הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים מלקראת סוף מסה

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
👏:s59:אני עושה בסמית משין מה בעיה?עומרי ניראה טוב אחי אמרתי לך כבר אל תעשה חיטוב..תפיסקו לשחק בשומנים כול החיים שלכם ביזבוז זמן.(כיף להיתאמן איתך ניראה באמת טוב אני ממש שמח בישבילך ..שאתה מתמיד ומיתקדם אני פשוט אוהב ליראות חבר שלי מצליח.🎉🎊🎈
תודה רבה אחי 😃

רועי, לא ראית את האחוז שומן שלי, אז לזרוק השערות לאויר זה לא חכם במיוחד.

קבל תיקון. יש לי משמעות חדשה: להיות שחיף וחלש.

לא צריך להיות שמן ולא צריך להיות שחיף.
אתה לא צריך להגיע למצב של הזנחה עצמית עם 30% בתירוץ של רק שחיפים עושים חיטוב!!!!!!
ולא צריך לפחד לעלות במשקל ולאכול כמו ציפור כי מפחדים להוסיף גרם שומן.

אם מישהו מיתיצב בין 12%-20% שומן זה סבבה.

הקטע שיש הרבה אנשים שמתחילים ממשקלי נוצה, כמו 55-60 קילו על בערך 11%, לעלות 30-35 קילו ולעלות רק 5% זה די בלתי אפשרי, במיוחד לנוכח העובדה שלאנשים שנק' ההתחלה שלהם היא 60 קילו סביר להניח שיש להם ח"ח מאוד גבוה - מה שמצריך האבסה של קלוריות ואוכל ואי אפשר כ"כ להימנע מעליה באחוזי שומן.
אל תכליל

הקטע שיש הרבה אנשים שמתחילים ממשקלי נוצה, כמו 55-60 קילו על בערך 11%, לעלות 30-35 קילו ולעלות רק 5% זה די בלתי אפשרי אם אתה לא יודע להתאמן
תיקנתי אותך, לך לקרוספיט ותראה כמה אנשים שם משיגים במעט מאוד זמן

אתה לא צריך להגיע למצב של הזנחה עצמית עם 30% בתירוץ של רק שחיפים עושים חיטוב!!!!!!

תראה לי מתאמן רציני שעל 30% שומן, ולא לי פריסטים למיניהם או פאוארליפטרים הזויים

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לשפוט לפי התמונה הזאת כמה אחוז שומן הוא..
תן לו, הוא בטוח שהוא גאון גדול ושאני 17 אחוז שומן. אני אצלם תמונה ונראה מה הוא יגיד אז.
אני מעריך שאני 14 אחוז שומן (כי אני נראה וויזואלית כמו שהייתי לפני החיטוב הקודם וזה היה האחוז שומן שלי).

רק שתכנסו לפרופורציות, כל המסה שלי הייתה בסך הכל תפריט של 2500 קלוריות וקריאטין (שממנו כנראה אתם רואים הרבה נוזלים).

חוץ מזה, אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון. LOL מי שרוצה שיאמין, מי שלא, שלא יאמין. אני יודע מה אני עברתי, מילד שמן מאוד, לבחור שלא מפחד מעלייה במסה טובה. לא כולנו נולדנו עם חילוף חומרים של סוס הרביה, מה לעשות, חלקנו אוכלים 100 קל' מעל הנורמה ומעלים את המשקל צ'יק צ'אק.

לעשות, חלקנו אוכלים 100 קל' מעל הנורמה ומעלים את המשקל צ'יק צ'אק.

אתה יודע כמה אני מוכן לשלם בשביל זה?
אתה אומר את זה כאילו זו תכונה רעה

נכון, וזו הייתה הכוונה שלי. אתה זה שלקח את זה לקיצוניות.

מי שמתאמן ברצינות לא יכול להגיע ל 30% שומן גם ככה, אלא אם הוא ממש מנסה.

• פותח/ת השרשור
תן לו, הוא בטוח שהוא גאון גדול ושאני 17 אחוז שומן. אני אצלם תמונה ונראה מה הוא יגיד אז.
אני מעריך שאני 14 אחוז שומן (כי אני נראה וויזואלית כמו שהייתי לפני החיטוב הקודם וזה היה האחוז שומן שלי).

רק שתכנסו לפרופורציות, כל המסה שלי הייתה בסך הכל תפריט של 2500 קלוריות וקריאטין (שממנו כנראה אתם רואים הרבה נוזלים).

חוץ מזה, אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון. LOL מי שרוצה שיאמין, מי שלא, שלא יאמין. אני יודע מה אני עברתי, מילד שמן מאוד, לבחור שלא מפחד מעלייה במסה טובה. לא כולנו נולדנו עם חילוף חומרים של סוס הרביה, מה לעשות, חלקנו אוכלים 100 קל' מעל הנורמה ומעלים את המשקל צ'יק צ'אק.
חוץ מזה, שלערכתי אני כרגע 14 אחוז שומן, אני לא חושב שבמסה אני צריך לסבול בגלל החילוף חומרים שלי, אני בנאדם שאוהב לאכול אז מי ימנע ממני ליהנות? במילא בחיטוב אני הולך לסבול, אז למה? 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית