עד לאן נגיע?

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
כשאני שומע ססמאות כאלה זה גורם לי לחייך. למשקיף מהצד יהודים וערבים זה אותו הדבר. צא מהבועה.

בלי קשר זה ברור שלא יהיה כאן שלום.

כשאני רואה טפשים כמוך זה גם גורם לי לחייך. עוד מישהו כאן חושב שמדינת ישראל והרשות הפלשטינאית/איראן/ערב הסעודית ושאר העולם הערבי זה אותו דבר מבחינת ערכים ותרבות?

כשאני רואה טפשים כמוך זה גם גורם לי לחייך. עוד מישהו כאן חושב שמדינת ישראל והרשות הפלשטינאית/איראן/ערב הסעודית ושאר העולם הערבי זה אותו דבר מבחינת ערכים ותרבות?

יש מספיק מוסלמים נאורים בעולם תפסיק להכליל.
ויש גם מספיק מדינות מוסלמיות מפותחות לא פחות מכל מדינה מערבית, רק שלא ציינת אותם.

ולמה התרבות שלהם צריכה להתאים למדינות המערב?

אני יתן לך את הדוגמא הכי קיצונית לדעתך שהיא איראן הלימודים באיראן יותר מתקדמים וברמה יותר טובה מאשר במדינת ישראל פה בישראל יש שנאה כלפי מיעוטים כמו הערבים ובעירן אין שנאה כלפי יהודי איראן שהם אוכלוסיה של 30 אלף יהודים שחיים בטהרן חיים רגילים לגמרי לנו יש אטום להם עוד אין אטום מי פתאום נשמע יותר בעייתי ויותר מאיים?.

אני יתן לך את הדוגמא הכי קיצונית לדעתך שהיא איראן הלימודים באיראן יותר מתקדמים וברמה יותר טובה מאשר במדינת ישראל פה בישראל יש שנאה כלפי מיעוטים כמו הערבים ובעירן אין שנאה כלפי יהודי איראן שהם אוכלוסיה של 30 אלף יהודים שחיים בטהרן חיים רגילים לגמרי לנו יש אטום להם עוד אין אטום מי פתאום נשמע יותר בעייתי ויותר מאיים?.

אני חושב שהוא התכוון מבחינה מנטלית תרבותית ולא ידע דה פקטו.
באיראן העונשים מזעזעים ונראים גרוטסקיים בכל קנה מידה אנושיים.
אבל איראן היא תוצאה של פונדמנטליזם קיצוני ממשטר חומייני ועד אחמדינאג'ד, הבעייה היא שהרוב השיעי (שמקושר לרב לזרם הפאנטי באיסלאם) הוא השולט על פני המיעוט הסוני והמתון יותר.
מדובר במדינה צבועה, שכאשר הייתה צריכה את עזרת "המערב" בגירוש הסובייטים מאדמתה
לא היססה לפנות לאו"ם ובמיוחד לארה"ב בבקשה לעזרה - שאגב,היא קיבלה.

אגב, איראן הייתה פרו-מערבית עד עליית חומייני לשלטון.

היהודים באירן חיים בפחד, כמו כל האזרחים במדינה. ויפה שאתה משווה את אירן לישראל (על כל מגרעותיה).

אתה כנראה צריך לקרוא יותר על אירן ופעולותיה בתחום הפנים והחוץ אם אתה בכלל מעלה על דעתך להשוות בין שתי המדינות.

😣

כמה אתה חי בסרט שזה עצוב... נשים מקבלות שם עונשי מוות אם הן נתפסות נוהגות.

יש לי רעיון: בואו ניבנה חומה גדולה מסביב לרמלה ועוד מקומות נידחים חסרי יהודים כאלה, ניסגור אותם בפנים לא ניתן להם אוכל מים ואישור יציאה. ונישלח אותם למין מחנות ונעבוד עליהם בסירטי תעמולה שאלה מחנות קייטנה נחמדים אבל בעצם זה יהיה משו אחר לגמרי. נהפוך את דמוקרטיה לדיקטטורה אה ועוד משו נכריח אותם להיסתובב עם סימן כזה על הזרוע רק שנדע מי זה מי.
מה אתם אומרים ??? XDXDXD
אה לא.. בעצם מישו עשה את זה כבר XDXD חחחחחח חולים בראש הפאנטים האלה

יש לי רעיון: בואו ניבנה חומה גדולה מסביב לרמלה ועוד מקומות נידחים חסרי יהודים כאלה, ניסגור אותם בפנים לא ניתן להם אוכל מים ואישור יציאה. ונישלח אותם למין מחנות ונעבוד עליהם בסירטי תעמולה שאלה מחנות קייטנה נחמדים אבל בעצם זה יהיה משו אחר לגמרי. נהפוך את דמוקרטיה לדיקטטורה אה ועוד משו נכריח אותם להיסתובב עם סימן כזה על הזרוע רק שנדע מי זה מי.
מה אתם אומרים ??? XDXDXD

הבה ונתחיל ב"הפוסל במומו פוסל" ולמרות שאני לא רוצה לרדת לרמת ההשמצות האישיות- במקרה שלך הגמל (הפנאט) בהחלט לא רואה את הדבשת שלו.

הרי ברור לך שחומת ההפרדה לא נבנתה יש מאין- היא נבנתה בגלל סיבה אחת מאוד פשוטה- הרשות הפלסטינית על גרורותיה שלחה ועודנה שולחת לכאן מחבלים מתאבדים.
ברור לך שזה שקר וכזב שאוכל ומים נמנעים מהפלשתינים (כך גם תרופות, משאיות שקלים, טיפולים רפואיים וכיוצא בזה) ובכך אתה גם משתף פעולה עם עלילת דם מודרנית.
ברור לך שמחנות הפליטים הן לא תולדה של ישראל אלא של אש"ף שרצה להמשיך לקבל גיבוי פוליטי ולהחזיק את ענייו במחנות פליטים, כדי שליאסר וסוהא יהיה כסף לרכישת בתים ברחבי העולם המערבי (ממנו הם כל כך סולדים).
ברור לך שאף אחד לא מתכוון ולא חושב לסמן אנשים עם תגיות על הזרוע (זו הרי דמגוגיה שלך, כדי ליצור כביכול השוואה בין שואת יהודה אירופה ל"שואה" הפלשתינית).
ברור לך שאין מדינה בעולם שהייתה מאפשרת ירי של טילים במשך למעלה מ-7 שנים מבלי תגובה הולמת עד להפסקה מוחלטת של התופעה (אני לא רוצה לתאר בפניך מה מדינה דמוקרטית כמו ארה"ב הייתה עושה אם ממקסיקו היו נורים טילים)
ברור לך שבין איראן וישראל אין מה להשוות ואני בכלל לא רוצה להתחיל לפרט, כי היריעה קצרה (ממערכות השלטון, השיפוט, הכלכלה, החברה, המנהיגים והתפיסה הדתית)
ברור לך שבישראל לא עורכים תערוכה שנקראת "סבארו" ומציגים בה קירות מרוחים בדם, חלקי גופות מרוטשים ופיצות מתגוללות, גם לא מוציאים קרביים של פלשתינים שתעו בדרך. אה, וגם לא שוחטים ילדה בת 4 חודשים במאכלת או יורים בילדה בת שנה מירי צלף. גם פה היריעה קצרה, אבל אני יודע היכן כן.

בורות היא מרגיזה, בורות שמבוססת על שקר מרגיזה כפליים.

---------- התגובה התווספה ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:16 ----------

אני מאוד מקווה שאתה ציני...

גם בגרמניה של אמצע שנות ה-30 היו ליהודים חיים נפלאים. פה ושם גוזרים להם את הזקנים, קורעים את הטליתות, מוציאים להורג בעוון ריגול, מחוקקים חוקי גזע וכדומה.
גם באיראן יש ליהודים חיים נפלאים- ממש כמו בגרמניה של שנות ה-30. חיים של חופש וחירות, חיים של אחווה ושוויון, חיים של הגשמה עצמית, חיים של נשים משוחררות, חיים של מערכת משפט צודקת ונעבור למציאות..

ברל כצנלסון כיוון בדיוק אליך, כשכתב:
היש עם בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה?
סילוף שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עַמם, כל יצירתו וכל ייסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות?...
אכן יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות של שמד.
כל עוד אפשרי הדבר שיבוא ילד יהודי לארץ ישראל, ילד שטופח על ידי ייסורי הדורות ומשא הנפש של דורות, וכאן יידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו, של 'עבדות בתוך המהפכה', ויטרפו עליו את דעתו עד כדי כך שיראה את הגאולה הסוציאלית בנאצים הפלשתינים שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח - אל ידע מצפוננו שקט".
ברל כצנלסון – 1 במאי 1936

נערך לאחרונה:
הבה ונתחיל ב"הפוסל במומו פוסל" ולמרות שאני לא רוצה לרדת לרמת ההשמצות האישיות- במקרה שלך הגמל (הפנאט) בהחלט לא רואה את הדבשת שלו.

הרי ברור לך שחומת ההפרדה לא נבנתה יש מאין- היא נבנתה בגלל סיבה אחת מאוד פשוטה- הרשות הפלסטינית על גרורותיה שלחה ועודנה שולחת לכאן מחבלים מתאבדים.
ברור לך שזה שקר וכזב שאוכל ומים נמנעים מהפלשתינים (כך גם תרופות, משאיות שקלים, טיפולים רפואיים וכיוצא בזה) ובכך אתה גם משתף פעולה עם עלילת דם מודרנית.
ברור לך שמחנות הפליטים הן לא תולדה של ישראל אלא של אש"ף שרצה להמשיך לקבל גיבוי פוליטי ולהחזיק את ענייו במחנות פליטים, כדי שליאסר וסוהא יהיה כסף לרכישת בתים ברחבי העולם המערבי (ממנו הם כל כך סולדים).
ברור לך שאף אחד לא מתכוון ולא חושב לסמן אנשים עם תגיות על הזרוע (זו הרי דמגוגיה שלך, כדי ליצור כביכול השוואה בין שואת יהודה אירופה ל"שואה" הפלשתינית).
ברור לך שאין מדינה בעולם שהייתה מאפשרת ירי של טילים במשך למעלה מ-7 שנים מבלי תגובה הולמת עד להפסקה מוחלטת של התופעה (אני לא רוצה לתאר בפניך מה מדינה דמוקרטית כמו ארה"ב הייתה עושה אם ממקסיקו היו נורים טילים)
ברור לך שבין איראן וישראל אין מה להשוות ואני בכלל לא רוצה להתחיל לפרט, כי היריעה קצרה (ממערכות השלטון, השיפוט, הכלכלה, החברה, המנהיגים והתפיסה הדתית)
ברור לך שבישראל לא עורכים תערוכה שנקראת "סבארו" ומציגים בה קירות מרוחים בדם, חלקי גופות מרוטשים ופיצות מתגוללות, גם לא מוציאים קרביים של פלשתינים שתעו בדרך. אה, וגם לא שוחטים ילדה בת 4 חודשים במאכלת או יורים בילדה בת שנה מירי צלף. גם פה היריעה קצרה, אבל אני יודע היכן כן.

בורות היא מרגיזה, בורות שמבוססת על שקר מרגיזה כפליים.
מאיפה הסקת את כל זה?
אני חושב שהוא דיבר בציניות.
אני די בטוח שהוא לא התכוון לכך שישראל היא רשות דיקטטורית.
וחוץ מזה רמלה היא עיר חסרת יהודים?

נערך לאחרונה:
וואה וואה וואה... איך יצאת עלי. נידמה לי שקצת לא הבנת אותי.. כולה דיברתי על מילחמת העולם השניה ועל הגטו ושלא יקום בטעות אחד פה ויעשה אותו דבר. אני לא דיברתי על איראן ולא על מה שקורה בעזה. אנחנו מאוד הומוניטרים ואני יודע את זה וליפעמים אנחנו כל כך הומוניטרים שזה אפילו מרגיז אותי. ולפי דעתי אנחנו חייבים להפסיק לדבר עם הערבים מהצד השני של הגדר ולהפסיק את כל מה שאנחנו מספקים לעזה ולהרוג כל מי שמתחיל איתנו.
ואולי על זה אתה תיקרא לי פנאט אבל אני לא האשמתי מישו במה שכתבתי. כולה אמרתי שדבר כזה לא יקרה שנית (על ידינו).
לואו בגה קצת יותר הבין אותי ניראה לי חח ובקשר לרמלה אני לא צודק? שם היתה ההפגנה הענקית של הערבים והחגיגות שלהם כשהם חשבו שתיהיה להם מדינה

נערך לאחרונה:
מה אתם אומרים ??? XDXDXD

חלה חובה על כל משתמשי הפורום להשתמש בכותרות אינפורמטיבית, כזו אשר מרמזת על תוכן האשכול. גולש אשר יפתח אשכולות עם כותרות כגון: "עזרה דחוף!!" "כנסו שניה" וכדומה יקבל אזהרה. זיכרו, צבירת אזהרות תוביל להשעייה. בנוסף, משתמש אשר ישתמש בקיצורים כמו: XD, יקבלו אזהרה ואם יחזרו על כך יושעו מהאתר.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=823

למה באמת קיצור כזה לא מקובל?
זה קיצור מקובל בכל העולם לא ברור לי מה שונה הפורום, לדעתי יש דברים גרועים מהקיצור הזה שצריך לאכוף.
דוג' -אנשים שסימני פיסוק מהווים המלצה עבורם.

אני מסכים שהוא קצת נסחף עם השימוש בקיצור, אבל נראה לי שטותי משהו.

ברצינות לא בקטע של הטרלה או משהו.

קודם כל זו החלטה של בעל האתר. ודבר שני, ההתראה הגיעה בעקבות גל של הודעות מוצפות בסימן הזה.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שיש סיבה טובה לכך שזה אסור.

אמרתם,אמרתם.

מה לגבי החוק הזה שכל פוסט צריך להתחיל ב...
הייל למנהלי הפורום.

מתי הוא נכנס לתוקף?🤡

• פותח/ת השרשור
בקרוב מאוד. אחרי שנצליח לתת באן למשה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית