הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט,דדליפט,פרס

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
אהלן,
נתונים :
משקל גוף : 74.5ק"ג
גובה : 180

סקוואט (70ק"ג):

דדליפט(85ק"ג וגם 80ק"ג):
85ק"ג

80ק"ג

פרס: (30ק"ג):
30ק"ג

המון תודה מראש למעבירים ביקורת!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בפרס:
1. חזרה ראשונה אתה השתמשת קצת בברכיים ובכללי אתה זז הרבה עם הרגליים.
2. תוציא מחזה ותוציא מרפקים קדימה.

בסקוואט:
תרים יותר מרפקים.

מה שאתה עושה זה לא דדליפט, למה אתה עושה סומו דדליפט?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בפרס:
1. חזרה ראשונה אתה השתמשת קצת בברכיים ובכללי אתה זז הרבה עם הרגליים.
2. תוציא מחזה ותוציא מרפקים קדימה.

בסקוואט:
תרים יותר מרפקים.

מה שאתה עושה זה לא דדליפט, למה אתה עושה סומו דדליפט?
בקשר לפרס, (1) אוקיי אין בעיה אני אנסה לקבע אותם.
בקשר ל (2), זה כמעט המקסימום.. אני תמיד מוציא חזה ושומר על המרפקים שיהיו אחרי המוט.
אני אצלם שוב מחר.

אני עושה סומו דדליפט כי דדליפט קלאסי לא ממש הסתדר לי מבחינת הטכניקה.. איך הטכניקה בסומו דדליפט?

בסקוואט - למה להרים עוד יותר?

---------- התגובה התווספה ב 09:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:59 ----------

עוד דבר חשוב, זה כבר אימון שני או שלישי שכואב לי בשכמה הימנית, בדיוק איפה שאני שם את המוט בסקוואט. יש לכם מושג למה?

טוב אז ככה
בסקוואט:
אתה הברכיים שלך גולשות באמצע התנועה, תנסה להוציא קודם את הברכיים ואחר כך להתיישב אחורה.

הסומו דדליפט די בסדר, אבל אני לא רואה סיבה שלא תעשה דדליפט קלאסי.

פרס: הפרס בסדר, תנסה להשתמש במהירות של המוט וככה תוכל להרים יותר משקל-הכוונה היא שאל תניח את המוט על הכתפיים, תיגע בכתפיים וישר תרים אותו למעלה ותנעל ברכיים.

לא נמאס לך כל פעם להעלות סרטונים ולא להקשיב להערות שנותנים לך ?
לתת לך הערות וטיפים לטכניקה זה כמו לדבר לקיר.

בקיצור גבר, תפרוש לאירובי.

או שתתחיל כבר להקשיב וליישם - אבל עד אז תישאר על האליפטי.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה
בסקוואט:
אתה הברכיים שלך גולשות באמצע התנועה, תנסה להוציא קודם את הברכיים ואחר כך להתיישב אחורה.

הסומו דדליפט די בסדר, אבל אני לא רואה סיבה שלא תעשה דדליפט קלאסי.

פרס: הפרס בסדר, תנסה להשתמש במהירות של המוט וככה תוכל להרים יותר משקל-הכוונה היא שאל תניח את המוט על הכתפיים, תיגע בכתפיים וישר תרים אותו למעלה ותנעל ברכיים.
בסקוואט : שמתי לב, אני מנסה לסדר את זה בכך שאני מוציא את הרגליים קודם קדימה ורק אז לצדדים, זה לא ממש מסתדר לי. איך מסדרים את זה?
בפרס : הבנתי
למה אתה מעקם את הגב שלך לאחור בדדליפט? אתה עושה תנועה קיצונית מדי.
הבנתי, אני אנעל בלי לעקם כל כך הרבה.

תודה לכם!!!

בסקוואט : שמתי לב, אני מנסה לסדר את זה בכך שאני מוציא את הרגליים קודם קדימה ורק אז לצדדים, זה לא ממש מסתדר לי. איך מסדרים את זה?
בפרס : הבנתי

הבנתי, אני אנעל בלי לעקם כל כך הרבה.

תודה לכם!!!
אולי זה יעזור לך:

בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה, בנתיים אני מתקדם עם הסומו.

יש לי עוד בעיה שנמשכת כבר המון חודשים והיא כל הזמן עוברת וחוזרת אחרי שאני עושה בנץ', כואב לי בשני הצדדים של החזה העליון, יש לכם מושג למה? זה אמור לעבור אחרי זמן מסויים או שכדאי לי לעשות משהו בנוגע לזה, ואם כן אז מה לעשות?

נראה, בנתיים אני מתקדם עם הסומו.

יש לי עוד בעיה שנמשכת כבר המון חודשים והיא כל הזמן עוברת וחוזרת אחרי שאני עושה בנץ', כואב לי בשני הצדדים של החזה העליון, יש לכם מושג למה? זה אמור לעבור אחרי זמן מסויים או שכדאי לי לעשות משהו בנוגע לזה, ואם כן אז מה לעשות?

באמת שאני חייב להבין מה העקשנות הזאת על הסומו דדליפט כתחליף לדדליפט כשאתה עם סומו דדליפט של 80 קילו? ובלי קשר למשקלים למה אתה עושה את זה כתחליף בהתחלה?

• פותח/ת השרשור
באמת שאני חייב להבין מה העקשנות הזאת על הסומו דדליפט כתחליף לדדליפט כשאתה עם סומו דדליפט של 80 קילו? ובלי קשר למשקלים למה אתה עושה את זה כתחליף בהתחלה?
ניסיתי ללמוד המון זמן דדליפט קלאסי ולא הצלחתי.. מספר חודשים..
אני אנסה שוב פעם ביום חמישי, אם לא אלך אני אמשיך עם הסומו דדליפט.
ליל"ט.

תעבוד על גמישות בהאמסטרינג, זה יעזור לך להחזיק את הגב מוקשת כמו שצריך, זה לא תרגיל מבוהך, אתה סתם בורח, תתאמץ תעבוד תלמד ובסוף אתה תצליח אבל אל תהיה עצלן

בכלל, דדליפט זה לא אחד התרגילים הקלים ללמידה מבחינת טכניקה?
ברגע שלמדת את הטכניקה הנכונה לסקוואט ופאוורקלין שום תרגיל כבר לא נראה מורכב 😃

• פותח/ת השרשור
זה לא שהוא תרגיל קשה.. הבעיה שהגב שלי פשוט עגול כבר בתחילת החזרה.. אני לא מצליח בכלל "ליישר" אותו..

אם איזה משקל עשית דדליפט קלאסי בפעם האחרונה? אולי המוט נמוך מידי? תעבוד על גמישות בהאמסטרינג, תכווץ בטן חזק.

• פותח/ת השרשור
אם איזה משקל עשית דדליפט קלאסי בפעם האחרונה? אולי המוט נמוך מידי? תעבוד על גמישות בהאמסטרינג, תכווץ בטן חזק.
המשקל היה 60ק"ג, כי המשקולות שם גבוהות, כמו בסירטונים באשכול הזה.. אותו גובה.
יום חמישי אני אנסה דדליפט קלאסי עם משקל 60ק"ג ואני אראה אם הגב שלי עגול..
יש לי גם בקטנה כאבים בהאמסטרינג בגלל הדדליפט של ה85ק"ג אז אני מקווה שלא יקרע לי שם משהו כי זה מקשה עליי ללכת הכאבים האלה (התחילו היום מהצהריים).
הולך לעלות סירטונים של הסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית