הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע להתחלה בהרמת משקולות

MuffinMan

משתמש פעיל
591
3
נק' מוניטין:
47
591
3
במכבים
קודם כל, שלום לכולם! (חדש פה)
אחרי פחות או יותר חצי שנה בחדר כושר, אני מעוניין להתחיל לעסוק בהרמת משקולות (מצאתי את זה די כיף, אני חייב להודות).

השאלות שלי:
תוך כמה זמן מגיעים לרמה תחרותית? (רמה שאפשר להתחרות בלי לסיים מקום אחרון ולהרגיש כמו אפס, לא בהכרח מקום ראשון P: )

מישהו פה מאזור מודיעין-מכבים-רעות ויכול להמליץ לי על מקומות לאימון או קבוצות שאני יכול להצטרף אליהן?
כרגע אני מתאמן בחדר כושר במכבים, קצת מבאס שם כי כשאתה מנסה להעמיס על עצמך קצת משקלים המדריכים אומרים לך להוריד משקל וסקוואט חייבים לעשות כHack Squat בסמית משין...

אני יודע שיש קבוצה במודעין של פאוורליפטינג
http://www.powerlifting.co.il/162470/קבוצת-מודיעין
לא יודע אם תואכל להיות בו אבל תואכל לפחות להתאמן במכון מתנ"ס באולם הספורט העירוני.. זה מצאתי לך כי לא ראיתי מכון להרמת משקולות.. מצטער.

• פותח/ת השרשור
די בטוח שאני לא אוכל להתאמן איתם. (בגלל הרמה שלי, ועוד אני בן 15)
תודה בכל זאת.
מישהו מאזור מודיעין יכול לתת לי פרטים על החדר כושר במתנ"ס? (או להמליץ לי על חדרי כושר אחרים)
לא מצאתי עליו שום חוות דעת ושום כלום. וכל מה שמצאתי זה דברים די ישנים מ2008-2009.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מי זה ארד, אבל אם הוא גם סוס וגם מגניב, כנראה כדי שאני אנסה את הולמס פלייס.
הייתי טיפש מספיק בשביל להתחייב ליותר מחצי שנה בחדר כושר הנוכחי שלי בשביל מחיר מבצע, אבל אחרי זה אני אבדוק את הולמס פלייס.
אני עדיין אשמח אם מישהו שיודע על קבוצות שמתאימות למתחילים יגיד לי.

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.
עדיף להתעמק בפאוורליפטינג או בהרמת משקולות בלבד ולא לעשות את שניהם?

לא אמרתי כלום ואני לא יכול להגיד כלום, אני לא מתאמן (אם אתה רוצה לדעת אני יכול להגיד לך חחח.)
אמרתי שזה תלוי כי אמרתי הרמת משקולות ופאוורליפטינג שזה שונה
ולא הבנתי למה התכוונתה, סליחה על הטעות.

• פותח/ת השרשור
מודיעין זה באזור המרכז, פחות או יותר חצי דרך בין ירושלים לתל אביב (כביש 443).
אני יכול להגיע למקומות כמו גבעת זאב או שוהם (15-20 דקות נסיעה), אבל ירושלים ותל אביב זה כבר רחוק לי (למרות שזה רק חצי שעה נסיעה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית