הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האמריקאים נלחמים בהשמנת ילדים

אולי כדאי שישלחו להם את המאמרים החדשים שפירסמו לא מזמן... האלה שאומרים שספורט יכול למנוע מחלות והשמנה.

מעניין מה השתבש בדרך עם העולם שלנו...
מעניין אותי איפה הייתה הנקודה שמישהו עשה פאשלה 😳

• פותח/ת השרשור
אולי כדאי שישלחו להם את המאמרים החדשים שפירסמו לא מזמן... האלה שאומרים שספורט יכול למנוע מחלות והשמנה.

אבל אם אתה שם על פיצה חצי כוס רוטב עגבניות, היא מחליפה ירקות! ומכיוון שרוב האנשים הם חכמים, הם כמובן יאכלו יותר פיצה במקום ירקות, כי זה תחליף הולם! ספורט לא יעזור להם עם גישה כזאת.

לפחות יש להם אוכל בבית הספר והם לא מדינת עולם 3 שבקושי יש ברזיה עם מים זורמים.

אתה מתכוון לקולר שכל הילדים מדביקים ת'פה שלהם לקולר ושותים ממנו?

שמע, כשהקולר מוציא 2 מ"ל מים לשעה אין ברירה אלא לשאוב את המים ממנו, בתקווה שהוא עובד בכלל ולא כיבו אותו(כמו שהיה אצלי בתקופה שלמדתי שכיבו את הקולר כי המנקות היו צריכות לנקות מים שדלפו)

בימי לא היה קולר. בקושי היה ברז, וגם הוא היה תמיד סתום.
שלא לדבר על השירותים. היה עדיף להשתין בתוך עציץ או לרוץ לחרבן בבית.

כן אני זוכר שמעולם לא נכנסתי לשירותים בתיכון יותר גרוע מהצבא.
אנשים היו בכוונה משתינים על הרצפה

בתיכון שלי הילדים ריאליסטים ושומרים על הניקיון (כמה שאפשר לצפות מתיכוניסט, כלומר לא משתינים/מחרבנים על הקירות) והשירותים דיי נקיים, אולי זה קשור לסיבה שזאת גם המחששה ורוצים שיהיה נעים לעשן 🙄

שמע אני יכול להגיד שבתיכון שלי היו בסך הכל אנשים סבבה. מעולם לא הבנתי תכלס מה גורם לבן אדם לרצות להשתין דווקא על הקיר ולא בתוך האסלה. ראבק יש אנשים שצריכים לנקות את זה אחריהם.

שמע אני יכול להגיד שבתיכון שלי היו בסך הכל אנשים סבבה. מעולם לא הבנתי תכלס מה גורם לבן אדם לרצות להשתין דווקא על הקיר ולא בתוך האסלה. ראבק יש אנשים שצריכים לנקות את זה אחריהם.

ראה ערך ישראלים.

בימי לא היה קולר. בקושי היה ברז, וגם הוא היה תמיד סתום.
שלא לדבר על השירותים. היה עדיף להשתין בתוך עציץ או לרוץ לחרבן בבית.

אצלנו מישהו חירבן פעם במשתנה ( סיפור אמיתי)

לא הרבה השתנה.. אצלנו יש את מדיניות אין מים בכינרת אז משאירים את כל החרא ברופין ובאמת יש פוסטרים של זה על הקירות ועוד כל מיני פוסטרים שמעודדים דברים מסריחים אחרים או הפניות למוסדות של חולי נפש.

ולעניין עם הורה יתן לילדים שלו משולש פיצה במקום כל ירק שהוא אמור לאכול אנחנו נראה דור עוד יותר שמן מהקודם מה שהיה נראה כבילתי אפשרי

אצלנו בחדר כושר, מישהי חרבנה בסאונה הרטובה של הנשים.
ובמקרה אחר, מישהו עשה ביד בסאונה היבשה, ולא ידע שהזכוכית היא לא כזו שאפשר לראות רק בכיוון אחד, אלא שרואים אותו מהבריכה, בדיוק כמו שהוא יכול לראות את הבריכה.

אצלנו בחדר כושר, מישהי חרבנה בסאונה הרטובה של הנשים.
ובמקרה אחר, מישהו עשה ביד בסאונה היבשה, ולא ידע שהזכוכית היא לא כזו שאפשר לראות רק בכיוון אחד, אלא שרואים אותו מהבריכה, בדיוק כמו שהוא יכול לראות את הבריכה.

אתה לא רוצה להפסיק להמציא סיפורים?

אני לא יודע מה מטומטם יותר, לא לדעת את ההבדל בין זכוכית דו-כיוונית לחד-כיוונית או לעשות ביד במכון כושר ועוד בסאונה!

ולמה לעזעזל שמישהי תחרבן בסאונה?

תגיד לי אתה מתאמן במכון כושר בפלנטה שלנו? אולי אתה מתאמן בציווליזציה אחרת ששם זה מקובל לעשות ביד ולחרבן בסאונות.

פשוט הזוי.

אתה לא רוצה להפסיק להמציא סיפורים?

אני לא יודע מה מטומטם יותר, לא לדעת את ההבדל בין זכוכית דו-כיוונית לחד-כיוונית או לעשות ביד במכון כושר ועוד בסאונה!

ולמה לעזעזל שמישהי תחרבן בסאונה?

תגיד לי אתה מתאמן במכון כושר בפלנטה שלנו? אולי אתה מתאמן בציווליזציה אחרת ששם זה מקובל לעשות ביד ולחרבן בסאונות.

פשוט הזוי.

לצערי, הסיפורים אמיתיים לגמרי. :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית