הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיספוס אחורת בוקר יכולה להשפיע על האימון?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אם נגיד אני קם ב8 ופספסתי ארוחת בוקר ואני "צם" עד 2 אוכל ארוחה לפני אימון של 0.55 גרם פחמימה וחלבון לקילו משקל גוף זה יכול להשפיע על האימון לרעה? הפיספוס של הארוחת בוקר?
וכמה קלוריות מומלץ לאכול בארוחת בוקר? קראתי כמעט את כל המאמרים שבפורטל ולא היה כתוב על זה

בקשר לשאלה הראשונה זה יכול להשפיע לרעה בתלוי בסוג האימון שלך (אירובי/ אנאירובי) ובמידת העצימות.
בקשר לשאלה השניה שלך, אין לזה מדד מדויק. כמות הקלוריות שאתה צריך לאכול בבוקר תלויה בסדר היום שלך ובסך כל הקלוריות שאתה צריך לצרוך. כלומר, זה לא משנה כמה קלורות תצרוך בבוקר, זה משנה איך תסגור את היממה.

בקשר לשאלה הראשונה זה יכול להשפיע לרעה בתלוי בסוג האימון שלך (אירובי/ אנאירובי) ובמידת העצימות.
בקשר לשאלה השניה שלך, אין לזה מדד מדויק. כמות הקלוריות שאתה צריך לאכול בבוקר תלויה בסדר היום שלך ובסך כל הקלוריות שאתה צריך לצרוך. כלומר, זה לא משנה כמה קלורות תצרוך בבוקר, זה משנה איך תסגור את היממה.

מצד שני אומרים שאם אתה מתאמן בתנאי צום(8 שעות?) אז יש צורך בהכנסת חלבון לגוף לאחר אימון או שאני טועה?

חד פעמי לא יקרה כלום

יכול להשפיע או לא אתה תדע באימון

בכל מקרה לאותו היום תשלים את הערכים

השבוע הייתי חולה ולא ישנתי ובקושי אכלתי ושקלתי לא ללכת לאימון ובסוף יצא אימון פיצוץ

אז אין לדעת , במקומך לא הייתי דואג*

מצד שני אומרים שאם אתה מתאמן בתנאי צום(8 שעות?) אז יש צורך בהכנסת חלבון לגוף לאחר אימון או שאני טועה?

אם אתה מתאמן אחרי צום, אז אתה חייב להכניס ארוחה+חלבון מיד בתום האימון.
אבל איזה אדם רגיל שלא מתחרה יש לו סיבה לצום 8 שעות ואז להתאמן?

אם אתה מתאמן אחרי צום, אז אתה חייב להכניס ארוחה+חלבון מיד בתום האימון.
אבל איזה אדם רגיל שלא מתחרה יש לו סיבה לצום 8 שעות ואז להתאמן?

את האמת הרבה מהאימונים הכי טובים שלי היו שחזרתי מבית ספר נפלתי למיטה,קמתי שתיתי קפה ויצאתי לאימון

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית