הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אליפות העולם באירלנד של איגוד ה-GPC

חי בסרט... מתאמנת אצלי במכון אלופת ישראל ואלופת אירופה בסייף עד גיל 18, לא רק שלא שמעו עליה בחיים בחדשות היא גם שילמה על רוב הכרטיסי טיסה שלה באופן כזה ואחר לתחרויות בחו"ל כנציגת המדינה
גם אלוף ישראל בהאבקות יוונית-רומית ומקום 3 בעולם או משהו כזה מתאמן אצלי, ופרש כי אין עתיד בתחום

במדינה הזאת כל ספורטאי שני פורש בגלל שאין כסף בספורט שלו ואי אפשר להתקיים, יש לנו הרבה כשרונות ובהרבה תחומים, פשוט לא מעניין אף משרד ממשלתי/התאחדות להשקיע אפילו מאית ממה שמושקע בתחומים אחרים

תקשורת... אתה נאיבי...

אביב אתה נחש מגעיל מאד. ושחור גם.
הספורט פווארליפטינג לא מעניין אותי בכלל אין לי שום עניין בו בעולם אני לא מכיר ליפטרים חוץ מהמוכרים ביותר ולא כזה מתעניין במי הרים מה ומתי רק ציינתי שלדעתי יש מקום לסיקור תקשורתי ולו הקטן ביותר או לפחות לנסות לסקר זאת מצד אלו שרוצים לקדם את הספורט.
אני חושב שכל מי שפועל לבד בספורט "מחתרתי" צריך לעשות כן ולייחצן את עצמו מי שנחוש בסוף ייתפוס ברמה מידתית. תמיד כיף לראות ישראלים מביאים מדליות בכל ספורט גם אם זה לא איגוד נחשב או לא יודע מה ברגע שישראלי מוכתר "אלוף עולם" דבר שלא קורה כל יום לדעתי צריך לדבר על זה כמה דקות זה הכל.
אגב עדיין לא הבנתי את הקישור של הפוטבול לפווארליפטינג

עדכון חם מהתנור (כותב מהבסיס מאיילון של חבר...לא נוח). יש רק רווח אז יצא מוזר קיצר שי שקל 78 התחרה בעד 82 לגילאי 13-15 סקוואט 180 בנץ׳ 75 (נכשל עם 85) דדליפט 180. חן שקל 87 התחרה בעד 90לגילאי 16-17 סקוואט 230 בנץ׳ 130 דדליפט 260. אופק שקל 109 עד 110 בקטגוריית ג׳וניורס (עד גיל 23) סקוואט 280 וניסיון רביעי 290 בנץ׳ 147.5 דדליפט 260. כולם שברו שיאי עולם וזכו במקומות ראשונים חן זכה גם best lifter. עדכון חם חם ממש מהדקות האחרונות יוסי קלמנוביץ׳ עשה 310 קילו סקוואט בקטגוריית open עד 90 ומאור שומינוב נתן 205 סקוואט ונכשל פעמיים עם 220 בקטגוריית ג׳וניורס עד 90 והם בהפסקה בין הסקוואט לבנץ׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית