Starting Strength עד הסוף המר 2

הבובספוג

משתמש פעיל
579
178
נק' מוניטין:
295
579
178
אחרי חיטוב שאני חושב שמיציתי וכבר הגעתי למשקל נמוך, די הגיע הזמן להתחזק קצת.
בינתיים אני על ריסט קטן בגלל פציעה קלה ודבילית בברך וגם בגלל שככה זה בתחילת ss אז לשבועיים-שלוש בינתיים אני על משהו כמו נייטרלי ואימונים בעיקר לשפר טכניקה.
נקווה שהפעם הזאת יילך יותר טוב 😃

אימון של היום:
בסקוואט עם כאבים קלים בברך בסט האחרון החלטתי שלא לעשות עוד שניים, לאט לאט אתקדם. פרס קל אבל עדיין הטכניקה לא יושבת טוב כ"כ, מתח קליל.
squat: 80x5
press: 35x5x3
pullups: 77.5x5x3

• פותח/ת השרשור
היום הברך כמעט ועברה לגמרי רק הפצע נשאר וכואב, בדדליפט עשיתי 2 חזרות בחימום עם 70 קילו ונפתח לי הפצע 😣 אז הפסקתי התחלתי עם הבנץ' בגלל שהתנחלו על המוטות (לא פעם ראשונה :🙁).
BENCH PRESS 70X5 70X4 70X4 לא נחתי מספיק בין לבין וגם ישנתי רע.
SQUAT 80X5X3

• פותח/ת השרשור
squat 95x5x3
bench press 70x4x2 60x5 לא משהו, ריסט ל 60
deadlift 80x5
צריך לשפר קצת טכניקה בבנץ' השאר טוב

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון די חלש, הייתי די עייף. סקוואט היה טיפה קשה בסט האחרון אבל ייאמר לזכותי שזו פעם ראשונה שאני עושה 100 קילו בלי חגורה ומסתדר עם טכניקה די טובה. פרס היה סיוט ורצחתי לעצמי את המפרקים בכפות הידיים ומתח כאב לי ביד אז עשיתי רק סט אחד.
squat 100x5x3
press 37.5x2 37.5x3 35x4
pullup 87.5x5

תגיד נחלשת הרבה בחיטוב? כי כרגע גם אני בחיטוב זמני ורוצה לחזור לSS אחרי ואני מפחד שהמשקלים הנמוכים שלי יהיו נמוכים עוד יותר חח

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא הרבה מדי אבל נראה כשאני אגיע למשקלי השיא שלי בסקוואט ובדדליפט, בבנץ' הגעתי ל 72.5 ובפרס ל 47.5 ככה שהכי הרבה נחלשתי בפרס למרות שגם הטכניקה עילגת בו.

• פותח/ת השרשור
אימון בסדר כזה, סקוואט סט ראשון היה טכניקה לא משהו, שני בסדר שלישי לא טוב ובשני בטעות עשיתי 4 אבל הייתי מצליח את החמישי בטוח.
squat 105x5 105x4 105x5
bench press 60x5x3
deadlift 85x5
משום מה ירדתי 2 קילו ובדיוק התחלתי לאכול יותר 😳

• פותח/ת השרשור
אימון של אתמול: פרס היה קל בצורה מפתיעה, סקוואט קל ומתח הרגיש כמו טון
squat: 75x5x3
press: 37.5x5x3
pullup: 90x5 90x4x2

• פותח/ת השרשור
אימון של היום:
סקוואט לא היה כבד, סט ראשון היה טוב, בשני המוט קצת החליק לי והפריע וגם החגורה הכאיבה לי והמשכתי להרגיש את הכאב גם בדדליפט, בנץ' היה קל ודדליפט בינוני עם קצת קושי באחיזה, אימון הבא אני אשאיר משקל בסקוואט ודדליפט לטכניקה לוודא שלא משהו אחר גרם לכאב.
squat: 105x5x3
bench press: 62.5x5x3
deadlift: 90x5

• פותח/ת השרשור
אימון קקה
סקוואט המוט מחליק כל שנייה וזה מפריע ובגלל זה גם כאב לי מרפק וכף יד וזה גם הפריע בפרס עד שכאב מדי והפסקתי, מתח כבר לא עשיתי בגלל הכאב :(
squat: 90x5x3
press: 37.5x5x2

• פותח/ת השרשור
אימון בסדר, סקוואט קל, בנץ' סט שלישי היה עם כיווץ מוגזם ועוד שנייה נתפס לי שריר בגב אז זה הפריע ודדליפט סט אחרון עם כיפוף קטן של גב עליון וקושי באחיזה. סוף סוף עליתי קילו אחד חח, לפחות עכשיו מתחיל חופש קצת ובטח האימונים גם ישתפרו
squat: 80x5x3
bench press: 65x5x2 65x4
deadlift: 90x5

המוט כנראה לא יושב נכון בסקוואט ולכן מחליק לך ומפעיל לחץ על המרפק. תקן את המיקום של המוט ואת האחיזה שלך.

צפה בסרטון הבא: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=25518

דבר נוסף: למה אתה עושה סקוואט קל?

• פותח/ת השרשור
האמת שאני די בטוח שהוא יושב במקום הנכון, אני חושב שהוא פשוט מחליק כי אני התחלתי להתאמן עם שכבה אחת ועם הזיעה זה גורם למוט להחליק, אני ועשה את התוכנית בגרסא היותר מתקדמת http://startingstrength.wikia.com/wiki/After_Starting_Strength#The_Advanced_Novice_Program
ובינתיים דגש על לשפר טכניקה די בהכל.

• פותח/ת השרשור
האימון של אתמול:
squat: 95x5x3
press: 37.5x5x2 37.5x3
pullups: 87.5x5x3
הבנתי את הטעויות העיקריות שלי והמוט כבר לא מחליק בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
טכניקה יותר מדי מסובכת לעומת מתח, עבודה עם מתח יותר נוחה בשבילי.

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:30 ----------

אימון של היום: סקוואט היה קל מאוד והמוט לא החליק, בנץ' סיוט וסט אחרון תפסתי לא טוב ביד אחת וזה התחיל לכאוב באמצע.
מתח לא קשה כל כך, משקל תקוע עדיין על 72- מוסיף עוד אוכל והרבה.

squat: 97.5x5x3
bench press: 67.5x4x2 67.5x2
pullups: 87.5x5x3

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון קודם לא באתי בגלל הלימודים, מה יהיה שנה הבאה :(
סקוואט: 100x5x3 קל אבל הברכיים גולשות משום מה
פרס: 37.5x5x3 קל משמעותית אבל עדיין בחלק מהחזרות אני דוחף את המוט אחורה.
דדליפט: 90x5 עם אחיזה רגילה וטכניקה טובה אני די בטוח.

עדיין תקוע במשקל- 72~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית