הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין לא מתמוסס

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
קבלתי את הקריאטין של דמטייז, אני שם כפית בכוס של בערך 300 מ"ל מים, ממלא ומערבב כמה שניות.. כשכל הבלגן בכוס מסתדר אפשר לראות שכל הקריאטין נמצא בקרקעית הכוס (כמו שקורה בתה עם הסוכר)
שאני שותה אני מרגיש שאני שותה מים עם חול.. למישהו יש מושג מה לעשות?

היו לי כמה סוגי קריאטין של כל מיני חברות ובכולם יש את ההרגשה שאתה שותה חול, ככה זה בכל קריאטין פשוט תשתה אותו כמו תרופה וזהו ואל תהיה כוסית 😃

• פותח/ת השרשור
היו לי כמה סוגי קריאטין של כל מיני חברות ובכולם יש את ההרגשה שאתה שותה חול, ככה זה בכל קריאטין פשוט תשתה אותו כמו תרופה וזהו ואל תהיה כוסית 😃
חח זה לא עיניין של להיות כוסית, יש לי בחילה כשאני שותה את זה ואני עומד להקיא.. אני צריך לשתות את זה עם מיץ

אז תשתה עם מיץ. כל קריאטין הוא בעל מרקם של חול ואין מה לעשות עם זה.
היה לי גם של ISS וגם הוא כמו לשתות חול. חבר שהביא אופטימום אמר אותו הדבר.

לא שותים את זה ככה סתם עם מיים. אתה אמור לשים את זה בשייק חלבון או לשתות את זה עם משקה בטעם כולשהו (וטימינצ'ק או משהו דומה לכך). לא הייתי בוחר במיצים בגלל החומציות שיכולה להפריע לספיגת הקריאטין (שנוי במחלוקת), אבל החלטה שלך.

קריאטין זה חול.
אם אתה מפונק אתה יכול לקנות כדורים.
אם אני זוכר נכון וגם היה על כך כמה מסמכים, הספיגה של הכדורים לא אידאלית.

האמת שאני לא יודע. מעולם לא התעיינתי בכדורים.
ולמה לא לשתות עם מים? אני לוקח שלוק לפה ושם כפית בפנים. אפילו חוסך כוס.

• פותח/ת השרשור
קריאטין זה חול.
אם אתה מפונק אתה יכול לקנות כדורים.
כדורים זה יותר גרוע מאבקה, והאמת שדי התרגלתי לרעיון.

לא שותים את זה ככה סתם עם מיים. אתה אמור לשים את זה בשייק חלבון או לשתות את זה עם משקה בטעם כולשהו (וטימינצ'ק או משהו דומה לכך). לא הייתי בוחר במיצים בגלל החומציות שיכולה להפריע לספיגת הקריאטין (שנוי במחלוקת), אבל החלטה שלך.

אם אני זוכר נכון וגם היה על כך כמה מסמכים, הספיגה של הכדורים לא אידאלית.
למה לא לשתות את זה עם מים? בהוראות כתוב שצריך לשתות עם 300 מ"ל מים

גם לי של דימטייז .. באמת לא מתמוסס בכוס אבל אני לוקח עם 300 מ"ל מים בכמה שלוקים ומוסיף כל הזמן ומערבב תוך כדי. חח קיצר תשתה את מה שיש וכשנשאר תוסיף עוד מים/מיץ ותשתה.
תכלס אין מה לעשות, קריאטין זה כמו חול

• פותח/ת השרשור
לא נורא, כבר התרגלתי..
אגב תגידו, כמה זה 5 גרם? אני פשוט לוקח כפית מלאה ושם בכוס.. כתוב על הקופסא שצריך להשים חצי כף (2.5 גרם) אז זה אומר שכף שלמה זה 5 גרם ומה ששמתי לא מספיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית