עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מבלבל את המוח,תוכיח את מה שאתה אומר פה זה לא ישראלקקי או FXP
אתה מצליח לעלות במשקלי העבודה עם דרופ סטים כמו בSS?תוכיח לי שמ SS גודלים. או שדרופ סטים פוגעים בהתאוששות.
אתה מצליח לעלות במשקלי העבודה עם דרופ סטים כמו בSS?
אם כן אתה משהו מיוחד
אל תגיד לי מבלבל תמוח ילד, שאלת - עניתי, לא חייב להוכיח לך שום דבר אני באתי אליך בקטע יפה של לתת עצה אתה מבקש ממני הוכחות, אתה מבין בכלל מה אתה עושה?
תוכיח לי שמ SS גודלים. או שדרופ סטים פוגעים בהתאוששות.
אז מה אתה משגע לי תשכל אם אתה אומר בציניות , נותן לי לבזבז עליך זמן , ותרגע עם המילים שלך "עוד מעט תבכה " , "השטויות שלך" , תאמין לי שאני ממש לא במצב של לבכות או להתלונן למנהל בפורום , רחוק מאוד מזה, חוץ מזה , העצות שאמרתי זה העצות הכי טובות שתוכל לבקש , תנועות מלאות ושינויי תרגילים פעם בחודש וחצי , חלאס להיתפס על הסופר סטים האלה , בכלל לא אמרתי לך לעשות סופר סטים .
אתה מגזים
עוד רגע תתחיל לבכות ותתלונן עלי למשה..
כולה ביקשתי הוכחות,וזה שביקשתי ממךעצות לידיים גדולות זה היה בציניות,כי השטויות שאמרת לא יתנו ידיים גדולות יותר אלא רק פאמפינג לכמה שעות
---------- התגובה התווספה ב 22:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:23 ----------
ברור שמSS גודלים
אני מכיר כמה וכמה אנשים שעשו SS ובמידה ואתה מתקדם כמו שצריך בתוכנית אתה תעלה במאסת שריר..
אמרתי שקשה להתאושש מהם.וזאת גם הדעה הרווחת בפורום.חכמים ממנו אמרו ואני נוטה להאמין להם.
המון אנשים נתנו פה "דגש" לידיים והמון אנשים בכלל התאמנו אימוני כוח והידיים שלהם גדלו יותר מאלו שנתנו "דגש"..זה תלוי בגנטיקה
בשנה היחידה שהתאמנתי אימוני כוח גדלתי מהיקף 41 ל43. וכל זה עם 3 סטים של יד קדמית בשבוע (לא,הם לא היו סופר סטים)
דבר כזה אני יכול להוכיח רק לעצמי ע"י ניסיון עצמי,וגם אתה יכול לנסות את זה ולראות מה הולך.
מה אכפת לי מה הדעת הרווחת? הדעת הרווחת היא גם לאכול כל 3 שעות אחרת תאבד שריר, אז מה?
כי אתה מכיר כמה שגדלו? אז מה? זאת לא הוכחה. אני מכיר כמה וכמה אנשים שגדלו מפמפומים וגם חזקים ( 120 קילו בנץ'). והם בלי חומרים.
ובנוגע להיקף, סחטיין, אבל זאת לא הוכחה.
ואתה מדבר על הדעה הרווחת בעולם הבודיבילדינג..אני מדבר איתך על הדעה הרווחת בפורום שתמיד כוללת הוכחות ולא דיבורים באוויר.
הוכיחו כבר שזה לא חובה לאכול כל 3 שעות והשריר לא יתפרק..
אין בעיה,אני לא אומר שאתה לא תגדל..אני פשוט אומר שזאת לא הדרך לידיים גדולות,אין מה לעשות, הרבה גנטיקה משחקת פה וזה שתבוא עם חולצה של אנימל פאק מול המראה ותיקח דאמבל של 17 קילו ל8 סטים ואז תעשה סופר סט עם כבלים לא יגדיל לך את הידיים יותר מאשר 4 סטים בשבוע (למתאמן מתחיל) במידה ואתה מתעסק בתרגילים מורכבים ותאכל כמו שצריך.
בגלל זה אני אומר שאתם מבלבלים את המוח...כי אין באמת "שיטה" לידיים גדולות,לפחות לא ברמות האלה..ואחרי כ"כ הרבה זמן בפורום אתה אמור לדעת שלפעמים LESS IS MORE
---------- התגובה התווספה ב 08:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:33 ----------
הופההה...
זה בידיוק מה שאני אומר עם הדגש לידיים. הגעת לזה לבד. חן עוד מעט יגיע לזה.
על ידי ניסיון עצמי אני אומר לך, שנתתי דגש לידיים הם גדלו בקצב מהיר יותר. על זה אתה גם רוצה להתווכח?
מי אמר לך שלא ניסיתי?
כל כיתה י' ויא' התאמנתי בפיצולים של ABCDE עם 14 סטים ליד קדמית ואחורית
ההיקף גדל מ37 ל41...ואז כשעשיתי תוכניות כוח הוא גדל מ41 ל43 אתה יודע ממה? מרק 4 סטים בשבוע (וגם זה לפעמים)...איך זה הגיוני? הרי צריך להביא דגש לידיים כדי שהם יגדלו לא?
ורגע איזה דגש נתת?שינית תרגילים כל חודשיים ועשית טווח תנועות מלא? 😲
ובאמת מכ"כ הרבה זמן בפורום אתה כבר צריך לדעת שמתאמן מתחיל יקבל היפרטרופיה מאימוני כוח שכוללים הרבה (הרבה מאוד) פחות סטים מתוכניות ABCDEFGHIJ
בכל אופן,אתם מדברים באוויר,ואפילו שניכם נראה לי לא משתמשים באותה שיטה ל"ידיים גדולות"..ככה שתתאמו בניכם ואז תבואו להתווכח..ותביאו גם כמה הוכחות על הדרך
ואני מציע לכם לקרוא את הפוסט הזה לפני שנכנסים לפורום
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542
אני חושב שיש פה ערבוב של מלפפונים עם עגבניות ובסוף מקבלים סלט.
SS - היא התוכנית האולטימטיבית (לראות עיני) למתחילים, למה?
SS היא תוכנית שהמטרה הראשית שלה היא מקס' כוח (משקלי עבודה) במינ' זמן.
מיצוי של תוכנית כזאת כבר בהתחלה יקצר לך את הדרך להיפרטרופיה מירבית, מדוע?
נקח שתי דוגמאות:
1. אדם המתחיל ישר בתוכנית בילדרים טיפוסית בעלת ווליום גבוה.
2. אדם המתחיל בSS ממצה את התוכנית ופונה לאחר מכן לתוכנית בילדרים טיפוסית (לדוג' FST7)
שניהם נמדדים בשתי תחנות - 3 חודשים + שנה.
כעבור 3 חודשים:
מתאמן מס' 1 (תוכנית ווליום) סביר שיראה תוצאות טובות יותר והיפרטרופיה גבוהה יותר אך משקלי עבודה נמוכים התאוששות איטית יותר והתקדמות איטית יותר.
מתאמן מס' 2 (SS) סביר שההיפרתרופיה הינה נמוכה ממתאמן מס' 1, אך ההתקדמות במשקלים גבוהה מאוד וכעבור 3 חודשים ישנו שיפור של כ200% במשקלי העבודה ההתחלתיים.
כעבור שנה:
מתאמן מס' 1 ישנו שיפור בהיפרטרופיה אך סביר כי ישנה האטה משמעותית בגדילה, משקלי עבודה סביר שייתקרבו למתאמן מס' 2 (SS) בערך בסוף השנה.
מתאמן מס' 2 , סביר כי ישנו שיפור מסיבי בהיפרתרופיה (ביחס ל1) מאחר ומשקלי העבודה במשך ה9 חודשים היו גבוהים יותר, ישנה התקדמות מזערית במשקלי העבודה.
זו הדעה שלי למה SS היא התוכנית להיפרתרופיה טובה, מאחר ואולי במשך התוכנית נראה כי ההיפרתרופיה היא לא מהירה, אך לאחר סיום התוכנית (אם בכך אתה חפץ) ופנייה לתוכניות ווליום גבוה, הנך מסוגל להרים משקל כבד הרבה יותר ושם מתבצעת ההיפרטרופיה המירבית.
זו רק דעתי.
מה אכפת לי מה הדעת הרווחת? הדעת הרווחת היא גם לאכול כל 3 שעות אחרת תאבד שריר, אז מה?
כי אתה מכיר כמה שגדלו? אז מה? זאת לא הוכחה. אני מכיר כמה וכמה אנשים שגדלו מפמפומים וגם חזקים ( 120 קילו בנץ'). והם בלי חומרים.
ובנוגע להיקף, סחטיין, אבל זאת לא הוכחה.
---------- התגובה התווספה ב 08:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:33 ----------
הופההה...
זה בידיוק מה שאני אומר עם הדגש לידיים. הגעת לזה לבד. חן עוד מעט יגיע לזה.
על ידי ניסיון עצמי אני אומר לך, שנתתי דגש לידיים הם גדלו בקצב מהיר יותר. על זה אתה גם רוצה להתווכח?
שתי התוצאות נמדדו בחיטוב.אין לי שום קטע עם wrath, בסך הכל שנינו באים פה עם אותה טענה כללית.
37 ל 41 זה תוצאה ששווה בערך ל מ- 41 ל-43 ( כי שהיד גדולה יותר קשה), זה לא מחזק את הטענה שלך. אולי עלית באחוזי שומן? עלית בגובה?
לא משנה, את הפוסט הזה אני כבר מכיר ממזמן ולא חידשת לי כלום. מישהו אמר אימונים מפוצלים? דיברתי על זה בכלל? לא. אמרתי שמי שרוצה יד גדולה צריך לתת "דגש" לידיים. שאני אומר דגש זה לא יותר מ6 סטים וגם זה בתכנית ABC. ושלא תטעה, אני בעצמי ב AB.
אני באמת בפורום הזה שנה ( אוטוטו) ואני קראתי את רוב המאמרים, גם את זה "איך תשיגו ידיים גדולות", ואני עדין חושב שצריך להתאמן בבסיס סקוואט ודדליפט כבדים, אחרי זה משיכות ולחיצות של פלג גוף עליון ואחר כך, בראש הפרמידה פמפומי ידיים. סתכל על החתימה שלי. ואני חוזר ואומר, הפמפומי ידיים האלה כן יעזרו להשיג ידיים גדולות. אבל גם זה צריך להיות בנפח הגיוני.
מקווה שהבנת מה שאני מנסה להסביר כמה הודעות.
---------- התגובה התווספה ב 19:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:21 ----------
אני חושב שמתאמן מתחיל צריך לעשות בתור תכנית ראשונה תכנית כוח ולאחר מכן לעבור לתכנית עם נפח גדול יותר. אבל עדין להשאר עם הבסיס של סקוואט ודדליפט כבדים.
בהנחה שהמטרה היא מסת שריר כמובן.
אני חושב שיש פה ערבוב של מלפפונים עם עגבניות ובסוף מקבלים סלט.
SS - היא התוכנית האולטימטיבית (לראות עיני) למתחילים, למה?
SS היא תוכנית שהמטרה הראשית שלה היא מקס' כוח (משקלי עבודה) במינ' זמן.
מיצוי של תוכנית כזאת כבר בהתחלה יקצר לך את הדרך להיפרטרופיה מירבית, מדוע?
נקח שתי דוגמאות:
1. אדם המתחיל ישר בתוכנית בילדרים טיפוסית בעלת ווליום גבוה.
2. אדם המתחיל בSS ממצה את התוכנית ופונה לאחר מכן לתוכנית בילדרים טיפוסית (לדוג' FST7)
שניהם נמדדים בשתי תחנות - 3 חודשים + שנה.
כעבור 3 חודשים:
מתאמן מס' 1 (תוכנית ווליום) סביר שיראה תוצאות טובות יותר והיפרטרופיה גבוהה יותר אך משקלי עבודה נמוכים התאוששות איטית יותר והתקדמות איטית יותר.
מתאמן מס' 2 (SS) סביר שההיפרתרופיה הינה נמוכה ממתאמן מס' 1, אך ההתקדמות במשקלים גבוהה מאוד וכעבור 3 חודשים ישנו שיפור של כ200% במשקלי העבודה ההתחלתיים.
כעבור שנה:
מתאמן מס' 1 ישנו שיפור בהיפרטרופיה אך סביר כי ישנה האטה משמעותית בגדילה, משקלי עבודה סביר שייתקרבו למתאמן מס' 2 (SS) בערך בסוף השנה.
מתאמן מס' 2 , סביר כי ישנו שיפור מסיבי בהיפרתרופיה (ביחס ל1) מאחר ומשקלי העבודה במשך ה9 חודשים היו גבוהים יותר, ישנה התקדמות מזערית במשקלי העבודה.
זו הדעה שלי למה SS היא התוכנית להיפרתרופיה טובה, מאחר ואולי במשך התוכנית נראה כי ההיפרתרופיה היא לא מהירה, אך לאחר סיום התוכנית (אם בכך אתה חפץ) ופנייה לתוכניות ווליום גבוה, הנך מסוגל להרים משקל כבד הרבה יותר ושם מתבצעת ההיפרטרופיה המירבית.
זו רק דעתי.
מסכים איתך לחלוטין שמתאמן בשנה הראשונה צריך להתמקד בכוח והגודל יבוא איתו
אחרי קצת ניסיון שיבחר איזה כיוון שהוא מעדיף, וההפך אחרי שהוא התמקד בכוח השינוי לתוכנית עם נפח גבוה יותר יוביל לתוצאות מעולות (מניסיון אישי שלי על עצמי)