הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך הדרך בSS

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
בן 15, 1.83 ושוקל 81. בערך 17-18 אחוז שומן לפי משה.
הגעתי למשקלים גרועים גם בגלל בעיות טכניקה וגם בגלל שאני גרוע בלחיצות.
סקוואט 80 קילו
בנצ' 47.5 קילו
מיליטרי פרס 40 קילו
דדליפט 100 קילו
פאוורקלין 50 קילו
לאחרונה התחלתי לקחת רואקוטן ואני בקושי מצליח להעלות במשקלים חוצ מהמשיכות שגם בהם חזרתי מריסט
עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לנסות SS עד החיטוב שתכניתו בפבואר או להתחיל חיטוב כבר עכשיו עם הלינארית, כי עם הרואקוטן אני פשוט לא מצליח לעמוד בעצימות של SS.

מה המינון היומי שלך? כמה זמן אתה כבר לוקח ולכמה זמן מתוכנן הטיפול? ביצעת בדיקות דם לאחרונה? האם רמות הCPK שנמדדו תקינות?

אני לקחתי 40 מ"ג ביום במשך חצי שנה על משקל גוף 80-90 ק"ג, חוץ מיובש בשפתיים לא היו לי תופעות לוואי משמעותיות ולא הייתה לי בעיה להתקדם באימונים. למרות זאת נזק מסוים לשרירים בזמן טיפול לראוקוטן הוא לא דבר מופרך וקיים אצל חלק מהאנשים, אם כי לרוב בצורה די מתונה ולא חריפה (מצאתי אפילו מאמר על זה בpubmed אבל לצערי אין לי מספיק הודעות בפורום והמערכת לא נותנת לי לשלוח אליו קישור נורמלי).

זו בעיה נפוצה אצל אנשים שמשתמשים ברואקוטן.
אני הייתי מניח בצד את ה-SS כרגע לפחות עד שיעברו חודשיים מסיום השימוש ברואקוטן.
הסיבה היא שאתה לא תמצה את הפוטנציאל של התוכנית בשימוש בתרופה, ההתאוששות איטית יותר והרבה סובלים מכאבי שרירים מאוחרים בעת שימוש בתרופה (דומס) , מה גם שרואקוטן (תלוי מינון) גורמת ליובש במפרקים ולתחושת אי נעימות לפעמים בעת הרמת משקלים.

כרגע הייתי ממליץ לך לעבוד FBW או A/B מהפורטל,בעצימות סבירה עם מקדם ביטחון, אם אתה מרגיש שזה קל לך, תעלה קצת אבל לא הייתי נסחף.

• פותח/ת השרשור
מה המינון היומי שלך? כמה זמן אתה כבר לוקח ולכמה זמן מתוכנן הטיפול? ביצעת בדיקות דם לאחרונה? האם רמות הCPK שנמדדו תקינות?

אני לקחתי 40 מ"ג ביום במשך חצי שנה על משקל גוף 80-90 ק"ג, חוץ מיובש בשפתיים לא היו לי תופעות לוואי משמעותיות ולא הייתה לי בעיה להתקדם באימונים. למרות זאת נזק מסוים לשרירים בזמן טיפול לראוקוטן הוא לא דבר מופרך וקיים אצל חלק מהאנשים, אם כי לרוב בצורה די מתונה ולא חריפה (מצאתי אפילו מאמר על זה בpubmed אבל לצערי אין לי מספיק הודעות בפורום והמערכת לא נותנת לי לשלוח אליו קישור נורמלי).
20 מ"ג (כדור אחד ביום), לוקח כבר בערך שבועיים והיום בבוקר ביצעתי בדיקת דם ראשונה מאז שהתחלתי לקחת ככה שעדיין אין תוצאות. אני אמור לקחת עד שיעבור לי, אני מניח שחצי שנה בערך כי יש לי מינון נמוך. האמת שאני לא מרגיש תופעות חוץ מקצת יובש והרבה עצבנות, אבל מאז שהתחלתי לקחת אני פשוט לא מצליח להתקדם במשקלים.
זו בעיה נפוצה אצל אנשים שמשתמשים ברואקוטן.
אני הייתי מניח בצד את ה-SS כרגע לפחות עד שיעברו חודשיים מסיום השימוש ברואקוטן.
הסיבה היא שאתה לא תמצה את הפוטנציאל של התוכנית בשימוש בתרופה, ההתאוששות איטית יותר והרבה סובלים מכאבי שרירים מאוחרים בעת שימוש בתרופה (דומס) , מה גם שרואקוטן (תלוי מינון) גורמת ליובש במפרקים ולתחושת אי נעימות לפעמים בעת הרמת משקלים.

כרגע הייתי ממליץ לך לעבוד FBW או A/B מהפורטל,בעצימות סבירה עם מקדם ביטחון, אם אתה מרגיש שזה קל לך, תעלה קצת אבל לא הייתי נסחף.

כרגע אני מעדיף לא לעבוד פיצולים בגלל שכבר התנסתי עם תוכניות כאלה וזה פשוט לא מה שעובד עליי. ראיתי גירסה מסוים של הSS שיש ביום האמצעי בשבוע סקוואט קל/ פרונט סקוואט ביום של הדדליפט, מישהו אולי יכול להביא לי את התוכנית במילואה? אני מרגיש אני יכול לסחוב SS עם קצת התאמות אבל אם אתם לא ממליצים אני כנראה יעבור למדקאו ויחטב באותה הזדמנות

20 מ"ג (כדור אחד ביום), לוקח כבר בערך שבועיים והיום בבוקר ביצעתי בדיקת דם ראשונה מאז שהתחלתי לקחת ככה שעדיין אין תוצאות. אני אמור לקחת עד שיעבור לי, אני מניח שחצי שנה בערך כי יש לי מינון נמוך. האמת שאני לא מרגיש תופעות חוץ מקצת יובש והרבה עצבנות, אבל מאז שהתחלתי לקחת אני פשוט לא מצליח להתקדם במשקלים.

כרגע אני מעדיף לא לעבוד פיצולים בגלל שכבר התנסתי עם תוכניות כאלה וזה פשוט לא מה שעובד עליי. ראיתי גירסה מסוים של הSS שיש ביום האמצעי בשבוע סקוואט קל/ פרונט סקוואט ביום של הדדליפט, מישהו אולי יכול להביא לי את התוכנית במילואה? אני מרגיש אני יכול לסחוב SS עם קצת התאמות אבל אם אתם לא ממליצים אני כנראה יעבור למדקאו ויחטב באותה הזדמנות

כולנו מעדיפים, אבל מה ההגיון לעבוד ב-SS כשאתה לא תסחוט ממנה את המירב.
יש וריאציה של פעם דדליפט כבר וסקוואט קל והפוך, אבל מה זה יתן אם אתה בעצמך אומר שאתה מתקשה לעלות במשקלים?

• פותח/ת השרשור
כולנו מעדיפים, אבל מה ההגיון לעבוד ב-SS כשאתה לא תסחוט ממנה את המירב.
יש וריאציה של פעם דדליפט כבר וסקוואט קל והפוך, אבל מה זה יתן אם אתה בעצמך אומר שאתה מתקשה לעלות במשקלים?

אני מתקשה להעלות משקלים כל אימון, אני מעלה משקלים כל אימון-2 ואני חושב שתהיה לי התקדמות יותר לינארית אם אני ישים יום התאוששות בסקוואט בשבוע.
מצאתי את זה:
שבת
סקוואט
פרס/בנץ'
פאוורקלין

שני
סקוואט(התאוששות-קל)
פרס/בנץ'
דדליפט

יום רביעי
סקוואט
בנץ'/פרס
מתח בראק עד שאני ישתפר ברגיל

נערך לאחרונה:
20 מ"ג ביום על משקל גוף כזה זה מינון די נמוך, ולכן כמו שציינת גם אין לך תופעות לוואי חזקות: יובש קיצוני (עד כדי סדקים ודימומים בשפתיים), כאבי שרירים ומפרקים וכו'. אני גם מאמין שבדיקות הדם ייצאו תקינות לחלוטין, ולכן לדעתי להאשים את הרואקוטן בזה שאתה לא מתקדם יכול להיות נחפז מידי. אני אומר תן לSS עוד כמה ניסיונות.

עריכה: גורמים אחרים שיכולים להוביל לתקיעה: אוכל, שינה נאותה - אתה מקפיד עליהם? כמה זמן אתה מתאמן וכמה עלית במשקל גוף בזמן הזה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
20 מ"ג ביום על משקל גוף כזה זה מינון די נמוך, ולכן כמו שציינת גם אין לך תופעות לוואי חזקות: יובש קיצוני (עד כדי סדקים ודימומים בשפתיים), כאבי שרירים ומפרקים וכו'. אני גם מאמין שבדיקות הדם ייצאו תקינות לחלוטין, ולכן לדעתי להאשים את הרואקוטן בזה שאתה לא מתקדם יכול להיות נחפז מידי. אני אומר תן לSS עוד כמה ניסיונות.

עריכה: גורמים אחרים שיכולים להוביל לתקיעה: אוכל, שינה נאותה - אתה מקפיד עליהם? כמה זמן אתה מתאמן וכמה עלית במשקל גוף בזמן הזה?

האמת שעכשיו הבדיקות דם חזרו והCPK היה 292, והALK פוספטז הוא 354 (פי 2 מהמקסימום לפי מה שהבנתי) וגם יש לי פגיעה בטריגלצירידים (השומנים). לי זה לא אומר הרבה אבל אמא שלי מבינה בכל העניין בגלל שהיא רוקחת ואמרה לי שזה כנראה כי אני אני אוכל די הרבה אוכל במסה ואני צריך להפחית בכמות שומן ואולי זה גם קשור לזה שהתאמנתי יום לפני
בקיצור אני בצרות 😣

• פותח/ת השרשור
האמת שאתמול עשיתי סקוואט קל עם 55 קילו והפרס הלך ממש טוב ואפילו שברתי PR בדדליפט (105). עכשיו יש לי שאלה, בעוד כחודש-חודשיים אני ירצה להתחיל חיטוב דל פחמימה, זה יכול להשתלב עם הרואקוטן? כי בדל פחמימה צריך לאכול די הרבה שומן יחסית לדיאטה אחרת, ואם לא אז פשוט לעשות חיטוב רגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית