הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ילדים מתאמנים

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

האם זה טוב?

• סה"כ מצביעים
    36
יוצא לי לחשוב על זה הרבה ועדיין אין לי דעה מוחלטת בנושא.
נכון לעכשיו אני חושב שעד שהגוף סיים את ההתבגרות העיקרית שלו כדאי לעבוד בעיקר עם משקל גוף ויציבה, למרות שאין לי הסבר או סיבה טובה ללמה זה רע להתאמן עם משקלים מגיל כזה.

אני בעד שילדים לא יתאמנו כל עוד הם לא באמת מתאמנים. נמאס מכל הליצנים שבאים לחדר כושר לעשות פוזינג, לפמפם בייספ מול המראות להרגיש BADASS כשהם הופכים את החדר כושר לאזור סטנדאפ.

כמו עם כל מתאמן צריך להיזהר מפציעות, סה"כ נראה לי עדיף על התעסוקה היותר פופולרית שדוחפים לילדים, יכול לתרום הרבה לביטחון עצמי ולבריאות, כל עוד לא הופכים את זה למשהו חולני.

• פותח/ת השרשור
תגובות מעניינות מחכה למישהו עם תשובה עם רפרנס. 😃

• פותח/ת השרשור
יוצא לי לחשוב על זה הרבה ועדיין אין לי דעה מוחלטת בנושא.
נכון לעכשיו אני חושב שעד שהגוף סיים את ההתבגרות העיקרית שלו כדאי לעבוד בעיקר עם משקל גוף ויציבה, למרות שאין לי הסבר או סיבה טובה ללמה זה רע להתאמן עם משקלים מגיל כזה.
זה מה שאני חושב גם כן.
מדהים בעייני! יש כלכך הרבה מעבר לברזלים בחדר כושר ואם המאמן מכיר את הפינות האלה אפשר ליצור מפלצת קטנה ומרושעת
לא רואה סיבה להמנע מלאתגר את הגוף בכל גיל
השאלה אם זה פוגע בצורה כלשהיא.
מפלצת קטנה ומרושעת
🤣🤣🤣

איך אתה מגדיר ילד?
איך אתה מגדיר אימון?
אלה 2 מושגים כלליים מדי וזה תלוי בכל מיני משתנים ובעיקר במטרה.
אבל אני בעד 😃

עם הילדודס שבמכון שלי,חד וחלק לא
גם מבעד לאוזניות אני שומע אותם מנסים להתחיל עם כל בת מסכנה שנקלעה בטעות לאזור הטרף שלהם.

לא ממש מעניין אותי וגם לא עניין בעבר אם זה בריא או לא מזיק או לא

ההורים שלי לא כאלה גבוהים ואחיות שלי גם לא
אני 1.80 כרגע גיל 14 ולמרות שאני קטן מכל הכיתה שלי בשנה, אני נראה הכי גדול מימדים

יש לי בקרוב בדיקות דם נראה את הפרופיל ההורמונלי מה שאני די סבור שתקין..

בכל מקרה האורח חיים שלי עכשיו הרבה יותר טוב מבעבר, בעבר הייתי כל היום על הספה עם ציפס ובובספוג ומוגדר Obese, אם מישהו רוצה להגיד לי שזה בריא יותר..

אני אישית לא אוהב את התופעה הזאת באופן כללי כי אני רואה המון ילדים קטנים רזים כמו מקל שמבזבזים את הזמן שלהם, במידה והילד סובל מעודף משקל אז החדר כושר יכול לשמש לו לאחלה פלטפורמה לאימון גופני עד שירגיש בנוח לעזוב את המשחב/טאבלט וללכת לשחק משחקי כדור בחוץ עם חבריו (ואם הואל א אוהב זה גם בסדר אז שימשיך בחדר כושר העיקר שיזוז).
הבעיה שלי עם הילדים הרזים והקטנים זה שמה שאני רואה בעיקר זה ילדים שעובדים עם תוכניות אמונים שבעיקר מורכבות ממכונות והרי מסת שריר גדולה הוא לא יעלה בגיל הזה אז לפחות שילמד תנועה והמכונות האלה זה הרגלים נוראים לעתיד אז בגלל זה אני רואה תופעה שלילית בעניין

לא כ"כ ברור באיזה גילאים
הם מציינים את השלב בהתפתחות המינית (לפי סולם שנקרא tanner) ולפיו מדובר בנערים ונערות לפני השינויים ההורמונליים של גיל התבגרות או ממש בתחילתם. המחקר הזה לא עסק בשאלת הבטיחות, ובדק רק את ההשפעה של אימוני התנגדות על התחזקות השרירים. התושבה: כן, החבר'ה התחזקו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית