הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב חזק בביספס, עזרה בבקשה

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני עכשיו אחרי אימון, עובד AB האימון הזה היה בייספס גב ורגליים
קיצר בדרך כלל אני עובד על בייספס רק CURLS והאימון הזה רציתי לנסות לעסוד עליו 2 תרגילים לראות איך הוא מגיב
אז עשיתי CURLS במשקל שאני עובד איתו בשבועיים האחרונים, ואחרי זה גם פטישים עם קילו פחות בכל יד
(שניהם 8X2)
היה בסדר הרגשתי תשריר עובד, ואחרי סוף האימון ניסיתי מתח (לא הצלחתי כי היד והגב היו גמורים) אבל עליתי בערך 80 אחוז מהתנועה ואז ירדתי ומיד אחרי זה הרגשתי כאבים חזקים ביד שמאל בביספס
עכשיו (כבר כמעט שעה) זה כאב צורב כזה לא כאב של של שריר שעבד קשה חחח, מה זה יכול להיות אולי מישהו פה חווה את זה בעבר
ומה כדי לי לעשות בנוגע לזה? קרח או משהו או להשאיר את זה ככה ולראות איך העניינים מתפתחים עם הזמן?
תודה

אני עכשיו אחרי אימון, עובד AB האימון הזה היה בייספס גב ורגליים
קיצר בדרך כלל אני עובד על בייספס רק CURLS והאימון הזה רציתי לנסות לעסוד עליו 2 תרגילים לראות איך הוא מגיב
אז עשיתי CURLS במשקל שאני עובד איתו בשבועיים האחרונים, ואחרי זה גם פטישים עם קילו פחות בכל יד
(שניהם 8X2)
היה בסדר הרגשתי תשריר עובד, ואחרי סוף האימון ניסיתי מתח (לא הצלחתי כי היד והגב היו גמורים) אבל עליתי בערך 80 אחוז מהתנועה ואז ירדתי ומיד אחרי זה הרגשתי כאבים חזקים ביד שמאל בביספס
עכשיו (כבר כמעט שעה) זה כאב צורב כזה לא כאב של של שריר שעבד קשה חחח, מה זה יכול להיות אולי מישהו פה חווה את זה בעבר
ומה כדי לי לעשות בנוגע לזה? קרח או משהו או להשאיר את זה ככה ולראות איך העניינים מתפתחים עם הזמן?
תודה
זה נקרא DOMS או שריר תפוס. פעם הבאה אל תפמפם כל כך הרבה ואולי זה לא יקרה לך. כל כך הרבה סטים לבייספס זה לא יעיל, והרגשה לא שווה לעבודה. אתה יכול "להרגיש" את הבייספס עד מחר, זה לא אומר שהוא יגדל פחות או יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית