אם אני רוצה להגיע לקצין מיון בצבא אני צריך להתקשר אליהם ולבקש?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
עד עכשיו כול הפעמים שהיתי שם זה מזימונים שלהם וצווים שלהם
אני רוצה להיות אצל קצין\ת מיון ולחפור להם על הראש לגבי המד"ס
צריך להתקשר ולבקש שישלכו לי צו לקצינת מיון?

• פותח/ת השרשור
ולמה שהם יהיו בטוחים בזה?

כי הם זימנו אותי אליהם ואמרתי שרוב הסיכויים שכן
(עכשיו אתה תיכנס בי מה לעזעזל חשבתי לאצמי שאמרתי להם כזה דבר,נכון?)

אז ככה, אני בדיוק מדבר על זה עם מישל במסנג'ר
אין לי כוח להכנס להכול מהתחלה
שורה תחתונה
אני פרופיל 97
יש על המשוואה
חירניק טוחןןןןןןןןןןן מול נהיגה סופות האמרים ,משאיות ,חיים קלים ,שבוע שבוע בבית
עשכיו תגיד לי בטח כמו כולם -לך תוריד פרופיל ,ואללה אין לי על מה אין לי כוח וזמן להתעסק בזה אני לא מתכוון לשבור לאצמי רגליים או כול המיליון ואחד דברים שאחרים עושים
נראה לי בסוף אני כן ילך על זה וזהו

נערך לאחרונה:
אתה אומר "שבוע-שבוע" כאילו זה משהו קבוע. רובם לא עושים שבוע-שבוע, תתפלא.
יש מספיק נהגים שעושים חמשושים, כאלה שעושים חצאים וכאלה שעושים יומיות מאוחרות.
אתה חושב שלנהוג זה כזה קל? לשבת על משאית 8-10 שעות ביום ולחרוש את הארץ? ומה עם המילואים על זה לא חשבת? אתה יודע איך נהגים טוחנים במילואים?

אני פרופיל 97
יש על המשוואה
חירניק טוחןןןןןןןןןןן מול נהיגה סופות האמרים ,משאיות ,חיים קלים ,שבוע שבוע בבית
עשכיו תגיד לי בטח כמו כולם -לך תוריד פרופיל ,ואללה אין לי על מה אין לי כוח וזמן להתעסק בזה אני לא מתכוון לשבור לאצמי רגליים או כול המיליון ואחד דברים שאחרים עושים
פרופיל מבוזבז...אתה לא רוצה להיות לוחם?

למגנזיום אח יקר, בתור אחד בדיוק כמוך, גם אני אוהב את החיים שלי, יש עבודה רווחית מהצד, משפחה, חברים, חברה, יציאות, אימונים, חיים כייפים ולא מוגבלים, פתאום להכנס לתוך המסגרת הצבאית שמגבילה אותך בהכול, זה נשמע כמו סיוט, אבל לאחר אינספור טרטורים, ההיתי אצל כול רופא אפשרי, עם כול תירוץ אפשרי, הפעלתי פרוטקציות דרך מי שאתה לא רוצה, ההיתי אצל פסיכאטר וראיתי קב''ן, דחיתי תגיוס מיולי 08 למרץ 09, נתתי אימון סקוואט כבד לפני הבדיקות תפקודי כבד, ושמתי על הגב שמן, וישנתי ככה ככול הלילה, יומים למחרת הפצעים חגגו והלכתי לרופא עור שישרום רקוטאן, קיצר מה לא עשיתי חוץ מאיזה סייקל אינסולן.

וסופו של דבר, פעם הצבא היה בית זונות כול אחד היה מוריד פרופיל על שטיות, ועושה מה שבזין שלו, היום זה כמעט בלתי אפשרי, או שבאמת יש לך בעיה ואיתה אתה מוריד פרופיל או שאין,

תגיד תודה שאתה אדם בריא, וזהו זה, גם ככה צריך לתת את ה3 שנים האלה בין אם ל"לטחון" בתותחנים או בין אם לטחון בקרייה בין 8-5.

סופו של דבר אתה תהיה שבוז, יהיו רגעים קשים, ויהיו צחוקים, תכיר אנשים ותעבור חוויות לטוב ולרע, אני חותם לך לא משנה איזה תפקיד תקבל, נהג,חובש,מאגיסט בגבעתי, פקיד שלישות, מחלק דואר בקרייה, לא תמיד תהנה, ותמיד תרגיש מזה המערכת הצבאית ותהיה שבוז פה ושם, אבל העיקר לעבור את זה ולדעת שעשיתה את זה ושזה מאחוריך, על הדרך מכירים המון אנשים, צחוקים בלאגן, ויורים בכול מיני דברים. לא סתם כולם אומרים לך לא משנה מה הם היו שמה הם לא היו נותנים לחזור לצבא. ואני לא מדבר על הצעירים, תשאל את החברה היותר מבוגרים 25 פלוס.

שיהיה לך בהצלחה לא משנה במה תבחר, ותזכור שיש הנחות על מחטים לחיילים משוחררים.

אם אתה רוצה להיות מדס ואתה בעל פרופיל 97 אתה יכול לשכוח מזה...

• פותח/ת השרשור
למגנזיום אח יקר, בתור אחד בדיוק כמוך, גם אני אוהב את החיים שלי, יש עבודה רווחית מהצד, משפחה, חברים, חברה, יציאות, אימונים, חיים כייפים ולא מוגבלים, פתאום להכנס לתוך המסגרת הצבאית שמגבילה אותך בהכול, זה נשמע כמו סיוט, אבל לאחר אינספור טרטורים, ההיתי אצל כול רופא אפשרי, עם כול תירוץ אפשרי, הפעלתי פרוטקציות דרך מי שאתה לא רוצה, ההיתי אצל פסיכאטר וראיתי קב''ן, דחיתי תגיוס מיולי 08 למרץ 09, נתתי אימון סקוואט כבד לפני הבדיקות תפקודי כבד, ושמתי על הגב שמן, וישנתי ככה ככול הלילה, יומים למחרת הפצעים חגגו והלכתי לרופא עור שישרום רקוטאן, קיצר מה לא עשיתי חוץ מאיזה סייקל אינסולן.

וסופו של דבר, פעם הצבא היה בית זונות כול אחד היה מוריד פרופיל על שטיות, ועושה מה שבזין שלו, היום זה כמעט בלתי אפשרי, או שבאמת יש לך בעיה ואיתה אתה מוריד פרופיל או שאין,

תגיד תודה שאתה אדם בריא, וזהו זה, גם ככה צריך לתת את ה3 שנים האלה בין אם ל"לטחון" בתותחנים או בין אם לטחון בקרייה בין 8-5.

סופו של דבר אתה תהיה שבוז, יהיו רגעים קשים, ויהיו צחוקים, תכיר אנשים ותעבור חוויות לטוב ולרע, אני חותם לך לא משנה איזה תפקיד תקבל, נהג,חובש,מאגיסט בגבעתי, פקיד שלישות, מחלק דואר בקרייה, לא תמיד תהנה, ותמיד תרגיש מזה המערכת הצבאית ותהיה שבוז פה ושם, אבל העיקר לעבור את זה ולדעת שעשיתה את זה ושזה מאחוריך, על הדרך מכירים המון אנשים, צחוקים בלאגן, ויורים בכול מיני דברים. לא סתם כולם אומרים לך לא משנה מה הם היו שמה הם לא היו נותנים לחזור לצבא. ואני לא מדבר על הצעירים, תשאל את החברה היותר מבוגרים 25 פלוס.

שיחקת אותה עם התגובה מעריך את ההשקעה 🙌✌️

...... לא תמיד תהנה, ותמיד תרגיש מזה המערכת הצבאית ותהיה שבוז פה ושם, אבל העיקר לעבור את זה ולדעת שעשיתה את זה ושזה מאחוריך, על הדרך מכירים המון אנשים, צחוקים בלאגן, ויורים בכול מיני דברים. לא סתם כולם אומרים לך לא משנה מה הם היו שמה הם לא היו נותנים לחזור לצבא. ואני לא מדבר על הצעירים, תשאל את החברה היותר מבוגרים 25 פלוס.

כל מילה בסלע..החברים הכי טובים שלי הם מהצבא ( אנחנו פלוגה מבצעית אורגנית מהסדיר ועד המילואים היום - כבר 15 שנים ) ...ומחדר הכושר :120ag:...בכל מקרה המון בהצלחה

אתה אומר פה דברים נחמדים, אבל דברים שרואים מכאן לא רואים משם. כשתתגייס אתה תדבר אחרת. ואני לא מדבר כמו אחד שסובל בשירות שלו, התנאים שלי טובים, התפקיד שלי חשוב ומאתגר והאנשים אחלה. פשוט אתה נתקל במערכת כ"כ אטומה שמסתכלת רק על התמונה הכוללת ולא על הפרט.

חס וחלילה אני לא אומר שצריך להוריד פרופיל ו\או להשתמט. אני כן בעד שמי שיכול שיתגייס לקרבי.

PAN1C, אולי אתה יודע... יש מצב שכבר לא נותנים פרופיל מספרי? זה מה שאמרו לי בלשכת הגיוס:ph34r:

נותנים. באתר הזה רשום לך הפרופיל במילים, אבל אם תתקשר לבקום יגידו לך מספרית.
מקסימום כל אחד עם מינימום קשרים בצבא יכול לברר לך..

האמת שהתקשרתי ללשכת הגיוס וזה מה שהם אמרו לי כשהתקשרתי( שאין יותר פרופי מספרי)...
ניתן להבין מה מספר הפרופיל ממה שהם כתבו באתר:"כשירות רפואית כפוטנציאל לשיבוץ בתפקידים שאינם לחימה כגון תפקידים טכניים, תומכי לחימה, קורסים ועוד" ?
תודה.

גיס חמישי זה מה שאתה לא אזרח בעיני ואללה חזרתי מאבטש לא מזמן ואחרי כזאת הודעה זה מה שיש לי להגיד לך אתה לא ישראלי לא מגיעה לך תעודת זהות.

האמת שהתקשרתי ללשכת הגיוס וזה מה שהם אמרו לי כשהתקשרתי( שאין יותר פרופי מספרי)...
ניתן להבין מה מספר הפרופיל ממה שהם כתבו באתר:"כשירות רפואית כפוטנציאל לשיבוץ בתפקידים שאינם לחימה כגון תפקידים טכניים, תומכי לחימה, קורסים ועוד" ?
תודה.

64.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית