..אבל זה לא מדויק ככה שאני חושב שאולי זה קצת פחות קצת יותר..לא טוב קיצר.
חיפשתי כמה מ"ל יש בכוס פלסטיק רגילה ויש יותר מידי תשובות שונות..
אשמח לתשובה נכונה בקשר לכמה יש בכוס חד פעמית ועד לאיפה למלא אותה בשביל להגיע לכמות הנכונה.

כוס רגילה אמור להיות בערך 200 מ"ל, כוס פלסטיק אולי 150.
ואין לך שום קלי למדידה בבית ? בקבוק של תינוקות משהו ?.. אם לא פשוט תקנה.. כמה זה עולה 5 שקל...

• פותח/ת השרשור
היום אני אקח מחבר משקל ואני אקנה כלי מדידה קטן ואני יהיה מסודר..
בעיה קטנה שיש לי זה עם הטחינה..אני חישבתי בתפריט שלי לפי המחשבון של גולינגו טחינה ולא ידעתי שהם מתכוונים לטחינה יענו טחינה טהורה כמו שקונים בלי לגעת בה ולאכול אתזה ככה זה איכסה גדול.
ראיתי שיש בגולינגו טחינה ובסוגריים כתוב סלט מוכן..האם זה טחינה+מים וזהו או עם מרכיבים אחרים..שאני אדע איזה טחינה להכין..O.ם.
מסובך קצת.

היום אני אקח מחבר משקל ואני אקנה כלי מדידה קטן ואני יהיה מסודר..
בעיה קטנה שיש לי זה עם הטחינה..אני חישבתי בתפריט שלי לפי המחשבון של גולינגו טחינה ולא ידעתי שהם מתכוונים לטחינה יענו טחינה טהורה כמו שקונים בלי לגעת בה ולאכול אתזה ככה זה איכסה גדול.
ראיתי שיש בגולינגו טחינה ובסוגריים כתוב סלט מוכן..האם זה טחינה+מים וזהו או עם מרכיבים אחרים..שאני אדע איזה טחינה להכין..O.ם.
מסובך קצת.

המרכיבים של סלט טחינה ממוצע זה מים \ לימון \ שום \ תבלינים \

אין משהו מיוחד שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית