הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין + BCAA

ירוסלב

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
-58
47
0
השאלה היא כזאת, האם כדאי לקחת את הגלוטמין וBCAA כתוסף בתנאי שאני מתאמן 6 פעמים בשבוע?

הרי חשוב שחומצות אמינו אלא היכנסו לגוף אחרי האימון (במהלך היום אני מקבל אותם מי חלבון מלא)
אבל אם אני לוקח גייינר/אבקת חלבון יש שם גם גלוטמין וBCAA בחלבון מי גבינה וביצה לא ככה?
אם יש אז כמה והאם זה מספיק ובעצם אין צורך בגלוטמין וBCAA כתוסף?

עוד בקשה לתת תשובה מפורטת ולא מסוג "מה יש לך תוכל רגיל וזהו", תודה על העזרה.

אבל אתה שוקל 59. אתה משחק בקקה.
אין מה לחשוב על התוספים האלה אלא אם אתה מזריק (וגם אז לא בטוח).
תתחיל לאכול. אפילו אם זה מעצבן אותך לשמוע את זה.

• פותח/ת השרשור
אבל אתה שוקל 59. אתה משחק בקקה.
אין מה לחשוב על התוספים האלה אלא אם אתה מזריק (וגם אז לא בטוח).
תתחיל לאכול. אפילו אם זה מעצבן אותך לשמוע את זה.

כבר עליתי כמה קילו, ועכשיו אין לי בעיה לנסות תוספים שונים על מנת לצבור מקסימום מסת שריר בחורף הזה, השאלה אם זה באמת יעזור ואם יש בזה צורך, לגבי אוכל אני אוכל 2700 קלוריות ביממה

אתה לא בשלב שתוספים כאלה יעשו משהו.
אם אתה כל כך רוצה תוספים אתה יכול לקחת קריאטין.

תוספים מומלצים:

בשר בקר
חלקים פנימיים של הבקר
דגים שמנים (עם המון שומן, כמו סלמון)
עוף
ביצים
בייקון
פירות ים
מוצרי חלב שמנים
ירקות טריים
שורשים (כמו בטטות)
שמן קוקוס

תוספים מומלצים:

בשר בקר
חלקים פנימיים של הבקר
דגים שמנים (עם המון שומן, כמו סלמון)
עוף
ביצים
בייקון
פירות ים
מוצרי חלב שמנים
ירקות טריים
שורשים (כמו בטטות)
שמן קוקוס
+1(איפה סמיילי זולל?)

התוספים BCAA וגלוטמין יקרים מאוד בהשוואה ליעילות שלהם שלא הוכחה כקיימת בכלל.
תשקיע כסף בדברים שעובדים כמו קריאטין וגיינר (לעלות בשקל ובמסה).

התוספים BCAA וגלוטמין יקרים מאוד בהשוואה ליעילות שלהם שלא הוכחה כקיימת בכלל.
תשקיע כסף בדברים שעובדים כמו קריאטין וגיינר (לעלות בשקל ובמסה).

בוא לא נגזים....בשלבשבו הוא נמצא זה בטוח מיותר.

קלינה , אני שמעתי מכמה בילדרים לא בארץ בחו"ל ששני התוספים האלה זה גימיק וחרטא , ובקלות אם אוכלים נכון ופשוט אתה מקבל את זה במזון ... ואל תגיד לי כול דבר אם אוכלים מקבלים במזון כי זה כמו להגיד לבן אדם שלא שותה כמה שעות טובות ויש לו כאב ראש וסחרחורת "תשתה בחור תרגיש יותר טוב".

ושלא נדבר על יחס של כסף לתועלת

קלינה , אני שמעתי מכמה בילדרים לא בארץ בחו"ל ששני התוספים האלה זה גימיק וחרטא , ובקלות אם אוכלים נכון ופשוט אתה מקבל את זה במזון ... ואל תגיד לי כול דבר אם אוכלים מקבלים במזון כי זה כמו להגיד לבן אדם שלא שותה כמה שעות טובות ויש לו כאב ראש וסחרחורת "תשתה בחור תרגיש יותר טוב".

ושלא נדבר על יחס של כסף לתועלת

אם זה בילדרים אמריקאים??? האוכל שם אחר מבחינת ערכים תזונתיים,הם בכיף יכולים לאכול בקר תריא 3 פעמים ביום,פה המציאות שונה.
אנחנו בקשר עם בילדרים מובילים מרוסיה ושם מקובלת דוקטרינה אחרת. 60 קילו נותן לתחזר בלי תוספים,100-120 זה סיפור אחר לגמרי ועל זה הוויקוח אני חושב - להכניס ערכים המספיקים ל 100 קילו בלי חומרים בלאסטיים זה כבר בעיה.
שני תנאי שימוש מועדפים מבחינתי לתוספים האלא- זה דל פחמימות ותקופה נקיה.

אוקי קלינה מה שאתה אומר שאם הבן אדם מעל 100 קילו אז תסופי ה BCAA ו הגלוטמין נחוצים?

אני מדבר על 100 קילו באיכות כמו שי ויותר. המצב הטבעי שלי זה 60 קילו. אם אני יצרך כל החלבון ואמינו מאוכל מוצק -אני יכניס ים ערכים באלאסטיים ביחד אם זה. אתה מבין את הנקודה הזאת או שאני לא מצליח לבטא?

הבנתי מה שאתה רוצה להגיד.. זאת זווית חדשה על הנושא.. אולי צריכים לעשות מחקר עם התוספים האלה על אנשים מעל 100 קילו .

הבנתי מה שאתה רוצה להגיד.. זאת זווית חדשה על הנושא.. אולי צריכים לעשות מחקר עם התוספים האלה על אנשים מעל 100 קילו .

קומון סנס,אחי. המידע על איך שאני אוכל,מתאמן ומזריק -חסרת טועלת לחלוטין לפותח אשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית