עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקשר לפרס, (1) אוקיי אין בעיה אני אנסה לקבע אותם.בפרס:
1. חזרה ראשונה אתה השתמשת קצת בברכיים ובכללי אתה זז הרבה עם הרגליים.
2. תוציא מחזה ותוציא מרפקים קדימה.
בסקוואט:
תרים יותר מרפקים.
מה שאתה עושה זה לא דדליפט, למה אתה עושה סומו דדליפט?
בסקוואט : שמתי לב, אני מנסה לסדר את זה בכך שאני מוציא את הרגליים קודם קדימה ורק אז לצדדים, זה לא ממש מסתדר לי. איך מסדרים את זה?טוב אז ככה
בסקוואט:
אתה הברכיים שלך גולשות באמצע התנועה, תנסה להוציא קודם את הברכיים ואחר כך להתיישב אחורה.
הסומו דדליפט די בסדר, אבל אני לא רואה סיבה שלא תעשה דדליפט קלאסי.
פרס: הפרס בסדר, תנסה להשתמש במהירות של המוט וככה תוכל להרים יותר משקל-הכוונה היא שאל תניח את המוט על הכתפיים, תיגע בכתפיים וישר תרים אותו למעלה ותנעל ברכיים.
הבנתי, אני אנעל בלי לעקם כל כך הרבה.למה אתה מעקם את הגב שלך לאחור בדדליפט? אתה עושה תנועה קיצונית מדי.
אולי זה יעזור לך:בסקוואט : שמתי לב, אני מנסה לסדר את זה בכך שאני מוציא את הרגליים קודם קדימה ורק אז לצדדים, זה לא ממש מסתדר לי. איך מסדרים את זה?
בפרס : הבנתי
הבנתי, אני אנעל בלי לעקם כל כך הרבה.
תודה לכם!!!
נראה, בנתיים אני מתקדם עם הסומו.
נראה, בנתיים אני מתקדם עם הסומו.
יש לי עוד בעיה שנמשכת כבר המון חודשים והיא כל הזמן עוברת וחוזרת אחרי שאני עושה בנץ', כואב לי בשני הצדדים של החזה העליון, יש לכם מושג למה? זה אמור לעבור אחרי זמן מסויים או שכדאי לי לעשות משהו בנוגע לזה, ואם כן אז מה לעשות?
ניסיתי ללמוד המון זמן דדליפט קלאסי ולא הצלחתי.. מספר חודשים..באמת שאני חייב להבין מה העקשנות הזאת על הסומו דדליפט כתחליף לדדליפט כשאתה עם סומו דדליפט של 80 קילו? ובלי קשר למשקלים למה אתה עושה את זה כתחליף בהתחלה?
המשקל היה 60ק"ג, כי המשקולות שם גבוהות, כמו בסירטונים באשכול הזה.. אותו גובה.אם איזה משקל עשית דדליפט קלאסי בפעם האחרונה? אולי המוט נמוך מידי? תעבוד על גמישות בהאמסטרינג, תכווץ בטן חזק.