תודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.
חתיכת הגזמה והשמצהגיס חמישי זה מה שאתה לא אזרח בעיני ואללה חזרתי מאבטש לא מזמן ואחרי כזאת הודעה זה מה שיש לי להגיד לך אתה לא ישראלי לא מגיעה לך תעודת זהות.
לא, זו לא הגזמה. גם אם הוא עשה את זה, אין שום סיבה לכתוב את זה בפורום. זה לא משהו שאפשר להתגאות בו.
ובאופן כללי, איזו זכות יש לו לעשות את זה? במה הוא יותר טוב מבן דוד שלי שיושב בעזה עכשיו?
אתה יודע מה, מי שלא רוצה להיות קרבי לא נשאר קרבי גם בלי להוריד פרופיל. אין צורך לנסות להיות יותר חכם מכולם.
יכול להיות שהוא יותר טוב בתחומים אחרים שהם לא לחימה. אני לא אומר שצריך לנסות "לדפוק את המערכת" ולנסות לשחק אותה חולה או פסיכופט, אבל לדעתי כן צריך להתחשב באנשים שממש לא רוצים להיות קרביים - בנאדם שעושה הכל כדי לא להיות קרבי, עדיף גם שלא יהיה קרבי.
הבעיה שאנשים לא רוצים ללכת לקרבי כי קרבי לא "כדאי". החיים הרבה יותר ורודים בתור ג'ובניק ובגלל זה פחות אנשים רוצים ללכת לקרבי. ליברמן לדוג' בעזרת השם כשהוא יכנס לכנסת ויש בה חזק אמור [לפי דבריו] לפעול לכך שהשירות הקרבי יהיה כדאי יותר - פחות מיסים לקרביים, עזרה במימון חלקי\מלא של לימודים אקדמיים וכו'.
מהכסף שהוא מחרבן כול יום?
תעשה לי טובה. מי שטוב ב"דברים אחרים" שהם לא לחימה, מקבל הזדמנות בדברים האלה. וזה בכלל לא רלוונטי לדיון. הנקודה היא שאנשים שמורידים פרופיל ומנסים לדפוק את המערכת, אין להם מה לעשות כאן. שילכו לחיות בחו"ל. שוב, מי שלא רוצה להיות קרבי גם לא יהיה קרבי בניגוד לרצונו. זה לא אומר שצריך לנסות להוריד פרופיל בדרכים מפגרות.
בסופו של דבר אנשים שלא רוצים להיות קרביים ונכנסים לקרבי יוצאים לשם רק אחרי זמן רב וגם זה בד"כ משובצים בתפקידי בלאי בבא"ח [אפסנאות, שלישות וכו'] - לא אומר שהתפקידים לא חשובים, אבל תסכים איתי שאנשים שמסיימים בית ספר בהצטיינות והם אנשי מחשבים מטבעם, עדיף שישרתו בתחום הקרוב לליבם ולשכלם ולא כלוחמים [במידה והם כמובן לא רוצים להיות לוחמים] - אני פשוט בעד איזשהי התגמשות לגבי תפקידים מסויימים. יש תפקידים שנחסמים אוטומטית לבעלי פרופיל קרבי - זה טפשות כי הצבא מפספס המון המון אנשים. למה שאנשים עם פרופיל 97 לא יתמיינו להיות פקחי טיסה או מתכנתים?
זה לא מדויק. אתה יכול להיות תוכניתן עם פרופיל 97, רק שהסיכוי נמוך. אני מסכים איתך שהשיבוץ בצה"ל רחוק מלהיות אידאלי ויש לו המון בעיות בקטע הזה. אבל אתה שוכח שגם לצה"ל יש סדר עדיפויות...
הסיכוי לא נמוך, הסיכוי אפסי.
הסדר עדיפויות הוא לא בגלל שלוחם "חשוב" יותר ממתכנת, הוא פשוט יותר נדרש בגלל הרצון הפוחת משנה לשנה לשרת בקרבי. כאן בדיוק נכנסת הדיעה שלי בנוגע להפיכת השירות הקרבי לכדאי יותר. הרבה מאוד האנשים מטבעם אגואיסטים וחושבים על טובתם האישית.
כי בסופו של דבר בשורה התחתונה: איש בדרכו יחיה.למה טוחנים מים? מנהלים דיון.
כי בסופו של דבר בשורה התחתונה: איש בדרכו יחיה.
אחלה דיון והכל, אבל אני לא מאמין שיש לו תכלית 😃
זה לא נושא של איש באמונותו יחיה . (הציטוט המדוייק אגב הוא : צדיק באמונתו יחיה " )
יש חוקים במדינה מי שעובר עליהם מקומו בכלא , לא צריך להיות דיון .
אם יש לך בעיה רפואית אמיתית זכותך לקבל טיפול ולהיות משובץ בהתאם אם אתה משקר ומרמה יש מקום לאנשים כמוך .
הוא לא יכול לעשות את זהיכול להיות שהוא יותר טוב בתחומים אחרים שהם לא לחימה. אני לא אומר שצריך לנסות "לדפוק את המערכת" ולנסות לשחק אותה חולה או פסיכופט, אבל לדעתי כן צריך להתחשב באנשים שממש לא רוצים להיות קרביים - בנאדם שעושה הכל כדי לא להיות קרבי, עדיף גם שלא יהיה קרבי.
הבעיה שאנשים לא רוצים ללכת לקרבי כי קרבי לא "כדאי". החיים הרבה יותר ורודים בתור ג'ובניק ובגלל זה פחות אנשים רוצים ללכת לקרבי. ליברמן לדוג' בעזרת השם כשהוא יכנס לכנסת ויש בה חזק אמור [לפי דבריו] לפעול לכך שהשירות הקרבי יהיה כדאי יותר - פחות מיסים לקרביים, עזרה במימון חלקי\מלא של לימודים אקדמיים וכו'.