תמונה 4 חודשים במסה. כנראה מתחיל חיטוב + הערכת א.ש ?

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חחחח אם אתה אומר אני בטוח שאני לא 25 % התמונות משקפות את המציאות לא הכנסתי בטן בשום תמונה. אפילו לדעתי אני נראה יותר שמן כאן במציאות .

עוד עדכון למשקלי עבודה. מילטרי 73. בנט אובר - 80 ל -4 חזרות

תעלה סרטון של הבנץ' והדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אני ינסה לעלות עכשיו בחנוכה אני מנסה לשבור שיאים בנתיים . ניסיתי 100 בנץ היום אבל נגעו לי עם האצבעות אז אני לא מחשיב את זה כשיא . 175 עד הברך וזרקתי , יצאתי שמן וותרן . בכל מקרה אני מקווה לשבור שיאים ולצלם עכשיו עד החיטוב

סקוואט התחלתי מ 90 ובחודש וחצי בערך עליתי ל 125 ל 5,4,3. ואז הפסקתי לעשות סקוואט עקב פציעה.

דדליפט 115 ל 155

מילטרי 53 ל 68 ל-3,3,3

בנץ 73 ל- 90 ל-3
אני לא מבין גדול במשקלי עבודה, אבל 90 ל3 חזרות למשקל שלך זה לא ממש אבל ממש מעט?
וואלה אני בחיטוב, שוקל 69 ועובד עם 85 ק"ג ל6 חזרות, משער שאני יכול אפילו יותר מ90 ל3 ואני שוקל כמעט 40 קילו פחות ממך ואני ממש לא איזה עילוי בבנץ' פרס.

יש מצב שפספסתי משהו?

• פותח/ת השרשור
אני חלש מאוד בבנץ בגלל שבמסה האחרונה שלי (כיתה י') זרקתי זין על תזונה אז המשקלי עבודה שלי לא עלו כמעט, למרות שעכשיו אני בחיטוב אני סוגר 90 ל -5 לדעתי וגם עשיתי 98 ל-2 אני מאמין שהייתי יכול גם ל-3 פשוט אחרי זה היה חזרה של 100 , בכל מקרה זה לא תירוץ . הבנץ שלי חרא

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:50 ----------

וואלה אני בחיטוב, שוקל 69 ועובד עם 85 ק"ג ל6 חזרות, משער שאני יכול אפילו יותר מ90 ל3 ואני שוקל כמעט 40 קילו פחות ממך ואני ממש לא איזה עילוי בבנץ' פרס.

יש מצב שפספסתי משהו?

בכל זאת אצלך אין תרגילים עצימים אחי.. אז כאשר הבנץ הוא התרגיל הכבד היחידי שלך . תקן אותי אם אני טועה אבל ראיתי שהסקוואט שלך 60 ואין דדליפט ופרס ובנט אובר , אז סביר להניח שתוכל להתאושש יותר מהר ממני מאימונים , כנראה שזה מסביר את זה. אבל בכל זאת הבנץ שלי באמת חרא

יש מצב שפספסתי משהו?

אז אתה שור וס!ס זה מה שאתה אומר?

אני חלש מאוד בבנץ בגלל שבמסה האחרונה שלי (כיתה י') זרקתי זין על תזונה אז המשקלי עבודה שלי לא עלו כמעט, למרות שעכשיו אני בחיטוב אני סוגר 90 ל -5 לדעתי וגם עשיתי 98 ל-2 אני מאמין שהייתי יכול גם ל-3 פשוט אחרי זה היה חזרה של 100 , בכל מקרה זה לא תירוץ . הבנץ שלי חרא

---------- התגובה התווספה ב 21:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:50 ----------

בכל זאת אצלך אין תרגילים עצימים אחי.. אז כאשר הבנץ הוא התרגיל הכבד היחידי שלך . תקן אותי אם אני טועה אבל ראיתי שהסקוואט שלך 60 ואין דדליפט ופרס ובנט אובר , אז סביר להניח שתוכל להתאושש יותר מהר ממני מאימונים , כנראה שזה מסביר את זה. אבל בכל זאת הבנץ שלי באמת חרא
אממ כן האמת שהתרגילים המורכבים היחידים שאני עובד עליהם כרגע זה בנץ', מתח וסקוואט. לפני שבוע הכנסתי קצת מיליטרי אבל אני עדיין לא סגור על הטכניקה ועוד לא ממש נכנסתי לזה.
אכן הסקוואט שלי 60 (65, אם זה משנה), אבל אני דיי בטוח שהוא יכול (וצריך) להיות הרבה יותר כבד - העניין הוא שאני רץ 43 ק"מ בשבוע ושוחה ~7 ק"מ בשבוע, ובנוסף עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע (כל פעם 4 סטים). ובנוסף, אני בחיטוב.
ככה שההתאוששות שלי ממש לא טובה והרגליים שלי גמורות בכל רגע נתון.
מתחילת השבוע הזה עשיתי שינוי משמעותי, מכיוון שאורח החיים שלי לא מאפשר לי לישון יותר מ3-4 שעות בלילה (ועוד ~שעה בצהריים) במתכונת הזו, אני יורד בריצה ל31 ק"מ, בשחייה ל~5 ועושה סקוואט פעמיים בשבוע. וכמובן שעדכנתי את התפריט ככה שהגירעון הקלורי ישאר על ~450. והכי חשוב, סוף סוף אני אוכל לישון את ה6-7 שעות ביממה, ובסופי שבוע להתחזר על 8-10 😃
תוך שבוע שבועיים נראה מה אני שווה בסקוואט. גם עכשיו אני אעבוד על טווח של 5 חזרות במקום 6-8 ככה שאני צפוי להרים יותר. אבל נחיה ונראה 😵‍💫🥊
בכל אופן אכן הצד החלש שלך זה הבנץ', אבל אין סיבה לא לשפר את זה 😃
שאלה - יכול להיות שרשמת ופספסתי, אבל כמה היה הבנץ' שלך בתחילת המסה?

סוויט במבה - מה אתה רוצה? תעצור שנייה, ורד לי מהביצים :stop: גם ככה לא כבד לי.

נערך לאחרונה:
24% חיטוב ל8% מינימום 7 חודשים... עם חומרים ותזונה מדוקדקת.. בין 5 ל6 חודשים.. בהצלחה....

---------- התגובה התווספה ב 23:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:54 ----------

למה יהומבין? הוא יעיל מ11% ומטה.. כך אפדרין עם קפאין עד שתגיע ל11% ואז יהומבין..

• פותח/ת השרשור
24% חיטוב ל8% מינימום 7 חודשים... עם חומרים ותזונה מדוקדקת.. בין 5 ל6 חודשים.. בהצלחה....

---------- התגובה התווספה ב 23:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:54 ----------

למה יהומבין? הוא יעיל מ11% ומטה.. כך אפדרין עם קפאין עד שתגיע ל11% ואז יהומבין..

קודם כל,אני לא 24%
דבר שני,רק אם אני אזרוק בחיטוב בצורה מטורפת יקח לי 7 חודשים...אתה ממש מגזים.
והתכוונתי להשתמש ביהומבין בערך מ12%,ככה שזה בסדר ולא תכננתי להשתמש ממחר.
קפאין אני אשתמש לפני אימוני כוח,חוץ ממרץ שזה יתן לי זה לא יגביר שריפת שומן ואני מעדיף לנצל את המרץ באימוני הכוח,ולא באירובי (לא רוצה לקחת יותר מידי מהקפאין כדי שהגוף לא יתרגל)

אממ כן האמת שהתרגילים המורכבים היחידים שאני עובד עליהם כרגע זה בנץ', מתח וסקוואט. לפני שבוע הכנסתי קצת מיליטרי אבל אני עדיין לא סגור על הטכניקה ועוד לא ממש נכנסתי לזה.
אכן הסקוואט שלי 60 (65, אם זה משנה), אבל אני דיי בטוח שהוא יכול (וצריך) להיות הרבה יותר כבד - העניין הוא שאני רץ 43 ק"מ בשבוע ושוחה ~7 ק"מ בשבוע, ובנוסף עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע (כל פעם 4 סטים). ובנוסף, אני בחיטוב.
ככה שההתאוששות שלי ממש לא טובה והרגליים שלי גמורות בכל רגע נתון.
מתחילת השבוע הזה עשיתי שינוי משמעותי, מכיוון שאורח החיים שלי לא מאפשר לי לישון יותר מ3-4 שעות בלילה (ועוד ~שעה בצהריים) במתכונת הזו, אני יורד בריצה ל31 ק"מ, בשחייה ל~5 ועושה סקוואט פעמיים בשבוע. וכמובן שעדכנתי את התפריט ככה שהגירעון הקלורי ישאר על ~450. והכי חשוב, סוף סוף אני אוכל לישון את ה6-7 שעות ביממה, ובסופי שבוע להתחזר על 8-10 😃
תוך שבוע שבועיים נראה מה אני שווה בסקוואט. גם עכשיו אני אעבוד על טווח של 5 חזרות במקום 6-8 ככה שאני צפוי להרים יותר. אבל נחיה ונראה 😵‍💫🥊
בכל אופן אכן הצד החלש שלך זה הבנץ', אבל אין סיבה לא לשפר את זה 😃
שאלה - יכול להיות שרשמת ופספסתי, אבל כמה היה הבנץ' שלך בתחילת המסה?

סוויט במבה - מה אתה רוצה? תעצור שנייה, ורד לי מהביצים :stop: גם ככה לא כבד לי.

אז אתה יותר ס!ס ממה שחשבתי כנראה....

קודם כל,אני לא 24%
דבר שני,רק אם אני אזרוק בחיטוב בצורה מטורפת יקח לי 7 חודשים...אתה ממש מגזים.
והתכוונתי להשתמש ביהומבין בערך מ12%,ככה שזה בסדר ולא תכננתי להשתמש ממחר.
קפאין אני אשתמש לפני אימוני כוח,חוץ ממרץ שזה יתן לי זה לא יגביר שריפת שומן ואני מעדיף לנצל את המרץ באימוני הכוח,ולא באירובי (לא רוצה לקחת יותר מידי מהקפאין כדי שהגוף לא יתרגל)

סבבה נשמה.. על תיפגע.. ביקשת הערכה.. וזה מה שאני חושב.. אם יקח לך פחות.. אז לבריאות.. בכל מיקרה בהצלחה..

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית