הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון גב

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
יש לי שלושה תרגילים שהמאמן הביא לי בתכנית האימונים
מתח בגרביטון,פול אובר בפולי, וחתירה
ומכל התרגילים האלה אני פשוט לא מרגישה את הגב!
וזה מבאס לי את כל האימון, בחתירות במתח אני לא מרגישה כלום רק את הידיים והאמות
אני יודעת שהידיים שלי יחסית חלשות אבל איך זה שאני לא מרגישה את הגב?
אני בטוחה שאני עושה הכל נכון! וגם המדריך שם אמר לי שאני חותרת טוב
והמתח טוב, אז איך זה שאני לא מרגישה בכלל את הגב? כאילו לא עבדתי עליו בכלל!!
גם בתכנית הקודמת לא עבדתי על הגב עם תרגילים כאלה ואחרים..

זה כ"כ מבאס לצאת מהאימון ולדעת שלא עשית את הכל כמו שצריך..😣

אני משער, כמו חלק מעמיתי, שהידיים שלך חלשות מאוד ביחס לגב. אני מציע שתתישי את הידים לפני אימון גב. הכוונה היא שתבצעי תרגילי ידיים בעצימות מספיק גבוהה שתגרום לhדיים שלך להתאמץ, אך לא להגיע עד למצב של כשל.

תזכרי עיקרון חשוב (ולא, אני לא מצטט ספר מדע בנושא): במקרה של קרבה לכשלון, הגוף מרמה. במקרה של ההצעה שהצעתי: ברגע שהידיים יתעייפו (יחסית), את תנסי לבצע את התנועה תוך גיוס קבוצות שרירים אחרות. במקרה דנן, הגב.

זהו הסבר פשוט למדי. התייעצי עם המדריך לגבי התאמת האפשרות הזו למצבך, ויישומה האפשרי.

בהצלחה 😃
מצטער על הרפיטואיזם, אבל זה ממש כמו להביא ביד לפני שאתה הולך לזיין שחקנית פורנו. פשוט לא עושים את זה.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז לא להוסיף תרגיל לאמות..
אז רק אם אפשר בבקשה, תענו לי על מה ששאלתי אז אני אשמח 😃

יהיה אפקטיבי פשוט להתאמן כמו שהתאמנתי עד עכשיו באימון B גב,כתפיים,יד אחורית
ופשוט לחכות עד שהאמות יתחזקו?
עשיתי היום אימון ולקחתי את העצות לגבי התרגילים וחתרתי מספיק טוב,עליתי במתח (עם גרביטון) מספיק טוב
ונאדה, אמות כואבים זרועות וגב פשוט כלום!!
זה קורה לי כמו שהבנתם גם בחזה בגלל כתף חלשה ואמה..ובקיצור, הידיים חלשות אז זה משפיע על השרירים הגדולים..

אז אתם מציעים לי פשוט להמשיך באותה תכנית ולחכות בסבלנות עד שהידיים יתחזקו ואז התרגילים לשרירים הגדולים יעבדו יותר טוב? או שיש לכם הצעה/המלצה כדי לשפר את המצב? 😃
אה, ו..רצועות זה יהיה פיתרון בשבילי? אני לא יודעת כ"כ מזה רק שמעתי שזה מזניח את האמה בתרגילים.

אשמח אם תענו לי וסליחה על כל השאלות!!! 🙌

את עובדת AB? למה לא רק A 3 פעמים כמו שאז העלת את התוכנית?
אולי תצלמי את עצמך (אפשר עם פלאפון) ותעלי את הסרטון לפורום\ מישהו שמבין וגידו לך אם הטכניקה לקויה ?

• פותח/ת השרשור
תכנית אימונים FBW? לא ממש אהבתי אותה, רשמתי לפני כמה זמן כאן את התכנית החדשה שלי AB 4 פעמים בשבוע ויותר נוח לי לבצע אותה, למרות שאין תוצאות והתקדמויות למעט הרגליים..

אין מי שיצלם אותי בחדר כושר עושה חתירה או מתח חח
אבל אני בטוחה והמדריכים אמרו לי שאני עושה הכל נכון..גם אני מאוד בטוחה בתכניקה!
ויודעת שזה קשור לחולשת הידיים.

אני רק רוצה לדעת אם יהיה נכון להמשיך עם התכנית שלי ולחכות עם הזמן שהאמות יתחזקו וכתוצאה מזה אני יראה יותר תוצאות, או שכדאי לשנות/להוסיף משהו..😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית