ייעוץ קונה מוט אולימפי יש לי שאלה

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אני כרגע עם מוט קטן יחסית, 1.50, ויש לי צלחות רגילות אני לא יודע מה זה צלחות אולימפיות ... רשום באתר של המוט אולימפי שהוא מתאים רק לצלחות אולימפיות? האם זה באמת ככה? יש לי צלחות גדולות של 20 ק"ג ו10 ק"ג ואני מאמין שיש להם את אותו הקוטר כמו של אולימפיות מה אתם אומרים? תודה רבה..

במקום להסתבך... תבדוק מה הקוטר של הצלחות שלך ומה הצלחות שאתה רוצה לקנות... זה לא מדע טילים

• פותח/ת השרשור
אין לי את המוט פה וגם לא בחנות קרובה רק באתר אינטרנט, אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל לא ביקשתי עצות איך לעשות דברים באשכול הזה, זה לא מדע טילים אבל למי שיש מוט אולימפי יודע בבירור איזה משקולות נכנסות ואיזה לאאז זה מה שביקשתי תדוה רבה שוב

בדרך כלל קוטר החור זהה בין כל הפלטות, זה סוג של גודל אוניברסלי.
אני יודע את זה כי אצלנו במכון יש 1000 סוגים שונים של פלטות וכולם באותו הקוטר.

• פותח/ת השרשור
יש לציין שהמוט שלי הוא מוט ארוך, לא אולימפי...
במקרה והמוט אולימפי באמת לא מתאים לי ואני צריך להחליף את כל המשקולות שלי בגלל זה(כן כן בטח) אז אני אקנה מוט ארוך 2 מטר לא אולימפי

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:57 ----------

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

בדרך כלל קוטר החור זהה בין כל הפלטות, זה סוג של גודל אוניברסלי.
אני יודע את זה כי אצלנו במכון יש 1000 סוגים שונים של פלטות וכולם באותו הקוטר.

ריפלקט אתם עובדים שמה עם מוטות אולימפיים?

יש לציין שהמוט שלי הוא מוט ארוך, לא אולימפי...
במקרה והמוט אולימפי באמת לא מתאים לי ואני צריך להחליף את כל המשקולות שלי בגלל זה(כן כן בטח) אז אני אקנה מוט ארוך 2 מטר לא אולימפי

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:57 ----------

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

ריפלקט אתם עובדים שמה עם מוטות אולימפיים?

חיובי

אם הוא מתכוון לעשות PC או הרמות אולימפיות אז אין הרבה טעם להשקיע בעוד מוט מתברג שיצטרך לעוף.

• פותח/ת השרשור
אם אני אצטרך לקנות פלטות אולימפיות אז יש מוט מתברג של 2.00 בטח איכות חרא אבל לא אכפת לי אני מתגייס עוד מעט רק שאני אוכל להתאמן טוב כבר

למה לקנות פלטות אולימפיות אם אתה משתמש במוט מתברג?..
קילו אולימפי עולה 18 שקל. 8 שקל לקילו פלטה מתברגת.

יש לי מוט 1.8 מתברג, הוא מחזיק גם מעל ל-170 שקל בכיף.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לקנות פלטות אולימפיות וגם לא מתכוון לקנות, אין לי כסף לזה. רציתי לשאול רק עם מוט אולימפי יתאים לי לשים עליו את הפלטות שיש לי כרגע שהם סטנדרטיות, אם לא, אני אקנה מוט ארוך 2.20 מתברג..

אז הוא לא מתאים, אי אפשר לערבב מתברג עם אולימפי בשום צורה.

גיל, 170 קילו (כי שקל זה די קל) על מוט 1.80 מתברג?
שלם חובותיך לראק, אני רוצה לראות תמונה של זה.

אז הוא לא מתאים, אי אפשר לערבב מתברג עם אולימפי בשום צורה.

גיל, 170 קילו (כי שקל זה די קל) על מוט 1.80 מתברג?
שלם חובותיך לראק, אני רוצה לראות תמונה של זה.
אם ככה אז גם לי בא לראות אולי שווה לבזבז כרגע 450 שח

אני לא רוצה לקנות פלטות אולימפיות וגם לא מתכוון לקנות, אין לי כסף לזה. רציתי לשאול רק עם מוט אולימפי יתאים לי לשים עליו את הפלטות שיש לי כרגע שהם סטנדרטיות, אם לא, אני אקנה מוט ארוך 2.20 מתברג..

לא זה לא מתאים. תשכח מזה.
KD2
לא הבנתי, מה תמונה תיתן לך ?..לא שזה בעיה לי לצלם לך אם אתה לא מאמין..

והמוט הזה עולה בפוואר ספורט משהו כמו 170 שקל, לא 450. 400 שקל עולה אולימפי.

לא יודע, נשמע לי הרבה למוט מתברג סיני מפאוור ספורט....
וגיא - מוטות ארוכים יותר דווקא קל יותר לעקם.

• פותח/ת השרשור
אני חייב מוט ארוך, כי המתקן שבנו לי(חמורים לסקוואט) אני צריך מרחב ביניהם כי עכשיו שאני עם המוט של ה1.50 אז אני לא יכול להכנס ולקחת, הזמנתי מוט ארוך של 2.20, אין ברירה, נקווה שלא יתעקם לי.. גם ככה אני צריך את זה עד סוף השנה כי אני מתגייס

לא יודע, נשמע לי הרבה למוט מתברג סיני מפאוור ספורט....
וגיא - מוטות ארוכים יותר דווקא קל יותר לעקם.

עזוב אותך שטויות, הוא עושה את העבודה. אני אפילו מאמין שעד 200 קילו הוא יסחב בלי בעיה.

גיא מוט מתברג באורך 1.8 ארוך מספיק. יש לי כונן אולימפי שבנוי רק למוט אולימיפי ואני משתמש במוט הזה וזה מצוין.

אם קנית מוט אולימפי, תתכוננן לקנות עכשיו גם פלטות.. כי פלטה מתברגת לא תכנס לך בשום מצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית