הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אימוני טכניקה הפרטים הסופיים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
יום שלישי 6.12.2011 בשעה 19:00 יהיה אימון של דדליפט, סטיף דדליפט, סקוואט LOW ו HIGH BAR.

יום רביעי 7.12.2011 בשעה 20:00 יהיה אימון של פרס, פוש פרס ופווארקלין.

עלות כל אימון 50 ש"ח ויתבצע לאורך כשעה עד שעה וחצי.
המקום נמצא ברחוב גרשון ש"ץ 4 תל אביב, מרחק הליכה מעזריאלי (אפשר להגיע ברכבת, אוטובוס, רכב).
האימון סגור ל 10-12 אנשים, אז מי שמעוניין שישלח אימייל בהקדם לכתובת הבאה:
[email protected] (שמו הוא מייק, אחד המאמנים).

מפת הגעה מעזריאלי:
http://maps.google.com/maps?saddr=ע...x3Z7Rkj-Rpw&vpsrc=6&dirflg=w&mra=ltm&t=m&z=17

מצאתי BA ב1200. אתה בכיין!
יציאה ב 11.12
חזרה ב 24.12
בשניהם הקונקשן בלונדון. עשיתי את הטיסות האלה הרבה פעמים והחברה מצוינת.
עכשיו תקנה 10!

וזה בכלל לא באקספדיה שנותנת עוד הנחה. פשוט לא היה לי כח להכנס לאתר שלהם.

עכשיו חזרתי מהאימון, היה מעולה. אין כמו לבוא לאימון ולשמוע את כולם מדברים סינית :S
מייק בעל ידע מטורף.. גרם לי להבין שאני לא מבין בשיט.

עכשיו חזרתי מהאימון, היה מעולה. אין כמו לבוא לאימון ולשמוע את כולם מדברים סינית :S
מייק בעל ידע מטורף.. גרם לי להבין שאני לא מבין בשיט.

לגמרי; וגם להבין, שוב, שאני גמיש רק קצת יותר ממקל מטאטא.
אבל לדעתי הוא מתקשה בתיאור הבעיה שהוא רואה למודרך, צריך לנג'ס לו קצת עד שמבינים מה הבעיה בדיוק (וזה שאני טיפוס מילולי לא עוזר.)

כי הוא WL
אם אתה רוצה ללמוד ואתה לא מספיק חכם ללמוד לבד אתה צריך לקחת לפחות 4 מפגשים כל שבועיים ככה כדי לבדוק טכניקה ולשפר

בהתחלה כדי ללמוד אתה יכול לקחת 2-3 מפגשים ואז להתחיל להתאמן לבד ורק כל שבועיים ככה ביקורת
תוך חודש ככה אתה תדע לבצע בצורה סבירה את כל התרגילים למעט אולי PC

גם אני הייתי. היה אינפורמטיבי בהחלט.
גם היו רק 4 אנשים, וטוב שכך. אם היו 10, לא היה זמן לעשות כלום.

ה "תלונה" היחידה שיש לי - לא ממש תלונה אלא יותר הערה או אפילו הארה - זה שאת הטכניקה תרגלנו עם משקלים נמוכים.
סקוואט של 40 קילו אני יכול לעשות בטכניקה מצויינת. הבעיות מתעוררות כשאני שופף עם משקלי RM5 על הגב. פה הברכיים מתחילות לברוח, הגב מתעגל, והכל מתחיל להתפקשש.
לכן, לדעתי היה יותר אפקטיבי לערוך את המפגש הזה כשכל אחד היה עושה איזה 3-5 חזרות עם ה RM5 שלו כדי שכל הבעיות יתחילו לצוץ.
אך כמובן, בשביל כל זה היה צריך להכפיל את זמן המפגש, ובמסגרת הזמן הקצר שהיה לנו, המפגש היה בהחלט מצוין.

גם אני הייתי. היה אינפורמטיבי בהחלט.
גם היו רק 4 אנשים, וטוב שכך. אם היו 10, לא היה זמן לעשות כלום.

ה "תלונה" היחידה שיש לי - לא ממש תלונה אלא יותר הערה או אפילו הארה - זה שאת הטכניקה תרגלנו עם משקלים נמוכים.
סקוואט של 40 קילו אני יכול לעשות בטכניקה מצויינת. הבעיות מתעוררות כשאני שופף עם משקלי RM5 על הגב. פה הברכיים מתחילות לברוח, הגב מתעגל, והכל מתחיל להתפקשש.
לכן, לדעתי היה יותר אפקטיבי לערוך את המפגש הזה כשכל אחד היה עושה איזה 3-5 חזרות עם ה RM5 שלו כדי שכל הבעיות יתחילו לצוץ.
אך כמובן, בשביל כל זה היה צריך להכפיל את זמן המפגש, ובמסגרת הזמן הקצר שהיה לנו, המפגש היה בהחלט מצוין.

עדיף לעשות עם 80-90% מה RM5 (אחרי שאת הרוב אתה עושה עם משקל נמוך יותר)
כשאתה עובד עם ה RM5 שלך ויש לך כבר טעויות אי אפשר לסדר את זה עם המשקל הזה

אני איטי היום, תעזור לי בבקשה. האם גם אתה רוצה ללכת בדרכו של רפלקט?

בוא, ואחוד לך חידה:

בא אלי בבקור אדם וקרא לי חמור. שלחתי אותו לעזאזל.
בא אלי בצהריים אדם וקרא לי חמור. חשבתי : "זה כנראה רק צרוף מקרים".
בא אלי בערב אדם וקרא לי חמור. מה זה אומר עלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית