הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 של חברת מארוולס ממרווה מרושתת

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
האם מישהו שמע על חברת מארוולס?

האם מישהו יכול להמליץ על אומגה 3 ממרווה מרושתת (שעלותה בערך כמו 6 אלספה?)

תודה

• פותח/ת השרשור
הטענה שלהם היא שהדגים ניזונים ממזון מורעל ברובו בייחוד רעלנים אורגניים או משהו ומולקולות מגיעות מחומצנות. למיטב הבנתי המולקולה של המרווה לא מתחמצנת והיא גם לא רעילה. וחוץ מזה מה יקרה כשהדגה תיכחד? אני לא מבין גדול בכימיה לצערי

והטענה שלי היא שכסף מסובב את העולם.
ושיש יותר מידי קשקשנים.
דגה תיכחד? איפה אתה חי?

• פותח/ת השרשור
את דעותיך אתה יודע, בתחום הזה, אני תמיד מכבד בגלל זה אני שואל. ולמרות שזו נראית חברה מבטיחה 200 שקל לחבילה והבטחות על השתתפות ברווחים בשיטת השיווק החברתי קצת מחזקת את הטענה שלך שכסף מסובב את העולם...

הדגה לא תיכחד. ואומגה 3 מכל סוג מחומצנת תחת אותם תנאים.
מה עוד שאומגה 3 מהצומח הרבה פחות יעילה מאומגה מהחי. ולכן זה בזבוז כסף.

הדגה לא תיכחד. ואומגה 3 מכל סוג מחומצנת תחת אותם תנאים.
מה עוד שאומגה 3 מהצומח הרבה פחות יעילה מאומגה מהחי. ולכן זה בזבוז כסף.
גם גידול מרווה זקוק לדישון,השקיה והדברה.
הדישון גורם לזיהום מי תהום,ההשקיה גורמת לייבוש אגמים והכחדת דגה,ההדברה גורמת למוות של חרקים,עכברים,נשרים ועוד 1001 חיות.
ומכך נובע ששמן דגים הומני יותר.🤘

אחי פניתי לתזונאי ולרופא ושאלתי אותם האם זה משנה אם לקחת אומגה 3 מהחי או מהצומח אז הם ענו לי שתיהם את אותה תשובה
1. אומגה 3 מהחי עדיפה כי היא באה עם עוד דברים חשובים שיש בדגי מעמקים
2.הם המליצו לי ואמרו שהחברה שהכי מתפתחת בנושא הזה והכי אמינה מחקרית היא חברת אלטמן שמביאה את המוצר אלספה

אחי פניתי לתזונאי ולרופא ושאלתי אותם האם זה משנה אם לקחת אומגה 3 מהחי או מהצומח אז הם ענו לי שתיהם את אותה תשובה
1. אומגה 3 מהחי עדיפה כי היא באה עם עוד דברים חשובים שיש בדגי מעמקים
2.הם המליצו לי ואמרו שהחברה שהכי מתפתחת בנושא הזה והכי אמינה מחקרית היא חברת אלטמן שמביאה את המוצר אלספה
אני מסכים עם אלירן לגמריי. הבעיה עם אומגה שלוש מן הצומח היא שההמרה לחומצות EPA DHA בגוף היא ממש נמוכה (EPA DHA הם חומצות השומן שמסגלות לאומגה שלוש את כל הסגולות הבריאותיות) אומגה שלוש מן החי עשירה הרבה יותר ב DHA EPA תוספי אומגה שלוש "אמורים" להיות נקיים ממתכות כבדות אז אתה לא אמרו לדאוג מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית