הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני טכניקה באזור המרכז, מי מעוניין?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אני יכול לארגן לפורום אימוני טכניקה ב-50 ש"ח (בעיקר כדי לכסות את הביטוח עליכם), האימונים יתרכזו בתרגילים המרכזיים: סקוואט, דדליפט, פרס ומי שירצה גם פאוורקלין. זה נמצא קרוב לעזריאלי בת"א (גרשון ש"ץ 4 תל אביב).
תרשמו כאן באשכול מי מעוניין להגיע ואם מספיק אנשים ירצו נקבע יום ותאריך (תגידו גם אילו ימים ושעות זה מתאים לכם ונעשה ממוצע).

אני לגמרי בפנים.
הלו"ז שלי משתנה הרבה, אבל ברמת העיקרון אני יכול בימי חול בערב, למרות שאני יכול גם בימי שישי בצהריים (בד"כ).
כשיהיה מועד אוכל להתאים את עצמי אליו ולתת תשובה סופית.

אחלה יוזמה 😃

אני רוצה

עריכה כדי לחדד:
אני מאוד רוצה. רק תגידו מקום ושעה ואני שם, יעלה כמה שיעלה, ברצינות.

נערך לאחרונה:
מייק (מנהל פורום חד"כ בתפוז) וחבר שלו שמנהל את המועדון.

לא יודע מי זה המנהל בפורום תפוז, אבל כשאתה אומר מייק ישר עלה לי לראש מייק קזקוב, זה הוא במקרה?
בכל מקרה, נשמע מעניין - חמישי סביבות 21:00 או שישי בצהריים.

אני אשתדל מאוד להגיע(תלוי ביום ובשעה), כי בימי שישי בערב אין רכבות ואוטובוסים אז מי שגר רחוק יתקע בת"א.. תקחו את זה בחשבון.

אני ואלי אם אני יצליח להגיע , זה גם לחברה צעירים סטיייל 13-14 ?
בשביל ללמוד טכניקות של התרגילים ?

כמה אימונים זה?
או שזה אימון אחד שילמד עד הסוף את הטכניקה?

אין מצב תעשו גם משהו בצפון/חיפה?
אני צריך תשובה על כל אלה

• פותח/ת השרשור
אני ואלי אם אני יצליח להגיע , זה גם לחברה צעירים סטיייל 13-14 ?
בשביל ללמוד טכניקות של התרגילים ?
כן, זה לכל הגילאים.

כמה אימונים זה?
או שזה אימון אחד שילמד עד הסוף את הטכניקה?
אימון אחד כנראה יתרכז ב: סקוואט (LOW VS HIGH BAR), דדליפט ואופציה לפרונט סקוואט. אימון שני יתרכז ב: פרס, פוש פרס, פאוורקלין.
אלו יהיו 2 אימונים נפרדים כי אי אפשר לרכז הכל באימון אחד, אבל נראה בהמשך מה כולם ירצו יותר ובהתאם לכך נפעל.

לא יודע מי זה המנהל בפורום תפוז, אבל כשאתה אומר מייק ישר עלה לי לראש מייק קזקוב, זה הוא במקרה?
בכל מקרה, נשמע מעניין - חמישי סביבות 21:00 או שישי בצהריים.
לא זה לא הוא. מנהל פורום תפוז זה מייק רוזנר, הוא מתאמן בהדר יוסף (לא סגרו את זה כבר?) והוא מדריך בכיר בהולמס פלייס עזריאלי.

אין מצב תעשו גם משהו בצפון/חיפה?
כרגע לא, אולי בעתיד.

אני מעוניין
יש משהו מיוחד שצריך להביא? (חוץ מנעליים שטוחות ומוטיבציה)
למשל אין לי מגנזיום או חגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית