הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אם ילדים לא יאכלו כל 3 שעות הם לא יגדלו!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
שיא חדש נשבר כאן, ילדים צריכים להסתובב עם מלפפונים בכיסים וארגזי אורז בתיק לבית הספר, איזה יופי, חינוך למופת. וכמובן, הכי חשוב, ילדים צריכים להידרס בדרכים בכדי להגיע הביתה תוך חצי שעה ולאכול ארוחה, כי בלי זה לא יהיה להם עתיד!

נערך לאחרונה:
double-facepalm1.jpg

גם לא צריך להחליף בגדים אחרי האימון. זה מבזבז זמן. חייבים לרוץ לאכול! אם לא אוכלים אחרי 30 דקות נשארים גמדים.

למה שתיהן לובשות תמיד את אותו הדבר? אחת רק שחור כי יש לה תחת יותר גדול מאלכס והשנייה משחקת אותה כאילו היא עושה ראיונות בין מרתון ומרתון.

• פותח/ת השרשור
הראיון הזה במקור הוא שעה אולי יותר וחולק פשוט לשאלות. כל שאלה קיבלה סירטון, כדי שיהיה להם מה לעדכן בקבוצה שלהם בפייסבוק.

אוקיי, ומה העניין בלהגיע לראיון עם נעלי ריצה, מכנס ריצה וחולצת ריצה?

ואיי אתם ממש שונאים אותם, אה.

שאלה לא קשורה, מעבר לשטות הזאת של לאכול כל 3 שעות כי השרירים יתפרקו ובלה,בלה,בלה...
בכל-זאת יש חשיבות של לפחות 3 ארוחות ביום, לא? אני מדבר מבחינת אנרגיה.
כלומר, אם אני אוכל את כל התפריט היומי שלי (היפותטי) בארוחה אחת, אני אקבל פרץ אנרגיה (כנראה לזמן ממושך יותר) אבל זה לא יספיק לי לכל היום בניגוד לפיזור ארוחות, לא?
ברור לי שככל שיותר קל' כך זמן העיכול מתארך השאלה היא איך זה בא לידי ביטוי אנרגטית.

או שאני מקשקש שטויות?

מקשקש שטויות. 😃
תקרא את המאמר על IF בפורטל.

ואנחנו לא שונאים, רק למשה באמת אכפת מהם.

קראתי, לא הבנתי איך אתה מצליח לסתור את מה שאמרתי.

קודם כל מדובר פה בדיאטה ולא במצב של תחזוקה או מסה.
דבר שני המשתתפים במחקר טענו כי בארוחה אחת הרעב הציק להם עד מאוד.
ולא מדובר שם על רמת האנרגיה במהלך היום וההבדלים בין ארוחה אחת לשלוש ברמת האנרגיה.

עוד ציטוט מהמאמר:
"למרות זאת, דונלד טוען שצריך לאכול חלבון כל 5 שעות לערך במהלך היום"

קראתי, לא הבנתי איך אתה מצליח לסתור את מה שאמרתי.

קודם כל מדובר פה בדיאטה ולא במצב של תחזוקה או מסה.
דבר שני המשתתפים במחקר טענו כי בארוחה אחת הרעב הציק להם עד מאוד.
ולא מדובר שם על רמת האנרגיה במהלך היום וההבדלים בין ארוחה אחת לשלוש ברמת האנרגיה.

עוד ציטוט מהמאמר:
"למרות זאת, דונלד טוען שצריך לאכול חלבון כל 5 שעות לערך במהלך היום"
אני הייתי על הדיאטה הזו למשך משהו כמו חודש וחצי ואני יכול לומר לך שמבחינת המשקל והחיטוב זה היה כמו כל דיאטה אחרת. אולי קצת רעב מורגש בחלק מהיום אבל זאת הרגשה בלבד.
ואפשר לעשות את ה-IF גם למסה. אבא שלי לדוגמא אוכל ארוחה אחת ביום ואין לו שום בעיה 😃

זה שאין לו בעיה זה לא אומר שאין השפעה.

צריך משהו שבחן באופן מדעי הבדלים באנרגיה בצריכה של ארוחה אחת אל מול 3 נגיד.

זה שאין לו בעיה זה לא אומר שאין השפעה.

צריך משהו שבחן באופן מדעי הבדלים באנרגיה בצריכה של ארוחה אחת אל מול 3 נגיד.
מה זה "אנרגיה"?
ואם נדחוף כדורי קפאין לכל ארוחה זה יפתור את הבעיה?

אני לא מבין מה אתה שואל. מה זה אנרגיה ואיך בידיוק אתה מודד אותה בזמן נתון בגוף?

אנרגיה בכיוון של המרצה.
איך לדוגמא, אומרים שסוכרים פשוטים נותנים לך קפיצה של אנרגיה אבל לאחר זמן מה יש נפילה ברמה.
אני מניח שזה מתקשר לאיזון רמת הסוכרים בדם.

אתה מודע לכך שיש מנגנונים ששולטים על רמת הסוכר בדם? אתה יכול לא לאכול יום שלם ועדיין הרמה תקינה ומאוזנת לכל אורך היום...כך שאני שוב לא מבין מה השאלה.

את רוב היסודי לא אכלתי ארוחת בוקר וארוחת 10 כי לא היה לי כוח להכין אוכל, לא שתיתי בבית הספר כי אפשר לשחק כדורגל, לא אכלתי אחרי חצי שעה אחרי האימון למרות שהיו לי 5 אימונים בשבוע (ולמרות זה הייתי שמן 😳) ועדיין הגעתי לגובה נורמאלי של 180 בגיל 16 ואני עדיין גובהה.

HER ARGUMENT IS INVALID!

• פותח/ת השרשור
אנרגיה בכיוון של המרצה.
איך לדוגמא, אומרים שסוכרים פשוטים נותנים לך קפיצה של אנרגיה אבל לאחר זמן מה יש נפילה ברמה.
אני מניח שזה מתקשר לאיזון רמת הסוכרים בדם.
אתה מודע לזה שאם אתה בצום יותר מ 8-12 שעות, הרמות סוכר בדם עולות והרבה? ככה שרמות הסוכר בדם לא חשובות לאנשים בריאים (לפחות לרובם. למי שיש נטייה לקבל ירידות חדות באנרגיה אז אולי עדיף שיאכל באמת כל 3 שעות, אבל יש מעט מאוד אנשים כאלו. רוב האנשים לא אוכלים פשוט מסודר/מספיק בארוחה ולכן חווים מה שחווים. שלא נדבר גם על אורח חיים של פדלעת כורסה, יחד עם חוסר מוחלט בוטמינים ומינרלים).
בכל מקרה לשאלה שלך, אתה יכול לאכול ארוחה אחת ביום שתהיה שווה ל 3 ארוחות או 20 ארוחות, זה לא חשוב. כן, יהיה לך רעב, אבל זה עובר אחרי 14-21 ימים. לא מאמין? תנסה בעצמך. יש אנשים שעושים מעבר חד כיווני לעבר IF ונשארים שם כל החיים (ראה BackMan כאן מהפורום שנהג לגלוש בפורום סטרואידים לא יודע לאן הוא נעלם).
הייתי עושה את זה פעם לתקופות ממושכות, אבל זה טוב רק אם יש לך זמן וזמינות למזון של חזיר (וכשאני אומר חזיר, אני מדבר על לאכול קופסה שלמה של קורונפלקס + 2-3 ליטר של חלב + עוד כמה שטויות בדרך). צפה להזעות בלילה אם אתה אוכל כל כך הרבה בסמוך לשינה (זה מה שאני עשיתי). אבל כמו שאמרתי, כל התופעות לוואי הללו לא קיימות לאחר כ-14 ימים רצופים לפי השיטה. השבוע הראשון שובר את רוב האנשים כי הגוף לא רגיל, אבל זה בדיוק מה שאנשים עושים בצום רמאדן לדוגמה למשך חודש שלם וחיים מעולה.

אני לא יודע מאיפה הבאת שהם חיים מעולה.
אני שיפצתי את הבית לקראת סוף הרמאדן והבאתי שני רצפים.
תאמין לי שהם היו סחוטים, שאלתי אותם על הנושא בזמנו והם אמרו שדווקא השבוע האחרון הוא הכי קשה.

• פותח/ת השרשור
כי בניגוד ל IF, אסור להם גם לשתות מים. ורצפים בלי מים = כמו ההרגשה של להיות על 0 גרם פחמימה + 200 דקות אירובי בשבוע במשך חודש.

הרצפים שלי מוזרים הם שתו רק קולה קריסטל בסיום הצום.
פעם אחת לא ראיתי אותם שותים מים.😃

עוד מה, ביום הראשון הם אמרו לי תביא לנו קולה וסיגריות כמובן, הלכתי קניתי להם קוקה קולה איכותית קרה משהו טוב, הם אמרו לי למה לא קריסטל? ;maeq.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית