הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לפני השינה במסה

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
לילה טוב חבר'ה, יש לי שאלה שלא מצאתי כאן תשובה עליה בפורום..
האם אכילה בסמוך לשינה (כ-250 קלוריות) יכולה להביא לאגירת שומן מיותרת כאשר נמצאים במאזן קלורי חיובי במסה?
עד עכשיו מצאתי עדויות לכך שזה לא גורם להשמנה אך זה אצל מי שנמצא בחיטוב בגרעון קלורי.. השאלה מה בנוגע למסה וארוחה לפני השינה?
אשמח לתשובות!

ש: האם לפני שאני אלך לישון יאכל משהו אני אשמין?
ת: השמנה נגרמת רק ממאזן קלורי חיובי (מכניסים יותר קלוריות ממה שמוציאים) , ולא משנה אם תאכל את כל הארוחות שלך לפני השינה או שתפרוס אותם במשך היום.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254

השמנה נובעת מקלוריות אשר אינן מנוצלות, במקרה שלנו במאזן קלורי חיובי.
אין לדעת לאן הקלוריות הללו ילכו ולא דווקא לפני השינה אלא גם במהלך היום, הכל תלוי בגוף שלך, בגנטיקה, ובהכרות של הגוף שלך עם המזון שאתה מכניס אליו.
אם אתה במאזן חיובי קל כגון ~500 מעל התחזוקה ומתאמן בעצימות הנכונה, אז אתה בדרך הנכונה.
במאזן קלורי חיובי במילא עולים בשומן, רוצים או לא רוצים זה פשוט יכול לא להתבטא ב% השומן הכללי כי מאזן השריר עולה גם כן.
בכל מקרה, יש מספיק עדויות למי שמשתמש דווקא בשיטת ה IF (צום לסירוגין, אפשר לעשות חיפוש באתר על השיטה) אשר אוכלים 2000 ויותר לפני השינה ואף יורדים ב% השומן, משפרים רגישות לאינסולין ועוד אין ספור דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית