הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשך החיים

• פותח/ת השרשור omrix3
  • פורסם בתאריך

omrix3

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן חברים, אשמח לקבל חוות דעת כי אני קצת אבוד , ירדתי מ110 קילו ל66.5 (המשקל העכשוי), עד עכשיו הייתי משתדל לאכול פשוט בין 1800-2000 קלוריות עם דגש על חלבונים רזים ובלי ג׳אנק ללא תפריט מסודר .
גובה 1.74, יש עור עודף וזה מה שמבלבל ומקשה על ההחלטה , מצד אחד חושב אם להמשיך בחיטוב ולרדת עד שהקוביות בולטות ממש גם כי בחיים לא באמת היו לי קוביות מצד שני כבר קצת עייפתי מהחיטוב. אני לא יודע אם מסה זה הצעד הנכון ומה כדאי לי לעשות, אולי בכל זאת יש לי עוד לאן לרדת ולהמשיך עוד חודש חיטוב? אשמח לתובנות יא אחים

מודה שאני במצב שונה לחלוטין משלך, כל חיי הייתי שחיף והאתגר שלי היה לגדול, היום אני יחסית בשייפ טוב, נותן רק הקשר כדי שתדע מאיפה אני מגיע.
כעיקרון אם עייפת מהחיטוב, אתה יכול לנסות להכנס לתקופת מיינטננס (תחזוקה) קלורית שפשוט תאפשר לך להשאר במשקל הנוכחי לכמה שבועות ואז להחליט, גם לתת לגוף ולמיינד שלך להתנער קצת מהחוסר הקלורי. כעיקרון מטר 74 על 66.5 קילו ונראה שאין הרבה אחוז שומן יותר, יכול להועיל לך להכנס למאסה עם מאזן קלורי חיובי אבל נמוך, בגלל שאני מניח שאתה נוטה לצבור שומן ולעלות במשקל מהר, אתה צריך להיות חכם אם איך שאתה עושה מאסה והעלייה שלך צריכה להיות איטית ויציבה. (בטוח יש פה מומחים טובים ממני לדעת מה זה אומר מבחינה מספרית).

מבחינה קלורית זה סה"כ אומר 200-300 קלוריות מעל הקלוריות תחזוקה שלך (הייתי מתחיל עם 200 ורואה האם אני עולה במשקל או לא תוך שבועיים שלוש ואז מחליט).

אני מטר 80 ושוקל 70 כרגע, על סביבות 14-15% אחוז שומן ומתחיל מאסה מהסוג הזה.

בהצלחה אחי.

אהלן חברים, אשמח לקבל חוות דעת כי אני קצת אבוד , ירדתי מ110 קילו ל66.5 (המשקל העכשוי), עד עכשיו הייתי משתדל לאכול פשוט בין 1800-2000 קלוריות עם דגש על חלבונים רזים ובלי ג׳אנק ללא תפריט מסודר .
גובה 1.74, יש עור עודף וזה מה שמבלבל ומקשה על ההחלטה , מצד אחד חושב אם להמשיך בחיטוב ולרדת עד שהקוביות בולטות ממש גם כי בחיים לא באמת היו לי קוביות מצד שני כבר קצת עייפתי מהחיטוב. אני לא יודע אם מסה זה הצעד הנכון ומה כדאי לי לעשות, אולי בכל זאת יש לי עוד לאן לרדת ולהמשיך עוד חודש חיטוב? אשמח לתובנות יא אחים
כל הכבוד על התהליך וההתמדה!! וואוו!!
מהתמונות לדעתי בכיף מסה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על התהליך וההתמדה!! וואוו!!
מהתמונות לדעתי בכיף מסה.
איזה מלך אתה העלת לי חיוך תודה רבה אח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מודה שאני במצב שונה לחלוטין משלך, כל חיי הייתי שחיף והאתגר שלי היה לגדול, היום אני יחסית בשייפ טוב, נותן רק הקשר כדי שתדע מאיפה אני מגיע.
כעיקרון אם עייפת מהחיטוב, אתה יכול לנסות להכנס לתקופת מיינטננס (תחזוקה) קלורית שפשוט תאפשר לך להשאר במשקל הנוכחי לכמה שבועות ואז להחליט, גם לתת לגוף ולמיינד שלך להתנער קצת מהחוסר הקלורי. כעיקרון מטר 74 על 66.5 קילו ונראה שאין הרבה אחוז שומן יותר, יכול להועיל לך להכנס למאסה עם מאזן קלורי חיובי אבל נמוך, בגלל שאני מניח שאתה נוטה לצבור שומן ולעלות במשקל מהר, אתה צריך להיות חכם אם איך שאתה עושה מאסה והעלייה שלך צריכה להיות איטית ויציבה. (בטוח יש פה מומחים טובים ממני לדעת מה זה אומר מבחינה מספרית).

מבחינה קלורית זה סה"כ אומר 200-300 קלוריות מעל הקלוריות תחזוקה שלך (הייתי מתחיל עם 200 ורואה האם אני עולה במשקל או לא תוך שבועיים שלוש ואז מחליט).

אני מטר 80 ושוקל 70 כרגע, על סביבות 14-15% אחוז שומן ומתחיל מאסה מהסוג הזה.

בהצלחה אחי.
תודה על התגובה אח, אני מעדיף לא לעשות תקופה של ניטראלי בעיקר בגלל חוסר סבלנות אני רוצה להמשיך ולהתקדם ורק צריך לדעת לאיזה כיוון, אני רק מאוד מתלבט מה כדאי לי אם מסה או להמשיך עוד קצת חיטוב

איזה מלך אתה העלת לי חיוך תודה רבה אח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תודה על התגובה אח, אני מעדיף לא לעשות תקופה של ניטראלי בעיקר בגלל חוסר סבלנות אני רוצה להמשיך ולהתקדם ורק צריך לדעת לאיזה כיוון, אני רק מאוד מתלבט מה כדאי לי אם מסה או להמשיך עוד קצת חיטוב
לדעתי מסה. לפי המשקל והגובה והתמונות מסה עם מאזן קלורי חיובי נמוך, שתעלה לאט לאט שריר וכמה שפחות שומן לדעתי זה הכיוון הנכון.

• פותח/ת השרשור
לדעתי מסה. לפי המשקל והגובה והתמונות מסה עם מאזן קלורי חיובי נמוך, שתעלה לאט לאט שריר וכמה שפחות שומן לדעתי זה הכיוון הנכון.
כמה קלוריות לדעתך אני צריך לצרוך בהתחשב בעובדה שהייתי בחיטוב צורך 1800-2000

אחי שאפו ענק על השינוי!
אני גם חושב שאתה צריך להתחיל לחשוב לכיוון 'מסה'...
קח בחשבון שיתכן שתצטרף לעשות ניתוח להסרת עודפי עור וסימני מתיחה.
ושוב באמת כל הכבוד על השינוי, הרצון וההתמדה! 💪

• פותח/ת השרשור
אחי שאפו ענק על השינוי!
אני גם חושב שאתה צריך להתחיל לחשוב לכיוון 'מסה'...
קח בחשבון שיתכן שתצטרף לעשות ניתוח להסרת עודפי עור וסימני מתיחה.
ושוב באמת כל הכבוד על השינוי, הרצון וההתמדה! 💪
תודה על התגובה אחי, במקומי לא היית שוקל להמשיך עוד חודש חיטוב להוריד לגמרי את כל השומן שנשאר?

תודה על התגובה אחי, במקומי לא היית שוקל להמשיך עוד חודש חיטוב להוריד לגמרי את כל השומן שנשאר?
תראה.. בעיקרון תמיד אפשר לרדת במשקל.
השאלה היא האם אתה באמת מתחטב? או מאבד מסת שריר?
ומה יתן לך חודש חיטוב...? חצי קילו או קילו במקסימום! זה לא יביא אותך לתוצאות שאתה רוצה שזה קוביות בבטן.
לדעתי מומלץ לעבור עוד סיבוב של מסה וחיטוב.

ואני אגלה לך סוד 🤫 ריבועים על גבר רזה או נטול מסת שריר זה כמו... המבורגר 'טבעוני' או סקס בחושך או לטוס בארקיע🤣

• פותח/ת השרשור
תראה.. בעיקרון תמיד אפשר לרדת במשקל.
השאלה היא האם אתה באמת מתחטב? או מאבד מסת שריר?
ומה יתן לך חודש חיטוב...? חצי קילו או קילו במקסימום! זה לא יביא אותך לתוצאות שאתה רוצה שזה קוביות בבטן.
לדעתי מומלץ לעבור עוד סיבוב של מסה וחיטוב.

ואני אגלה לך סוד 🤫 ריבועים על גבר רזה או נטול מסת שריר זה כמו... המבורגר 'טבעוני' או סקס בחושך או לטוס בארקיע🤣
אני מתת לטוס בארקיע חחחח
תגיד אח הגיוני במסה לצרוך 2700 קלוריות ביום לפי מה שכתבתי?
ולכמה זמן ממליץ ?

אל תטוס בארקיע... עדיף ללכת ברגל!
הייתי מתחיל ב2200-2300 ק''ל תלוי בכמות האימונים ועצימות האימונים שלך.
לאחר שבוע עושה שקילה, מדדים, מצלם תמונות(בשביל מעקב ויזאולי) ומקפיד לשמור על עלייה של בין 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש,
מוסיף או מוריד קלוריות בהתאם.

לגבי זמן... כל עוד אתה מרגיש שאתה מתקדם פיזית, גדל, דואג לפוגרסיב אוברלואד ומרגיש בנוח עם הגוף שלך תמשיך!
יש כאלה שעושים מסה 3 חודשים, חצי שנה ואני מכיר אנשים שעושים רק מסה כבר שנים ולא זוכרים איך נראה הז*ן שלהם 🤦‍♂️.
בסופו של דבר זה תהליך אישי וכל אחד עושה מה שמתאים וגורם לו סיפוק.

• פותח/ת השרשור
אל תטוס בארקיע... עדיף ללכת ברגל!
הייתי מתחיל ב2200-2300 ק''ל תלוי בכמות האימונים ועצימות האימונים שלך.
לאחר שבוע עושה שקילה, מדדים, מצלם תמונות(בשביל מעקב ויזאולי) ומקפיד לשמור על עלייה של בין 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש,
מוסיף או מוריד קלוריות בהתאם.

לגבי זמן... כל עוד אתה מרגיש שאתה מתקדם פיזית, גדל, דואג לפוגרסיב אוברלואד ומרגיש בנוח עם הגוף שלך תמשיך!
יש כאלה שעושים מסה 3 חודשים, חצי שנה ואני מכיר אנשים שעושים רק מסה כבר שנים ולא זוכרים איך נראה הז*ן שלהם 🤦‍♂️.
בסופו של דבר זה תהליך אישי וכל אחד עושה מה שמתאים וגורם לו סיפוק.
הקטע שלפי המחשבונים באינטרנט והאפל ווטץ (לא יודע עד כמה הם מדוייקים) אני שורף ביום ממוצע בערך 2500 קלוריות , מתאמן בין 4-5 פעמים בשבוע

המספרים האלה זה הערכה...
אני אישית לא הייתי קופץ מ1800-2000 ל2700..
אני אישית מעדיף עלייה מדורגת של 200-300 קלוריות, לראות איך הגוף מגיב.
אני אישית גם פחות אוהב לאכול, אז במסה זה בכלל סיוט 😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית