הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב+יד

Endomorph

משתמש מתחיל
218
0
נק' מוניטין:
-25
218
0
פעם ראשונה שאני מעלה תמונות.. אני בסוג של SS כבר 5 חודשים רק שבחודשיים האחרונים התחלתי לתת גז,התחלתי את התכנית מ76 קילו בערך ועכשיו אני על 83.
אומרים לי שהתמונה של הגב יצאה קטנה בהשוואה למציאות אבל שיהיה,התמונה צולמה לפני חודש.
מאז התכנית אני חושב שטיפה השמנתי (לא שהייתי רזה בהתחלה) אבל לא רציני.. נראה בערך אותו דבר רק שהג'ינס שבא לי בקלות לפני,עכשיו בקושי נסגר.
מה שמשמח אותי זה שפעם שהייתי שמן במשקל הזה הייתי נראה כמו דוב שמן ועכשיו זה בסדר גמור,השאלה היא האם להמשיך את המומנט של הגז ולתת מאסה עד אפריל או לקצץ עכשיו לאיזור ה10%? בחודשיים האחרונים עליתי 4.5 קילו.

קבצים מצורפים

• IMG_0338.jpg
    IMG_0338.jpg
    KB 47.7 · צפיות: 240
  • IMG_0384.jpg
    IMG_0384.jpg
    KB 14.7 · צפיות: 210
  • פותח/ת השרשור
לא מתאמן כרגע בפ"ת זה החרא.. אני עברתי דירה כמו טמבל לרמת גן ואני בגו אקטיב וזה חרא של מכון ואין בכלל סקוואט,הסקוואט בסמית משין שם שבר לי את הברכיים וזה מבאס אותי.
באפריל אני מתכוון לעבור לפ"ת ואתה עכשיו תמליץ לי בבקשה על מכון טוב שם עם כל מה שצריך לתוכניות כוח האלה 😃

תמשיך לכיוון ה87-89 קילו בחודשיים שלושה הקרובים ואז תחטב... כמובן שבסופו של דבר זה תלוי באחוז שומן והחלטות שלך.. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
80 קילו בנץ',60 קילו פרס,דדליפט 150 לסינגל,סקוואט עשיתי בסמית משין ופרשתי ב110 קילו כי עוד רגע הרגליים שלי התפוצצו ובבנט אובר 90 קילו אבל לא בשיטה של הפורום,אני עושה את זה רגיל,אבל פרשתי מזה לפני חודש.. עכשיו אני אחזור לעשות בנט אובר עוד פעם ואני הולך לפרוש מהדדליפט וכל האלה עכשיו עד שאני אגיע למכון נורמלי שיש בו סקוואט חופשי ושלא צריך לקחת כמו טמבל את המוט מהעמדה של הבנץ פרס שאני עושה פרס. (גם זה קטע של עצלנות,פשוט נגמר לי האוויר מלהרכיב מוטות כל הזמן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית