הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל , ציוד צנוע , בן 14

saharlevi

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
ככה , לאחר שהבנתי שבגיל מוקדם 12-13 לא היה ניתן להתחיל להתאמן , חיכיתי שנה , חיכיתי שנתיים , היום הגעתי לגיל 14 ואני מתכוון להתחיל בסדרת אימונים
נתונים :
גובה : 160
משקל : 45

ציוד (ביתי) :
זוג משקולות 5 קילו
מתח

אני יודע שהציוד לא משהו אבל זה המקסימום מבחינתי ומבחינה כספית , אני מקווה להוציא את המקסימום מהציוד , אני יחסית רזה וחלש

מקווה לקבל ממכם ייעוץ במטרה להתחיל כמה שיותר מהר תוכנית אימונים ביתית עם הציוד שציינתי ולקבל קצת מידע להתחלה
תודה !

המשקולות של ה5 קילו לא שוות כלום.
יש לך 2 אפשריות....

הראשונה ( והמומלצת):
להרשם לחדר כושר ולהתחיל להתאמן רציני, ולקרוא מאמרים בפורטל ולצבור מידה.

השניה ( פחות מומלצת):
להתאמן על המתח ולהוסיף משקל כשהיה לך קל ( נגיד תיק על הגב או משהו).

• פותח/ת השרשור
קודם כל , תודה !
שנית , מה שאתה אומר לי בעצם זה שאני לא יכול לעשות כלום מלבד מתח ? לא אוכל להתחיל בתוכנית אימונים , מטרת מסה וכלום , רק מתח ?
לא תהיה לי תוכנית אימונים מסודרת ?
אני בכל זאת מתעקש על להוציא את המקסימום מהציוד , למרות ש2 של 5 זה לא רציני , אבל אני מאמין שבכל זאת יהיה ניתן להוציא מכך את המקסימום ולהתחיל בתוכנית אימונים ביתית רצינית ומסודרת .

תודה
!

תעשה גם שכיבות סמיכה בכל מיני וריאציות, מתח בכל מיני וריאציות, אתה יכול לעשות לאנג'ים עם תיק גב ולאלתר כל מיני דברים. בשלב מסוים לא תהיה ברירה ותצטרך להוסיף משקל כדי להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי , אז בוא נעשה את זה מסודר
איזה תוכנית אימונים אני עושה ? מאיפה ואיזה תרגילים לבחור ?
מסה \ חיטוב ?

מצטער, אנחנו לא בונים תוכניות אימונים בפורום. אם תמצא משהו ותרצה לעשות אותו אפשר לנסות לעזור לך לשפר את התוכנית.

• פותח/ת השרשור
לא , ברור , אני לא מבקש ממך שתבנה תוכנית במיוחד בשבילי , אבל אתה יודע , תכוון אותי , איזה תוכנית אני צריך , על מה להקפיד , ואני יכין לי תוכנית מהידע שאני ארכוש ויבין מכם
אין לי בכלל כיוון ככה שאני במצב די בעייתי

תרשם למכון כושר. תוכניות מאולתרות סטייל "כפיפות בטן שכיבות שמיכה מתח" יגרמו לחוסר פרופורציה בגוף שלך, חוסר אינדיקציה להתקדמות, ותסכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית