הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע להמשך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב הרבה הרבה זמן לא הייתי פה בגלל עומס שיש לי כרגע בלימודים.
אני קצת אעדכן בנוגע לנתונים שלי כי בכל זאת השתנו דברים:
משקל: 72.5 ק"ג
גובה: 1.72
אחוז שומן: ??? (אני צריך לעלות תמונה עדכנית)

קצת נתונים בנוגע למשקלים:
בנץ' פרס: 70 ק"ג
סקוואט: 97.5 ק"ג
דדליפט: 115 ק"ג
פרס: 50 ק"ג

אני רוצה קצת להתייעץ בנוגע להמשך, עליתי במשקל גוף בערך 10-12 ק"ג אני רואה שינוי לטובה מבחינת הגוף רואים שצברתי מסה אבל אני גם רואה שצברתי שומן (כמובן שזה בלתי אפשרי לעלות ללא שומן בכלל)
המחשבה שלי היא לעלות עד ל 85 ק"ג בערך כדי לא לעשות שוב את הטעות שלי ולחטב לשווא ללא תוצאות.
אני מרגיש עם עצמי בסדר למרות שלא הייתי מתנגד לאיזה חיטוב, מה נראה לכם?

עברתי על הפוסטים שלך

אל תחטב שוב ותהרוס את התוצאות,
תנצל את המוממנטום שאתה נימצא בו
זה עדיין לא שלב לחטב, גם תחילת חורף שזה סמן מצויין להמשיך במאסה
תגיע למטרת המשקל שלך ותשקול שוב אם לחטב

תמשיך מסה עד מרץ/אפריל בערך ואז כבר תשקול לחטב עכשיו אין שום סיבה לחטב במיוחד בתחילת החורף.

• פותח/ת השרשור
כן כנראה זה מה שאני אעשה(למרות שהנוזלים קצת מפריעים לי) כנראה עד מרץ ואז אני אתחיל חיטוב מקווה שהפעם אגיע למה שאני רוצה.
אעדכן בהמשך!

אם הנוזלים מפריעים לך הייתי אומר לך לשלב 3 פעמים אירובי מתון, אבל סביר שזה יבוא על חשבון התאוששות שלך.
היתרון בחורף הוא שאתה יכול לכסות על זה בשכבות של בגדים וחוץ ממך איש לא ממש יודע כך ש...

איזה תוכנית אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
אני משלב אירובי בעצימות בינונית 3 פעמים בשבוע וכן אני יודע שיש יתרון בחורף ובגלל זה אני אנצל את זה לפחות עד מרץ בערך.
כמו שאמרתי אני אמשיך כדי לא לעשות שוב את אותה הטעות.
אני כרגע עושה ss(למרות שאני שוקל לעבור ל ab)משה בקשר לפחמימה אני אנסה לצמצם למרות שכרגע אני בלי תפריט אבל מקפיד על חלבון ושומן כי אני תקוע כבר כמה זמן על אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
מתאמן מתחיל לא קשור לזה שאתה ותיק באימונים או לא ותיק..
מתאמן מתחיל פירושו היכולת להעלות משקל מאימון לאימון מה שהיה לי עד עכשיו ועדיין יש לי אבל בכל זאת אני שוקל לעבור ל AB..
שמע הסיפור שלי די מורכב וארוך והרוב פה מכירים אותי ואת הסיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית