הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חדש The Ultimate Diet 2

Άχιλλεύς

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן , לאחר שבחנתי את כל השיטות הבנתי שהדיאטה הזאת הכי מתאימה לי למרות שהיא הכי מסובכת היא לא שוללת בתפריט שומן ופחמימות לגמרי כמו כל שאר השיטות למינהן ואפשר לתהגמש פה ושם.
אני מבקש ממי שקרא , יודע על השיטה או ניסה לתת ביקורות על התפריט בבקשה .

מאזן ניטרלי – 3080

ימים 1,2,3 – חצי מהמאזן הניטרלי 1540 ק'

100 גרם קוטג'
מעדן 3%

טונה במים /2 ביצים / כף שמן זית / 2 פרוסות לחם קל

שייק חלבון (סקופ וחצי)

חזה עוף 350 גרם.

כמובן שיש דברים כמו חלב , רטבים וירקות לא ירוקים שלא הוספתי שזה לפחות עוד בסביבות ה100 ק' , שפוט לא אוהב להתפס בקטנות.

סה"כ קלוריות: 1443 קלוריות סה"כ חלבון: 187.8 גרם סה"כ שומן: 49 גרם סה"כ פחמימות: 61.9 גרם סה"כ כולסטרול: 804.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 5.8 גרם

רוב ה' מגיעות מחלבון הפחמימות עומדות על 60 ג' כפי שמומלץ ומשו כמו 420 ק' מהשומן .

יום 4 –הוא מחולק ל2 . הארוחה האחרונה עם רוב הפחמימיות היא אחרי האימון (לקחתי רק ארוחה אחת ולא 2 כפי שכתוב כי ההעמסה ממשיכה גם ליום 5 )

100 גרם קוטג'
מעדן 3%
סקופ חלבון.

טונה במים /2 ביצים / כף שמן זית / 2 פרוסות לחם קל

200 גרם חזה עוף .

סה"כ קלוריות: 1232 קלוריות סה"כ חלבון: 141.7 גרם סה"כ שומן: 46.9 גרם סה"כ פחמימות: 58.9 גרם סה"כ כולסטרול: 710.2 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 5.8 גרם

אחר צהריים:

חצי כף חלבון + תפוח עץ

ארוחת העמסה (ארוחה אחרונה ) :

150 גרם חזה עוף / 2 כוסות אורז מבושל / 2 בטטות .

סה"כ קלוריות: 2134 קלוריות סה"כ חלבון: 199.7 גרם סה"כ שומן: 51 גרם סה"כ פחמימות: 214.9 גרם סה"כ כולסטרול: 804.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים

: 9.6 גרם
הערכיים הסופיים כוללים כמובן את 2 חצאי היום.

יום 5 –יום ההעמסה לקחתי כמות פחמימות שלפי דעתי אני אוכל לאכול לא יצא לי 700-800 כפי שמומלץ אבל אני חושב שהכמות שרשמתי תהיה בסדר גמור.

2 צלחות גדולות של קרנצ'ים
2מעדני יופלה

טונה במים/כף שמן זית / 2 ביצים / 2 פיתות / 50 גרם חומוס

200 גרם חזה עוף /2כוסות אורז מבושל / 2 בטטות מבושלות

סקופ חלבון

סה"כ קלוריות: 3038 קלוריות סה"כ חלבון: 184.7 גרם סה"כ שומן: 70.3 גרם סה"כ פחמימות: 420.4 גרם סה"כ כולסטרול: 455.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 3.7 גרם

ימים 6,7 –

20 אחוז גרעון מהמאזן הנייטרלי – כמות קלוריות 2400

קוטג' 100 גרם
2 מעדני יופלה
גבינה צהובה 70 גרם

טונה במים / 3 פרוסות לחם קל / 2 כפות שמן זית / 2 ביצים קשות / 50 גרם קבנוס

350 גרם חזה עוף.

2 סקופים של חלבון .

סה"כ קלוריות: 2362 קלוריות סה"כ חלבון: 259 גרם סה"כ שומן: 101.4 גרם סה"כ פחמימות: 96.6 גרם סה"כ כולסטרול: 890.8 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 8.7 גרם

אני יודע שיש פה לא מעט אנשים שמבינים בתזונה וקראו על השיטה אם יש לכם תיקנים אני אשמח אולי הייתי כולל מדי איפשהו ופיספסתי כמויות ודברים וכו' אז תקנו אותי בבקשה .
תודה מראש.
כמובן ששבוע הבא שאני אתחיל את התפריט ביחד עם תוכנית האימונים אני אפרסם לוג למי שיהיה מעוניין.

על כמה אחוז שומן אתה עומד כרגע שאתה רוצה לעשות את זה?
ניסיתי את הדיאטה הזאת, זה שואה. אתה תעמוד בזה רק אם כל מה שאתה עושה בחיים זה פיתוח גוף.
לדעתי:לא שווה תסבל תעשה דיאטה מאוזנת ותיקח יהומבין אם אתה על א.ש. נמוך.

• פותח/ת השרשור
ביחס לאנבוליק דיאט או PSMF זה גן עדן.
יש לך פה החל מיום רביעי עד יום שבת לאכול בצורה מאוזנת וטובה פשוט יש פה יותר משחק קולוריות מאשר בתפריט רגיל אבל היא רחוקה מלהיות שואתית.
את הבסיס לדיאטה הזו הייתי עושה עד כה וזה היה מעולה .
בחרתי בה כיוון שאני לא רוצה לאכול הרבה פחמימות והדיאטה מציע לי את הפתרון .
אני לא בטוח לגבי האחוז שומן שלי אני משער בסביבות ה14 לא יותר, אם לא פחות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית