עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מכיר את כל רעיונות של כהנה, אבל חייב להודות שאני לא חושב שלמישהו יש פתרון טוב יותר מהפתרון שלו.
חוץ מזה, ראינו שבישראל זה חוקי לעשות טרנספר ליהודים - מכאן אפשר לעשות צעד קטן ולהתחיל להזיז גם את האויבים.
אדם שפוי לא יכול להאמין ב"שלום תמורת שטחים\שטיחים\כספים\רובים", שלום דורש שינוי תרבות של השכנים שלנו ועד אז כדאי לנו להתרחק מהם.
אני לא מכיר את כל רעיונות של כהנה, אבל חייב להודות שאני לא חושב שלמישהו יש פתרון טוב יותר מהפתרון שלו.
חוץ מזה, ראינו שבישראל זה חוקי לעשות טרנספר ליהודים - מכאן אפשר לעשות צעד קטן ולהתחיל להזיז גם את האויבים.
אדם שפוי לא יכול להאמין ב"שלום תמורת שטחים\שטיחים\כספים\רובים", שלום דורש שינוי תרבות של השכנים שלנו ועד אז כדאי לנו להתרחק מהם.
מסכים, אני גם בעד טרנספר דו צדדי, בתשלום אם צריך ורק ברצון כמובן ואח"כ התעלמות והפרדת מוחלטת, אם רק זה היה ריאלי.
שלום לא יהיה, הצד השני פשוט נמצא 500 שנים אחורה עם תרבות, דת וערכים של ימי הביינים.
בשביל זה יש ויקיפדיה.אני לא מכיר את כל רעיונות של כהנה, אבל חייב להודות שאני לא חושב שלמישהו יש פתרון טוב יותר מהפתרון שלו.
הפתרון הסופי הוא לא הומאני. טרנספר - כן. פשוט להעביר את ה- problem למישהו אחר. 👏הפתרון הסופי היה פתרון יותר טוב מהפתרון שלו, לפי הקריטריונים שלך. no man, no problem.
הצד השני פשוט נמצא 500 שנים אחורה עם תרבות, דת וערכים של ימי הביינים.