הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אם ילדים לא יאכלו כל 3 שעות הם לא יגדלו!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
שיא חדש נשבר כאן, ילדים צריכים להסתובב עם מלפפונים בכיסים וארגזי אורז בתיק לבית הספר, איזה יופי, חינוך למופת. וכמובן, הכי חשוב, ילדים צריכים להידרס בדרכים בכדי להגיע הביתה תוך חצי שעה ולאכול ארוחה, כי בלי זה לא יהיה להם עתיד!

נערך לאחרונה:
אתה מודע לכך שיש מנגנונים ששולטים על רמת הסוכר בדם? אתה יכול לא לאכול יום שלם ועדיין הרמה תקינה ומאוזנת לכל אורך היום...כך שאני שוב לא מבין מה השאלה.

המאמן של אבא שלי (פאוורליפטר ולא סתם פלצן מוינגייט כמו זאתי בסרטון) אמר שצריך לאכול משו קטן לפחות כל 3 שעות משום שרמת הגלוקוז בדם פוחטת. זה לא נכון? בכל מקרה אני תמיד אוכל משו כל איזה שעתיים שלוש כי פשוט אני ניהיה רעב מאוד מהר

אנשים כנראה אוהבים את השטויות האלה

זה כמו שאתה פוגש מישהו שאתה מכיר ויש את השאלה הזו של "מה עושה היום?" ויש כאלה שאוהבים להגיד ולספר כל מני דברים, כמה שיותר, ורצוי כמה שיותר גדולים כדי להשמע חשובים.

או שזה כמו בצבא בהתחלה שכל אחד מספר כמה הוא עושה, וכמה מגניב הוא, וכמה חברים יש לו בטיס

אז זה מזכיר לי את המתאמנים שהיו אצלי במכון
יש את הסוג הזה של המתאמנים, את האמת בעיקר מתאמנות, שנורא נהנים להיות בתוך הקטע של "הנה תראו אותי! אני עכשיו אדם בריא שמתאמן". הם כנראה נהנים להיות חלק ממעגל חברתי של אנשים שאוכלים כל 3 שעות, שלוקחים גרנולות בכיס, והולכים לסדנאות בטן כדי לחזק את השרירי "הקור".
אם חס וחלילה תסביר להם שאחד מהדברים שהם עושים הוא לא בהכרח נכון, זה כאילו שפגעת בהם אישית.
זה מזכיר לי מתאמנת אחת שאני לא זוכר את הסיטואציה המדויקת, אבל היא שאלה אותי משהו על הסטפר. השורה התחתונה היא שהסברתי לה שהתחת הגדול שלה לא יהפוך לקטן מזה שהסטפר "יחטב" לה את השרירים, אלה מזה שהיא תוריד אחוזי שומן.
היא פשוט הייתה בשוק לרגע שהעזתי להגיד שהיא צריכה להוריד באחוזי שומן, בהנחה והיא רוצה תחת יותר קטן.
אנשים אוהבים את הבועה שלהם. ורצוי שלא תנסה לפוצץ אותה.

מה לעשות, יעל כנראה ינודעת את זה, אולי לא במודע. תמיד יהיו את אלה שיעדיפו לקנות את השטויות האלה רק כי זה נשמע יותר סקסי ויותר מגניב שאתה אוכל כל 3 שעות, ושאתה מקריב, ושאתה לוקח גרנולות במכנסיים.
ושאתה הולך לכל החוגי חיצוב שכולם הולכים.

אנשים נכנסים להכחשה, וזה כנראה לא מגיע רק מהמתאמנים אלה גם מאנשי המקצוע שכנראה אוהיבם להיות בבועת גורו שלהם.

זה לעולם לא נגמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית