הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PPST + תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני רוצה להתחיל לעשות את התוכנית מ-PPST, הכוונה היא לזה:

אימון A:
סקוואט 3x5
בנץ' 3x5
מתח 3xF

אימון B:
סקוואט 3x5
פרס 3x5
דדליפט 1x5

עכשיו כמה שאלות:

1. אני עושה כרגע מתח עם משקל גוף + 10 ק"ג עלי, ל-8, 8, 8. איך בדיוק להתקדם מפה? להוריד משקל בכלל ולעשות עד כשל או להמשיך לעשות עם 10 ק"ג עלי עד למס' חזרות מסויים?
  2. אני רוצה להוסיף גם תרגילי עזר ליד אחורית + קדמית, איפה כדאי לשלב את זה?
  3. השליטה שלי ב-PC לא רעה, אבל האמת אני רואה כולם מתקדמים בלי זה ואני מעדיף גרסא עם מתח במקום התמקדות בקלינים, בגלל זה הלכתי על ה-PPST. לשלב PC בכל מקרה איפשהו או שאפשר לוותר?

השליטה שלי ב-PC לא רעה, אבל האמת אני רואה כולם מתקדמים בלי זה ואני מעדיף גרסא עם מתח במקום התמקדות בקלינים, בגלל זה הלכתי על ה-PPST. לשלב PC בכל מקרה איפשהו או שאפשר לוותר?
[/LIST]
אם אתה אתה יודע pc , עדיף להתחיל לעשות את אותו לדעתי...

People without access to bumper plates may choose to use the barbell row instead of the
power clean. This is not a terrible substitution, but be aware of what you're giving up if you do.
Cleans are important to the deadlift in that they add an element of power to the pull off the floor,
and in the long run this contributes to strength in that pull. The row is a different movement
entirely, and contributes to deadlifting only in that it works the hip extensors and provides
isometric work for the low back. If you are avoiding the clean because you don't want to have to
learn how to do it, it is suggested that this might not be the best way to approach your training.
זה סתם השוואה קטנה שריפ עשה בין ראו לפאוור קלין..
אם אתה רוצה דעת את כל היתרונות של קלין תקרא בספר

• פותח/ת השרשור
אבל ב-PPST ה-PC לא כלול בתוכנית, ובמקומו יש מתח ולא חתירה? השאלה שלי האם לשלב בין שניהם או לעשות רק מתח.
על כוח מתפרץ אני עובד גם באיגרוף ואפשר לעשות גם kipping pullups שעובדים על זה, אם ה"אלמנט של כוח" הזה כל כך חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית