ייעוץ חדש פה נמצא במצב מבולבל צריך עזרה

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אהלן קצת נתונים :
בן 22 שוקל 70 קילו ויש עלי מאסה יפה המישקל זה פשוט ביגלל הרגליים לא בורכתי ברגליים גדולות יש לנו גנטיקה במשפחה של גופות אטלתיים עם מאסה וחטובים

כרגע אני בחיטוב עליתי הרבה במשקל וגדלה לי בטן ולא אהבתי אני התחלתי אירובי פרוטוקול של לייל למי שמכיר ספרינטים של חצי דקה מנוחה 2 דקות ולחזור על זה למשך 6-10 פעמים ואז בדופק בינוני 130-140 עושה אליפטיקל מעלה את האירובי בהדרגתיות משבוע לשבוע

בקשר לפחממה אני על 46 גרם בסוף היום חלבון על 190 שומן מישקל גוף

המטרה שלי זה לחטב את הבטן לרדת באחוזי שומן שתיהיה בטן משורטטת ויפה!!
אבל יש לי בעיה עם הקלוריות אני לא עושה בסדר אני לא שומר על גירעון כמו שצריך בהדרגתיות למשל כרגע אני עומד על 1800 קלוריות שהbmr שלי הוא 1750 ביכלל...

• פותח/ת השרשור
בחיטוב להוריד את הקלוריות מסודר כי אחרת מה שווה אם אני מעל התחזוקה בסופו כל יום איך לעשות את ההדרגה שבועית ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך משום מה אני לא מוצא את זה....
אם יש לך ידע בחיטוב תוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור

בכל מקרה אם אתה שוקל 70 וזקוק לחיטוב זה לא נשמע כאילו יש לך מאסה כפי שאתה מתאר, קל וחומר גם אם אין לך רגליים

בן לששולשת מאסיבים ומחוטבים... תמשיך במאסה, לא חיטוב, בגלל זה אתה מבולבל

ושלא יהיה בלבול, תעבוד רגליים, הם יגדלו

• פותח/ת השרשור
עובד רגליים סקוואט חופשי ודדליפט ולחיצת רגליים ויש עלי מאסה יפה אני לא אומר לך סתם אני חטוב מלידה
ואני רוצה בטן יפה משורטטת זה מה שאני אוהב מאסה לא גדולה אבל גוף חטוב

---------- התגובה התווספה ב 23:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:21 ----------

בכל מיקרה מילניום אני מעריך את התגובות שלך...
יש לך איך לעזור בנושא קראתי והבנתי הכל חוץ מההורדת קלוריות
ה - BMR שלי הוא 1750 כרגע אני עומד על 1200 קלוריות - 160 חלבון - 50 פחממה - 100 שומן
אני מאמין שצריך גם לחשב את הקלוריות באירובי ובאימון משקולות עצמו אירובי אני עושה בהדרגה השבוע העלתי ל 8 ספרינטים עם מנוחות של הליכה למשך 2 דקות יוצא לי 4 קילומטר בערך אחרי זה אליפטיקל עוד 20 דקות על דופק 130-140

עשית קצת טיפה סלט.

מבחינה תזונתית יש לך את המאמר לחיטוב.

מבחינת אימונים עבודה בחיטוב עם התנגדות בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע רצוי בסגנון אימון לכל הגוף (לא חייב)

לגבי הפרוטוקולים - מתאימים יותר למצב שאתה כבר על א..ש נמוך (כ10 א.ש.)

אירובי זה בעיקר דבר מבורך אבל צריך לשלב אותו עם התפריט כדי להעריך את המאזן השלילי

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני על אחוז שומן לא גבוה יחסית ביכלל אז בחרתי בפרוטוקול הזה בקשר לתזונה היא מסודרת מבחינת איכות האוכל שאני אוכל וכמויות החלבון והשומן רק ההדרגה עם הקלוריות מסבכת אותי קצת

אין שום סיבה שתאכל 1200 קלוריות
פחות מ 1700~ לגבר זה מוגזם, לא מבחינת גרעון, מבחינת כמות

אני מנסה לאמר שאתה לא צריך חיטוב
אם לא מרזה ב1700~ קלוריות או שאתה צריך מאסה או שאתה מתעקש על חיטוב אז תעשה עוד אירובי אבל אל תוריד קלוריות פחות מזה

• פותח/ת השרשור
אני אוהב תמאסה שיש עלי כרגע ואני יאהב אותה יותר עם אני יהיה יותר חטוב בבטן (ריבועים צדדים והכל) אז זאת המטרה שלי כרגע...

• סה"כ קלוריות: 1220 קלוריות
    סה"כ חלבון: 111.6 גרם
    סה"כ שומן: 80.9 גרם
    סה"כ פחמימות: 13 גרם
    סה"כ כולסטרול: 262.4 מ"ג
    סה"כ סיבים תזונתיים: 7.1 גרם
אלה הערכים לבינתיים למה שאכלתי היום + הלכתי למכון בבוקר לעשות אירובי על בטן ריקה 30 דקות 8 ספרינטים עם מנוחות של הליכה 2 דקות ואז 23 דקות על האליפטיקל דופק 130-140 ואחרי זה כדורגל רציני
באסה שאני הולך לשתות היום וודקה ):

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית