הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס עוד יומיים

בתור בודיבילדר - אין לך מה לבנות על קריירה, לפי מה שאני יודע הספורטאים שעוסקים בזה בארץ עושים את זה יותר לכיף שלהם ולקידום הענף בארץ. אומנם יש פרסים אבל זה זניח ביותר (במיוחד אם הכיווןן שלך הוא לחיות על הכסף הזה).
הדרך היחידית שאני מצליח לחשוב עליה כדי לעשות כסף בארץ מהגוף שלך זה להיות להיות דוגמן עם שם + מאמן אישי + חשפן במשרה חלקית, אבל אל תבנה על זה.

נו מה הבעיה? שיהיה בודיבילדר+דוגמן+מאמן אישי+יועץ תזונה ואימונים=יממן את עצמו טוב מאוד (לא מדבר על משפחה שתיהיה, זה כבר סיפור אחר)

נו מה הבעיה? שיהיה בודיבילדר+דוגמן+מאמן אישי+יועץ תזונה ואימונים=יממן את עצמו טוב מאוד (לא מדבר על משפחה שתיהיה, זה כבר סיפור אחר)

זה בערך כמו להגיד "תתגייס לקבע בצה"ל ותהיה רמטכ"ל, מה הבעיה?", זה שאתה מתאמן בחדר כושר לא מספיק בשביל להיות כל הדברים האלו.

רמטכל? רוב העבודות הנ"ל הן משרה חלקית ביותר...

שוב פעם, זה שאתה מתאמן בחדר כושר לא מספיק בשביל להיות כל הדברים האלו.
אתה צריך לבנות לעצמך שם, להיות בעל הידע המתאים, נסיון, במידה ואתה הולך על דוגמנות אתה צריך גם להיות אסטטי ועם גוף מתאים (יש ניגוד בין בודיבילדינג ודוגמנות, זה לא הולך ביחד).

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות ..
האם אי פינוי בבקום נירשם בתיק כפלילי?
אני אכשיו צריך לעשות טירונות 02 אחרי הטירונות רק יגידו לי לאן אני משובץ ואם ישבצו אותי איפה שאני לא רוצה אני יוכל עוד פעם לא להתפנו או משהו כזה? כי אני יהיה כבר בסדיר וזה יהיה יותר קל ,לא?
אה ועוד דבר עוד מאט יש סילבסטר האם ישחררו אותי הבית יש מצב כזה?

כן ישחררו אותך לחגוג סילבסטר.

לא פלילי

אין לא להתפנות. אחרי הטירונות הולכים הביתה. אתה יכול פשוט לא ללכת לבסיס שישבצו אותך אליו. זאת נפקדות.

ולא סילבסטר זה לא חג.

שמע סלוטייפ אי אפשר לעשות מכל החיים קיטנה אחת גדולה מתישהו אתה תקבל את הכאפה שלך.
בלי קשר עכשיו לקרבי לא קרבי.

• פותח/ת השרשור
לא פלילי

אין לא להתפנות. אחרי הטירונות הולכים הביתה. אתה יכול פשוט לא ללכת לבסיס שישבצו אותך אליו. זאת נפקדות.

ולא סילבסטר זה לא חג.

שמע סלוטייפ אי אפשר לעשות מכל החיים קיטנה אחת גדולה מתישהו אתה תקבל את הכאפה שלך.
בלי קשר עכשיו לקרבי לא קרבי.
תשמע אני ינסה לדבר אם משקית ת,ש לפני ואולי היא תתחשב בי ואם לא אס אין מה לעשות נצטרך לעשות בכוח ואני יודע שאולי זה כרוך בישיבה בכלא ואין לי בעיה אם זה אני ממש רוצה לקבל את מה שאני רוצה...

---------- התגובה התווספה ב 16:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:04 ----------

וכמה זמן נמשכת בדיוק הטירונות 02?

תגיד, למה התגייסת בכלל? לך לקבנית, שבוע ואתה ובחוץ.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי אם לא היו לזה השלכות הייתי הולך כבר מזמן ...
אבל אני לא רוצה לצאת על נפשית וישיחשבו שאני מפגר או משהו בסגנון..

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע שלא חושבים כבר? 😆
למה סתם לדבר שטויות?
אני סיימתי מקיף בהצטיינות קיבלתי 630 בפסיכומטרי עוד לפני הצבא הייתי חופשי יכול ללכת לעתודה אבל פשוט אני לא רוצה לשרת 6 שנים בצבא כמו מניאק
מה בגלל שאני לא רוצה להתגייס זה עושה אותי אוטומטי מפגר?
עובדה שאני רוצה להשאר בצבא אבל לעשות כמה שיותר נוח לי ובשביל זה אני יצטרך לעבוד קצת..

נערך לאחרונה:
למה אתה חושב שיש לזה השלכות? מה ההשלכות בדיוק?

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שיש לזה השלכות? מה ההשלכות בדיוק?
לא יודע אני חושב שזה לא מכבד אותך בזה שרושמים לך "השתחרר מצהל עקב סיבות נפשיות " או משהו בסגנון ואני לא יודע איזה עבודה אני יצליח להשיג אם רישום כזה.
ואם אני ישב בכלא אז גם יעשו לי רישום פלילי ואי התאמה

איפה רושמים לך את זה בדיוק?
ובראיון עבודה אתה לא חייב להגיד למה השתחררת. ובדרך כלל גם לא שואלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית