הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה ג'אנק פוד משפיע על חיינו בטווח הארוך?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
בתור בן אדם שאוכל די הרבה ג'אנק פוד, בין אם זה 2 פיצות משפחתיות בשבוע, 4 המבורגרים של זוגלובק בצוהריים, וכו', רציתי לדעת איך זה משפיע בטווח הארוך? כי סה"כ יש הרבה שומן רווי (שזה לא דבר רע) אבל השומן טראנס עצמו דבר רע. שמעתי שכל פעם מתרכז חומר "פלאק" בעורקים בגלל אותו ג'אנק פוד ואז צריך לעשות צינתור.
תודה.

השומן טראנס זה החרא הגדול. פשוט תמצא מוצרים שלא מכילים שומן טראנס, או מכילים בכמויות קטנות.

חוץ מזה, המבורגרים ( שמי) של זוגלובק זה חרא, ומספיק להסתכל על כמות החלבון ב100 גרם כדי להבין שזה לא 100% בשר.

תעשה המבורגרים מבשר אמיתי\ תקנה אם אתה עשיר\ תמצא תחליף לחרא של זוגלובק.

• פותח/ת השרשור
כל הקטע עם האבקת סויה בהמבורגרים די ידוע לי, וגם ההורמונים. בואו נגיד שזה לא מה שיפגע לי באורך החיים, פשוט יפגע לי באיכות האימונים. אני שואל לגבי מחלות שהג'אנק פוד יכול להוביל אליהן בגיל יותר מאוחר.. וכמה "חמור" זה לאכול כמות של ג'אנק פוד כמו שאני אוכל?

אגב המבורגר, אני אוכל פעם בשבוע בערך את ההמבורגרים האלה ודווקא 15 גרם חלבון לחתיכה זה די הרבה לא?

נערך לאחרונה:
אכילה מרובה של ג'אנק פוד יכולה לגרום לחוסר איזון באומגה 3:6 בגוף גם כן, ולהוביל לבעיות שונות.

• פותח/ת השרשור
אכילה מרובה של ג'אנק פוד יכולה לגרום לחוסר איזון באומגה 3:6 בגוף גם כן, ולהוביל לבעיות שונות.
היחס בין אומגה 3 לאומגה 6 זה דבר שאפשר לתקן בקלות יחסית, לדעתי
אין הצטברות כל שהיא שנוצרת בגוף בגלל אכילת ג'אנק?

היחס בין אומגה 3 לאומגה 6 זה דבר שאפשר לתקן בקלות יחסית, לדעתי
אין הצטברות כל שהיא שנוצרת בגוף בגלל אכילת ג'אנק?
בקלות? איך? אם כל התזונה שלך מבוססת על דברים שטוגנו ורבצו בשמנים צמחיים כמו קנולה וחמניות?
אם בתפריט רגיל צריך לתסף ב-5-8 כדורי אומגה 3 סטנדרטיים כדי לשמור על יחס טוב, קל וחומר בתזונה "מערבית" עשירה בחרא הזה.

• פותח/ת השרשור
בקלות? איך? אם כל התזונה שלך מבוססת על דברים שטוגנו ורבצו בשמנים צמחיים כמו קנולה וחמניות?
אם בתפריט רגיל צריך לתסף ב-5-8 כדורי אומגה 3 סטנדרטיים כדי לשמור על יחס טוב, קל וחומר בתזונה "מערבית" עשירה בחרא הזה.
כן אבל תסכים איתי שתמיד אפשר לקחת את כדורי האומגה וכך לאזן את הרמה
אם כמו ששמעתי נכון למשל, שצריך לעבור צינתור כדי לרוקן את כל מה שהצטבר בגוף, זה נשמע קצת יותר מורכב..

כן אבל תסכים איתי שתמיד אפשר לקחת את כדורי האומגה וכך לאזן את הרמה
אם כמו ששמעתי נכון למשל, שצריך לעבור צינתור כדי לרוקן את כל מה שהצטבר בגוף, זה נשמע קצת יותר מורכב..
ואז מה? תקח 20 כדורים ביום כדי לאזן? אני לא בטוח שהגוף יקבל את זה בשמחה.
אבל אתה מוזמן לעשות ניסוי על עצמך ולפרסם את הבדיקות דם, כי זה באמת נשמע מעניין.

• פותח/ת השרשור
ואז מה? תקח 20 כדורים ביום כדי לאזן? אני לא בטוח שהגוף יקבל את זה בשמחה.
אבל אתה מוזמן לעשות ניסוי על עצמך ולפרסם את הבדיקות דם, כי זה באמת נשמע מעניין.
אומגה 3 צריך לקחת במינון נמוך יחסית, קראתי איפשהוא שזה "מדלל" את כמות הדם או משהו בסגנון.
אבל אפשר לקחת בהדרגה, זה לא אומר שכבר מגיל 10 צריך לקחת אומגה 3 כדי לדאוג לרמות מאוזנות בגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית