הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באמת שאני לא מבין למה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס

למה?

יש לי הרגשה שרוב האנשים שהם הרגו הם זקנים וילדים בכפרים באפגניסטן.
פחדנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה כנראה מה שקורה שאתה מאונן על ספרי מתמטיקה. החשיבה שלך הופכת לכל כך צרה שאתה לא מבין מה לא בסדר כאן.

לפחות קיימת אצלי חשיבה כלשהי. אצלך זה אוסף של אסוציאציות שאיכשהו נשפך לפוסט חסר כל משמעות.

הם בטח גם אכלו את הכבשה הזאת אחרי זה. בני זונות!

מה זה, אתה לא מבין למה?
כבשה זה דבר טעים.

יאמי שווארמה.

הם כנראה ניסו לעשות לה כמו לפרות מכת הלם לראש, אבל זה לא הלך להם חלק.

כל מי שמבין קצת בבייסבול יודע שרק מחבטים מעץ מלא (האלומיניום זה לסופטבול)...
וברצינות, זה גועל של קליפ ולא ברור איך/למה הגעת לזקנים וילדים בכפרים

• פותח/ת השרשור
מה זה, אתה לא מבין למה?
כבשה זה דבר טעים.

יאמי שווארמה.

הם כנראה ניסו לעשות לה כמו לפרות מכת הלם לראש, אבל זה לא הלך להם חלק.

הנקודה היא לא שהם ככל הנראה הרגו אותה כדי לאכול אותה לאחר מכן. יש לי הרגשה שבזמן שהם כל כך נהנו וצחקו הם לא חשבו על השווארמה שלהם.

האמת שצפיתי בלי קול, כולם ישנים.

אבל אם אתה מתרגש מזה, טוב שאתה לא רואה איך מתייחסים לעדר שלם.

• פותח/ת השרשור
כל מי שמבין קצת בבייסבול יודע שרק מחבטים מעץ מלא (האלומיניום זה לסופטבול)...
וברצינות, זה גועל של קליפ ולא ברור איך/למה הגעת לזקנים וילדים בכפרים

אם צפיה ביצור כל כך חסר אוניםגורמת לאדם בעמדת כוח הנאה, מי יודע איך הם מנצלים את הכוח שלהם מול בני אדם במצב נחות מהם.

הנקודה היא לא שהם ככל הנראה הרגו אותה כדי לאכול אותה לאחר מכן. יש לי הרגשה שבזמן שהם כל כך נהנו וצחקו הם לא חשבו על השווארמה שלהם.

אוי לא! מהר תשפוט אותם לפי ההרגשה שלך ותגיד שהם בני זונות כי הם לא מתנהגים לפי השקפת העולם שלך! רק אל תשכח אחרי זה לכתוב כמה משפטים אקראיים שלא קשורים לכלום.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע what comes around goes around
אולי יום אחד אתה תיהיה קורבן למישהו שלא ינהג לפי שקפת עולמך.
מעניין אותי מה יהיה הערך של ההשקפה שלך אז.

איזה יופי, בדיוק עשית את מה שביקשתי במשפט האחרון שלי.

אם צפיה ביצור כל כך חסר אוניםגורמת לאדם בעמדת כוח הנאה, מי יודע איך הם מנצלים את הכוח שלהם מול בני אדם במצב נחות מהם.

מי יודע? אתה יודע? אתה משליך את הצחוק שלהם על בע"ח לכך שהם נוהגים כך בבני אדם?

ועוד משהו, אם מישהו שוחט כבשה ולא מתרגש מזה, זה אומר שהוא שוחט בני אדם ולא מתרגש מזה?

אתה צריך להבין שגם אם למורת רוחך צורת ההתנהגות שלהם אתה לא יכול להשליך זאת על בני אדם.
זו השלכה מסוכנת וחסרת ביסוס.

אמממ. רק אני פה חושב שזה דיי חוסר אמפתיה לא לראות את הסבל של הכבשה? ומילא להרוג אותה כדי לאכול. אבל להנות מהסבל של עצם המעשה הוא זילות בחיים ואלימות.

לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו..
גם אני חולת בשר ולא תמימה ויודעת מה זה היה פעם.
אבל שראיתי איך שוחטים כבשה או דופקים לדג חי פטיש בראש בכיתי כמו ילדה.
אבל אכלתי אותם אחרי זה לשובע.
זכותו, והאמת גם שזה די צודק שהוא מרגיש ככה.
לא מזמן היה פה פוסט של המתעלל בחתולים עם הכלבה שלו מירושלים. מה כבשה שונה מחתול שאתם מגיבים שונה מהפוסט ההוא?

שישרפו.
שישחטו את הכבשה ויאכלו אותה אבל מה שהם עשו זה התעללות ( שלדעתי זה יותר גרוע מלהרוג בעל חיים), בירית כדור לראש לפחות היא לא היתה מרגישה, ומה שיותר גרוע זה ההתלהבות מהמעשה הזה, ממש כמו ילדים בני 16 מבת-ים.

בנוגע לאפגניסטן, אתה לא יכול לדעת כלום, ובמקרה הזה אתה טועה כי אחרת זה יהיה אלקעידהסטן.

אני לא טענתי שמה שהם עשו זה בסדר.
אבל כן טענתי שלהשליך כוונה לבני אדם זה לא בסדר.

יחי ההבדל הקטן.

קליפ בהחלט מזעזע. עצרתי באמצע.
אני לא חושב שאפשר לשפוט אנשים במצב מלחמה לגבי העניין הזה. אולי זו אספקת הבשר הטרי היחידה שהם היו מסוגלים להשיג באיזור הזה. אני בכל מקרה לא מסוגל לחשוב על הדברים האלו כשאני אוכל בשר ומעדיף להתעלם במודע מההשלכות של אכילת בשר.

אני גם יכול לומר שבמלחמה גם האדם המוסרי ביותר יכול "להתבהם" ובטח באיזור של תת-תת-תת תרבות כמו אפגניסטן

אתם כנראה לא הבנתם את הבחור, אני דווקא כן הבנתי.
הוא לא דיבר על זה שהם הורגים כבשה, אלא על זה שהם כל כך נהנים מזה. זה שהוא סטה כבר לבני אדם וכו' זה משהו אחר 🙄

בעזהי"ת

למה?

יש לי הרגשה שרוב האנשים שהם הרגו הם זקנים וילדים בכפרים באפגניסטן.
פחדנים.

פחדנים. זו בדיוק המילה שגם עלתה אצלי. אין לקטע הזה דבר וחצי דבר עם המתת בעלי חיים לצורך אכילת בשר. בשביל זה אפשר פשוט לדפוק לכבשה 9mm בראש ולסגור את הסיפור. האטימות היהירה והמרושעת שהייתה בקטע הוידאו הזה, כולל קפיצות האקסטזה האלה שם ביציע, מראה את הצדדים השפלים ביותר שבהיות אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית