הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור כוח וסיבולת כללי

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
היי. רציתי לישאול לגבי משו שחשבתי להתחיל לעשות. בכללי אני כרגע בצבא במוצב אז אני לא יכול ממש להתאמן ולהתחזק כמו שצריך.. בגלל זה אני כל הזמן מחפש איך להתחזק ולפתח את עצמי עם מה שבא ליד ואם מה שאני יכול ועד כמה שאני יכול.
לאחרונה אבא שלי סיפר לי על איזה מידו שהיה מטייל כמה שעות ביום עם מזוודה כבדה של איזה 20 קילו ומחליף ידיים. אז מה שאני חשבתי דומה. חשהתי לחבר שקי חול כמו שקונים במגה ספורט לרגליים ולידיים ולהסתובב איתם כל הזמן. לפי דעתי סה ישפר תכוח הכללי בהרבה כי זה יהיה משו שהגוף כבר רגיל אליו. רציתי לדעת מה דעתכם על השיטה הזאת;?

נערך לאחרונה:
בדיוק כמו שאמרת - זה יהיה משהו שהגוף רגיל אליו.
אז איפה יהיה השיפור כאן? זה בסופו של דבר ישפיע על הגוף כמו עוד כמה קילוגרמים עודפים שהוספת על עצמך.
בתור התחלה זה טוב אבל זה מגיע לגבול מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
וואלה אז אתה אומר שאם אני לא מוסיף משקל כל כמה זמן לשקי חול אז אני לא באמת יתחזק

• פותח/ת השרשור
חחח טוב זה מה שקורה כשאתה מנסה להיות יצירתי. בזמן האחרון אני חושב פשוט לבקש העברה למוצב עם חדר כושר. אני מישתגע פה משעמום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית