הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד לאן נגיע?

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
ברוסית יש ביטוי Выжил из ума
שזה אומר בערך שהאדם יצא מדעתו מרוב זקנה (רק נשמע יותר מזלזל).
זה המקרה שלו.

לא יודע מה איתכם אבל אחלה חיבור לשורשים האתיופים בשיר.

כהנא היה פאשיסט אמיתי, גזען ומטיף אלים- שאפילו מיקי איתן וגאולה כהן סלדו ממנו .
חבל על אריאל זילבר שהוא נשמה אמיתית ובעל לב טוב שנגרר אחרי כל ההמולה הפוליטית, שהוא לא מבין בה ולא קשור אליה. אני בכלל לא חושב שהוא מכיר את כל המשנה המכוערת של ה"רב" כהנא, שאין הרבה אנשים שגרמו נזק לרעיון הציוני ולמחנה הציוני יותר ממנו ומהמנוול הרוצח.

עם זאת ואני סולד מכהנא, אחמד טיבי, חנין זועבי ועזמי בשארה מוכיחים שנציגי הציבור הערבי גורמים לו יותר נזק מאשר תועלת וגם לנו וחבל..

חחחחח איזה עולב

זה מנצח בפתטיות אפילו את "את אחלה חמודה"😛

אני לא מכיר את כל רעיונות של כהנה, אבל חייב להודות שאני לא חושב שלמישהו יש פתרון טוב יותר מהפתרון שלו.
חוץ מזה, ראינו שבישראל זה חוקי לעשות טרנספר ליהודים - מכאן אפשר לעשות צעד קטן ולהתחיל להזיז גם את האויבים.
אדם שפוי לא יכול להאמין ב"שלום תמורת שטחים\שטיחים\כספים\רובים", שלום דורש שינוי תרבות של השכנים שלנו ועד אז כדאי לנו להתרחק מהם.

אני לא מכיר את כל רעיונות של כהנה, אבל חייב להודות שאני לא חושב שלמישהו יש פתרון טוב יותר מהפתרון שלו.
חוץ מזה, ראינו שבישראל זה חוקי לעשות טרנספר ליהודים - מכאן אפשר לעשות צעד קטן ולהתחיל להזיז גם את האויבים.
אדם שפוי לא יכול להאמין ב"שלום תמורת שטחים\שטיחים\כספים\רובים", שלום דורש שינוי תרבות של השכנים שלנו ועד אז כדאי לנו להתרחק מהם.

הפתרון הסופי היה פתרון יותר טוב מהפתרון שלו, לפי הקריטריונים שלך. no man, no problem.

מסכים, אני גם בעד טרנספר דו צדדי, בתשלום אם צריך ורק ברצון כמובן ואח"כ התעלמות והפרדת מוחלטת, אם רק זה היה ריאלי.
שלום לא יהיה, הצד השני פשוט נמצא 500 שנים אחורה עם תרבות, דת וערכים של ימי הביינים.

מסכים, אני גם בעד טרנספר דו צדדי, בתשלום אם צריך ורק ברצון כמובן ואח"כ התעלמות והפרדת מוחלטת, אם רק זה היה ריאלי.
שלום לא יהיה, הצד השני פשוט נמצא 500 שנים אחורה עם תרבות, דת וערכים של ימי הביינים.

כנראה שאתה לא באמת פגשתה ערבים בחיים שלך עם אתה אומר את זה הם אנשים טובים ובסדר גמור, הם לא אוהבים את המתנחלים ובינינו יש להם סיבה.

ודרך אגב אמרו בשיר שכהנה צדק אני לא בדיוק יודע מה הוא אמר עם אתם יכולים להגיד לי במה הוא צדק בדיוק?.

שיר קליט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בשביל זה יש ויקיפדיה.
רוצה מדינת הלכה נקיה מלא-יהודים?
במחשבה שניה, החלק הראשון כבר בדרך. צריך רק לדאוג לטרנספר וקצת חוקים נגד התבוללות.

נערך לאחרונה:
חבל על הקילובייטים שאתם מקדישים לנושא הזה על השרת. כהנא הוא גיי.

האשליה והמציאות

מבלי לגרוע ממה שנאמר על כהנא- גזען, מטיף אלים והאדם שהיה הכי קרוב להציע חוקים דמויי חוקי נירנברג (חופי רחצה נפרדים ליהודים וערבים וסנקציות על נישואים בין ערבים ויהודים- תופעה מצערת וכואבת - כי התבוללות היא בהחלט סוג של אסון (צריך לעשות מחקר אנתרופולוגי על התופעה שקרויה יהודים אמריקאים דתיים קיצוניים) וכנראה גם, כמו שמישהו אמר, "טובל מכחול במכחול", הרי שכהנא הוא מיעוט שבמיעוט באוכלוסייה היהודית שרובה מגנה את התבטאויותיו ומעשיו ואילו החברה הפלשתינית-היא חברה המורכבת רובה ככולה ממאות אלפי ואולי מיליוני כהנא, שאינם נמצאים רק בשוליים (יאסר עראפת-רוצח המוני, אבו מאזן- מכחיש השואה, מעניק הקצבאות לשהידים וקורא הכיכרות על שמם של מחבלים והעובדה ש1/3 מהפלשתינים תומכים ברצח הילדה הקטנה של משפחת פוגל ו1/3 נוסף לא סולד ממעשה כזה)- זהו מצב של 2 גלקסיות רחוקות/שני קווים מקבילים וביניהם יהיה קשה מאוד להפגיש, בטח לא בדור הזה ואולי גם לא בדור הבא.

חילופי שטחים הדדיים (משולש לשם, התנחלויות מבודדות לכאן) הם כרגע הפתרון הטוב ביותר, עד שהפלשתינים יאמצו לעצם תרבות שלא מעריתה את המוות.

הצד השני פשוט נמצא 500 שנים אחורה עם תרבות, דת וערכים של ימי הביינים.

כשאני שומע ססמאות כאלה זה גורם לי לחייך. למשקיף מהצד יהודים וערבים זה אותו הדבר. צא מהבועה.

בלי קשר זה ברור שלא יהיה כאן שלום.

המנטליות הערבית היא לא מערבית, אבל כמו-גם המנטליות של החרדים ואנשי הימין הקיצוני.

להכליל זה NO,NO.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית