הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אחוזי שומן גבוהים מאפשרים עבודה עצימה גם בדיאטה חריפה?

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
שלום,

אחוזי השומן שלי גבוהים- בין 28-32 אחוז שומן.

לפי מה שהבנתי מהמומחים כאן, אני יכול לבצע אימונים עצימים (כולל SS) בגירעון קלורי משמעותי ואפילו בצום של ממש מבלי לפגוע בהתאוששות.

האם זה נכון שאוכל לבצע ארבעה אימוני אירובי ו-3 אימוני כוח עצימים (כשעה כל אימון כוח על משקלי מקסימום) גם על 1,000 קלוריות יומיות או למטה מכך?

תודה לעונים

צום של ממש לא (לפחות לא לאורך זמן).
ואתה קצת מבלבל עצימות עם נפח. תוכנית של 4 אימוני אירובי ו-3 אימוני כוח עצימים תהרוג אותך גם במסה (ולא תוכל להחזיק בה יותר מ-3 שבועות, אם בכלל), קל וחומר בגירעון חריף. הכוונה במה שאמרו לך היא שאתה יכול לקיים אימונים עצימים גם על גירעון יחסית גדול, רק לחתוך את הנפח שלהם בשלב מסוים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את השלב הראשון. לא צום, אבל גם גירעון קלורי משמעותי נניח 1000-1400 קלוריות כשצריכת התחזוקה שלי היא 2400 לערך. את החלק השני לא הבנתי- האם אני פשוט צריך להוריד את נפח המשקלים. כלומר: אם 100 אחוז שלי ל 5-6 חזרות הוא 100 קילו אז לרדת ל 70-80 אחוז מהמקסימום כדי להתחטב?

חיים אני דווקא לא מסכים איתך, אירובי בעצימות נמוכה לא כזה מפריע להתאוששות. אבל אם זה אירובי עצים זה כבר בעיה...

כמובן שהוא אחרי זה צריך להשלים את מה שהוא הוציא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית