עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נוזלים מושפעים מכמה גורמים מרכזיים:
1. כמות הפחמימות שאתה צורך ביומיום.
2. כמות הנתרן שאתה אוכל במאכלים השונים.
3. כמות האירובי שאתה עושה במשך השבוע.
4. פחות משנה אבל קשור בכל השאר, המאזן הקלורי שאתה עומד בו.
כן אבל על זה אתה לא יכול לשלוט, ככה שזה לא בדיוק עוזר לפותח האשכול. תאי שומן לא מכילים הרבה נוזלים (כ-10%), אבל אם יש לך הרבה מהם (=היית שמן בעבר או בהווה. כשאני אומר שמן אני מתכוון לתקופה מאוד ארוכה מעל 20-25% ובעיקר בגיל ילדות-בגרות), אז כן תהיה לך נטייה לצבור יותר נוזלים. יש עוד מקרים שבהם יש היווצרות של תאי שומן חדשים, אחד מהם בהריון, השני בעלייה מסיבית מאוד במשקל בזמן יחסית קצר (30-40 ק"ג).זה לא נקבע גנטית? לפי מס' תאי השומן בגוף (לא רק גנטי)?
משה, מעניין אותי לדעת - האם שאיבת שומן יכולה לפתור את הבעיה הזו תיאורתית?כן אבל על זה אתה לא יכול לשלוט, ככה שזה לא בדיוק עוזר לפותח האשכול. תאי שומן לא מכילים הרבה נוזלים (כ-10%), אבל אם יש לך הרבה מהם (=היית שמן בעבר או בהווה. כשאני אומר שמן אני מתכוון לתקופה מאוד ארוכה מעל 20-25% ובעיקר בגיל ילדות-בגרות), אז כן תהיה לך נטייה לצבור יותר נוזלים. יש עוד מקרים שבהם יש היווצרות של תאי שומן חדשים, אחד מהם בהריון, השני בעלייה מסיבית מאוד במשקל בזמן יחסית קצר (30-40 ק"ג).