הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך לעשות סקוואט במצב שלי?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
לפני 3 שבועות בערך שאלתי פה על בעיה שיש לי במפסעה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=346837&postcount=1

עכשיו מאז זה לא ממש עבר ואני לא יודע מה לעשות, אני עדיין לא יכול לעשות ספרינטים, ואני חייב שזה יסתדר לי עד היום סיירות שיהיה בעוד קצת יותר מחודש...

מאז אני משתמש בעצה שאלכס נתן לי לעשות תרגילי גמישות למפסעה ולמותן כסל.

מה אני יכול לעשות כדי לזרז כמה שיותר את ההחלמה? מאז אני ממשיך לעשות סקוואט כרגיל.. הייתי צריך להפסיק אולי?

גם אני פרסמתי פוסט עם כאבים באותו מקום כמו שלך ..אני כרגע עדיין בSS (עוד שבועיים מסיים) ואני לקחתי הפסקה מהסקוואט..האימונים שלי מקוצרים יותר וכאלה אבל אין מה לעשות , אני שובר עדיין שיאים בתכנית בדדליפט ,בנץ',פרס ומתח אבל הסקוואט אצלי עדיין על 100 ק"ג חח ואני לא חושב שבזמן הקרוב אני אהיה מסוגל להמשיך עם זה. תתן פשוט את כל הזמן שאתה צריך כדי להחלים,אני גם ככה..אני במצב כמו שלך ואני אוכל את עצמי שכל הפלג גוף תחתון ממש פחות מגורה (חוץ מדדליפט שעובד על הגוף תחתון)

אני לא יודע מה לומר בדיוק, לי יש את אותה בעיה ואני לא מצליח להיפטר ממנה. תוריד נפח בסקוואט, אולי זה יעזור לך. אני ירדתי כרגע לטווח חזרות נמוך (3) כדי לראות אם זה יעזור במשהו (הייתי עושה עד עכשיו טווחים של 5-8).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית