הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרו הורמונים התנסות אישית

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט,בסטרואידים ותרופות או בתוספים,נראה לי לפה זה מתאים בול.
אחרי כ 8 שבועות "נקיון " ומשקל התחלתי 90.5 על כ 16 א.ש. החלטתי לחסל 2 קופסאות שהיו זרוקות אצלי די הרבה זמן. השתמשתי לפי ההוראות היצרן 4 שבועות. סיימתי 93.5 על כ 12 א.ש (אצלכם זה 8 😉) שום שינויים דרסטיים בתזונה או אימונים לא בוצעו.-אימוני שיגרה באופ סיזן.
התרשמות שלי - זה עובד.
מה שנשאר- זה בדיקות דם חוזרות -הבדיקות דם 8 שבועות אחרי הסייקל היו תקינון לחלוטין.

ואני לא מוכר את זה,היה לי את המוצרים שקניתי אותם מאוד ביוקר,באינטרנט ראיתי אותם פי 3 יותר זול ממה ששילמתי

קבצים מצורפים

• imag0050xl.png
    imag0050xl.png
    KB 26.9 · צפיות: 343
נערך לאחרונה:
עליה של קילו וחצי זבל הורידה לך את האחוז שומן מ16 ל12?
אולי עליה של קילו וחצי זיבולי שכל.

לא נכנס בך חזיתית, מנסה להבין איך זה אפשרי.

• פותח/ת השרשור
עליה של קילו וחצי זבל הורידה לך את האחוז שומן מ16 ל12?
אולי עליה של קילו וחצי זיבולי שכל.

לא נכנס בך חזיתית, מנסה להבין איך זה אפשרי.

אתה יודע מה,אני ציינתי עובדה מבחינתי,מ 90,5 עד 93,5 בארבכןשבועות בעזרת שתי קופסאות פלא ,ידע, נסיון וכישרון אינסופי. עד סוף יאנואר אני יהיה 102 על 12 אחוז ובמאי 88,89 על הבמה אם או בלי שתבין את זה
עכשיו מה שמעניין יש מספר לא מבוטל. של דמויות שכן מנסים להבין מה ואיך והם כן קיבלו תוצאות מבלי שתאמין או תבין,מוזר לי נורא כל הסיפור הזה.אני 10 שנים עושה משהו שאתה לא מאמין בו ורק מתקדם. 🤡

אם זיבולי שכל היו מעלים במשקל רוב הפורום הזה היה כבר מתחרה על הבמות באולימפיה.

כנראה שהזיבולי שכל תורמים לו במשהו.
אולי אחוזים מהחברות שמייצרות את הפרו הורמונים או משהו.
אבל פה זה טיפה יותר קשה כי אין ניגרי ענק שסולל לכל בילדר את הדרך לחרטט מה שהוא רוצה ומוחק כל אחד שמעביר על החירטוטים ביקורת.
אולי היה עדיף לפרסם בקקי.

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:12 ----------

אתה יודע מה,אני ציינתי עובדה מבחינתי,מ 90,5 עד 93,5 בארבכןשבועות בעזרת שתי קופסאות פלא ,ידע, נסיון וכישרון אינסופי. עד סוף יאנואר אני יהיה 102 על 12 אחוז ובמאי 88,89 על הבמה אם או בלי שתבין את זה
עכשיו מה שמעניין יש מספר לא מבוטל. של דמויות שכן מנסים להבין מה ואיך והם כן קיבלו תוצאות מבלי שתאמין או תבין,מוזר לי נורא כל הסיפור הזה.אני 10 שנים עושה משהו שאתה לא מאמין בו ורק מתקדם. 🤡

אם אתה מאמין שאי אפשר לעלות יותר מ400 גרם שריר בחודש, עולה קילו וחצי בחודש, וממשיך להאמין בזה, משהו פה דפוק.

ואיך אפשר בלי לסיים ב"אני יותר ס1ס"

• פותח/ת השרשור
כנראה שהזיבולי שכל תורמים לו במשהו.
אולי אחוזים מהחברות שמייצרות את הפרו הורמונים או משהו.
אבל פה זה טיפה יותר קשה כי אין ניגרי ענק שסולל לכל בילדר את הדרך לחרטט מה שהוא רוצה בלי ביקורת.
אולי היה עדיף לפרסם בקקי.
:bad:
איזה מהר אתה מתקפל.. רשום בהודעה ראשונה שאני לא מוכר ואין איפה להשיג פה ושברשת יותר זול ממה ששילמתי. איזה מעפן...

אבל כן אמרת שהבאת אותם ל"חבר" שבסוף לא לקח אותם.
מעניין משהו...

תוסיף אותי גם לרשימה של החברים שלך.

• פותח/ת השרשור
דיברתי, התכוונתי וכמובן רשמתי 400 גר שריר נקי בשבוע ולא בחודש,תדייק,כי זה עוד יותר מעפן.

:bad:
איזה מהר אתה מתקפל.. רשום בהודעה ראשונה שאני לא מוכר ואין איפה להשיג פה ושברשת יותר זול ממה ששילמתי. איזה מעפן...

לא, רשומים השמות של החברות, וסיפורי אגדות על כך שהם מעלים 3 קילו שריר בחודש ומורידים 4% שומן, אפילו למתאמן מתקדם כמוך, וכל זה בלי להשפיע על הערכים בבדיקות דם, ורמיזה על כך שאפשר להשיג אותם ברשת (כמו כן מהבילדר הקרוב לאיזור מגוריך).
וכמו שכבר הבנת, קשה להסתיר את זה.

• פותח/ת השרשור
אבל כן אמרת שהבאת אותם ל"חבר" שבסוף לא לקח אותם.
מעניין משהו...

תוסיף אותי גם לרשימה של החברים שלך.

חבר שהיה בניו יורק הציע לי להביא מה שאני צריך משם,חבר אחר שהיה אתי פה ביקש בישבילו וברגע אחרון השתפן,ככה נתקעתי עם מה שאני לא צריך ובסוף מצאתי לו שימוש. עכשיו זה ברור?

• פותח/ת השרשור
לא, רשומים השמות של החברות, וסיפורי אגדות על כך שהם מעלים 3 קילו שריר בחודש ומורידים 4% שומן, אפילו למתאמן מתקדם כמוך, וכל זה בלי להשפיע על הערכים בבדיקות דם, ורמיזה על כך שאפשר להשיג אותם ברשת (כמו כן מהבילדר הקרוב לאיזור מגוריך).
וכמו שכבר הבנת, קשה להסתיר את זה.

מגא מעפן. אני מבקש מבנהלת הפורום לוודא ולפרסם על הקפים של פעילות מסחרית באינבוקס שלי. זכות הציבור לדעת.

• פותח/ת השרשור
צודק, בשבוע. טעות שלי.
אבל זה עדיין מופרך ואני לא חושב שמישהו פה מאמין לך.

אני טוען לקילו וחצי שריר וקילו וחצי זבל. 20 ק''ם קרדיו בשבוע מסבירות פה למישהו ירידה בא.ש?

• פותח/ת השרשור
מר לטיסימוס,לאחד הקופסאות מופיע שם emz 13,הורדת התוכן פוגעת בשם הטוב של חברינו הנושא שם זהה

בקיצור קלינה, אני לא מאמין שעלית 3 קילו וירדת תוך כדי ב4% שומן כמו שרשמת בהודעה הראשונה, ואני חושב שכל בר דעת בפורום הזה איתי בדעה הזו.
אני לא יודע מה המניעים שלך לרשום את זה. העלתי אפשרות סבירה.
עוד משהו?

• פותח/ת השרשור
בקיצור קלינה, אני לא מאמין שעלית 3 קילו וירדת תוך כדי ב4% שומן כמו שרשמת בהודעה הראשונה, ואני חושב שכל בר דעת בפורום הזה איתי בדעה הזו.
אני לא יודע מה המניעים שלך לרשום את זה. העלתי אפשרות סבירה.
עוד משהו?

אני חושב שאני כן. זאת ועוד,אני חושב שאני בר דעת 😆

מטריל סידרתי.

400 גר' שריר בשבוע ועוד למתאמן מתקדם כמוך?
דווקא בגלל שאתה מתקדם והמסה שלך מכובדת ביותר זה נשמע מצוץ מהאצבע שעלית כל-כך הרבה.
בילדרים כמוך במצבים מתקדמים נאבקים בשיניים על כל גרם שריר, איך אתה מצליח לעלות כמו מתאמן מתחיל.

מר לטיסימוס,לאחד הקופסאות מופיע שם emz 13,הורדת התוכן פוגעת בשם הטוב של חברינו הנושא שם זהה

אם לא הייתי יודע שאתה אדם ישר ואמין הייתי אומר שניסית לעשות כאן פרסום למוצר למקרה שאני אוריד את התמונה. בכל אופן הורדתי את השמות מהתמונה כדי לא לתת לאנשים את הרושם הלא רצוי, אני מקווה שזה בסדר מבחינתך.

• פותח/ת השרשור
מטריל סידרתי.
400 גר' שריר בשבוע ועוד למתאמן מתקדם כמוך?
דווקא בגלל שאתה מתקדם והמסה שלך מכובדת ביותר זה נשמע מצוץ מהאצבע שעלית כל-כך הרבה.
בילדרים כמוך במצבים מתקדמים נאבקים בשיניים על כל גרם שריר, איך אתה מצליח לעלות כמו מתאמן מתחיל.

אבל אני ברגרסיה,מנוחה, נקיון,איבדתי לא מעט שריר,אני אברתי מאה ו כמה וכמה פעמים,מה זה בישבישי מתשעים לתשעים ושלוש?

---------- התגובה התווספה ב 23:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:37 ----------

אם לא הייתי יודע שאתה אדם ישר ואמין הייתי אומר שניסית לעשות כאן פרסום למוצר למקרה שאני אוריד את התמונה. בכל אופן הורדתי את השמות מהתמונה כדי לא לתת לאנשים את הרושם הלא רצוי, אני מקווה שזה בסדר מבחינתך.

זה לא שיש בישביל הדברים כאלה פורום למכירה? אם אני יצתרך,אני יפרסם שם,למה שאני יעשה דבר כמו זה,שהוא טיפשי,חושפני ועלול לפגוע לי במוניטין? באמת שנשאר לי רק קופסאות ריקות של הפרו וטסט בוסטר שאני עפילו לא יודע איך קוראים לו ואין לי כח ללכת למטבח לבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית