הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמרים כאן לאנשים שהם "נוזליים" לפי התמונות. איך אפשר להוריד את הנוזלים האלה?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אני אשמח לדעת:
איך אפשר לדלל את הנוזלים האלה ?
למה הגוף אוגר נוזלים בכמויות כאלה ?

תודה.

אכילה מרובה של פחמימות בתפריט תגדיל את נפח הנוזלים בגוף. אם תמעיט באכילתם דוגמאת "דל-פחמימה", הנוזלים ירדו לאט לאט.

נוזלים מושפעים מכמה גורמים מרכזיים:
1. כמות הפחמימות שאתה צורך ביומיום.
2. כמות הנתרן שאתה אוכל במאכלים השונים.
3. כמות האירובי שאתה עושה במשך השבוע.
4. פחות משנה אבל קשור בכל השאר, המאזן הקלורי שאתה עומד בו.

נוזלים מושפעים מכמה גורמים מרכזיים:
1. כמות הפחמימות שאתה צורך ביומיום.
2. כמות הנתרן שאתה אוכל במאכלים השונים.
3. כמות האירובי שאתה עושה במשך השבוע.
4. פחות משנה אבל קשור בכל השאר, המאזן הקלורי שאתה עומד בו.

זה לא נקבע גנטית? לפי מס' תאי השומן בגוף (לא רק גנטי)?

זה לא נקבע גנטית? לפי מס' תאי השומן בגוף (לא רק גנטי)?
כן אבל על זה אתה לא יכול לשלוט, ככה שזה לא בדיוק עוזר לפותח האשכול. תאי שומן לא מכילים הרבה נוזלים (כ-10%), אבל אם יש לך הרבה מהם (=היית שמן בעבר או בהווה. כשאני אומר שמן אני מתכוון לתקופה מאוד ארוכה מעל 20-25% ובעיקר בגיל ילדות-בגרות), אז כן תהיה לך נטייה לצבור יותר נוזלים. יש עוד מקרים שבהם יש היווצרות של תאי שומן חדשים, אחד מהם בהריון, השני בעלייה מסיבית מאוד במשקל בזמן יחסית קצר (30-40 ק"ג).

כן אבל על זה אתה לא יכול לשלוט, ככה שזה לא בדיוק עוזר לפותח האשכול. תאי שומן לא מכילים הרבה נוזלים (כ-10%), אבל אם יש לך הרבה מהם (=היית שמן בעבר או בהווה. כשאני אומר שמן אני מתכוון לתקופה מאוד ארוכה מעל 20-25% ובעיקר בגיל ילדות-בגרות), אז כן תהיה לך נטייה לצבור יותר נוזלים. יש עוד מקרים שבהם יש היווצרות של תאי שומן חדשים, אחד מהם בהריון, השני בעלייה מסיבית מאוד במשקל בזמן יחסית קצר (30-40 ק"ג).
משה, מעניין אותי לדעת - האם שאיבת שומן יכולה לפתור את הבעיה הזו תיאורתית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית