הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לקנות היום סמארטפון?

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
החלטתי שהגיע הזמן להתקדם מתקופת הנוקיה.

אני מתלבט בין 4S, גלקסי 2, או שאולי לחכות למכשירים חדשים?

מישהו יודע אם צריך לצאת מכשיר ששווה לחכות בשבילו?

iPhone 4S - אם אתה מוכן להשקיע על מכשיר המון כסף. (יש לחבר שלי אותו, מכשיר מטורף)
אם קצת פחות אז לך על גלאקסי..

יש שמועות על אייפון 5 ביולי. כמעט כל השמועות על השקות של אייפון היו בול..ולא לא הייתי ממליץ ללכת על ה 4S. בשביל מה? הרי זה די ברור שזה טלפון ביניים לאייפון 5, שהוא באמת הולך להיות הטלפון החדשני. 4S יותר הולך לכיוון הניסוי ושיפור האייפון הקודם. תקנה את ה4S ותראה את עצמך מסתכל על אייפון 5 מספר חודשים אח"כ. אתה יכול להמשיך ולהגיד אותו דבר על 5S, אבל לפחות לא תשאר מאחור והפערים הם לא קריטים מספיק בשביל לשדרג.

נ.ב גלאקסי 3 יוצא בקרוב.

אין לזה סוף. תמיד יוצא משהו חדש ותמיד אתה מחכה, כשהוא יוצא אין אותו במלאי חודש ואז המחיר בשמיים, עד שאתה יכול להשיג אותו במחיר נורמלי יוצא חדש תוך חצי שנה. גם אם האייפון יוכרז ביולי הוא לא יצא לפני אוקטובר, עד שיהיה אותו במלאי זה גם בעיה. סמסונג, HTC וכל האחרות מוציאות טלפונים בהתרעה של חודש ואז צריך לחכות שהמחיר ירד. קונים כשצריכים או כשרוצים, כרגע חוץ מההשקה התאורטית של גלקסי 3 אין שום דבר באופק.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, שכנעת אותי לגמרי
אז 4S גלקסי 2 או אולי HTC SENSATION XE?

בסנסיישן XE אל תיגע, היה לי אותו לשבוע והחזרתי לחנות. יש לו כמה בעיות, אנשים מתלוננים על אבק מתחת למסך, איכות הצילום שלו בעייתית אבל מה שהכי לא מצא חן בעיניי זה שבשביל שתשתמש באוזניות הנוראיות של dr.dre ששמו שם הם תכננו אקולייזר מסוים שאתה יכול רק להפעיל או לכבות. וכשאתה מכבה הכל נשמע חרא (אני חושד שזה בכוונה, בשביל שזה ישמע טוב יותר עם האוזניות).
אייפון 4S מכשיר סבבה לגמרי אבל קח בחשבון שאין פריצה. ואייפון בלי פריצה זה כלי מאוד משעמם (מניסיון).
גלקסי 2 אחלה מכשיר, יש לו את הקטעים שלו אבל אני הולך איתו שבועיים בערך ומרוצה (ועברתי אליו מאייפון 4). כמובן שתתבאס אם מחר ייצא גלקסי 3 (אני לא מאמין שייצא לפני פסחא, אבל מי יודע), אבל בשביל 2000 שקל זה מכשיר מאוד כיפי. זה גם תלוי מה אתה רוצה מהמכשיר, אם אתה רוצה קונסולת משחקים מטורפת הייתי מציע אייפון בלי למצמץ.

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש משחקים, הגלקסי נשמע לי הכי מתאים בעקרון. אבל שוב, זה יהיה צביטה בלב לראות גלקסי 3 עוד כמה חודשים.
אני מתכוון לקנות מאיביי, יש הערכה מתי יגיע לאיביי ה3?

אין לזה סוף. תמיד יוצא משהו חדש ותמיד אתה מחכה, כשהוא יוצא אין אותו במלאי חודש ואז המחיר בשמיים, עד שאתה יכול להשיג אותו במחיר נורמלי יוצא חדש תוך חצי שנה. גם אם האייפון יוכרז ביולי הוא לא יצא לפני אוקטובר, עד שיהיה אותו במלאי זה גם בעיה. סמסונג, HTC וכל האחרות מוציאות טלפונים בהתרעה של חודש ואז צריך לחכות שהמחיר ירד. קונים כשצריכים או כשרוצים, כרגע חוץ מההשקה התאורטית של גלקסי 3 אין שום דבר באופק.
אני תמיד מקבל ביום ההשקה, יחי המגזר!

גלקסי 2. פלאפון מדהים, יש אותו לאחי, לי יש גלקסי 1 וגם הוא מעולה.

אנדרואיד FOR LIFE

לדעתי אל תשדרג.
אין לזה סוף, המכשירים היום רגישים יותר, כולם הולכים ברחוב כמו זומבים עם אוזניות במקרה הטוב, הגרועים רוצים שגם אתה תדע מה סוג המוסיקה המועדפת עליהם (בד"כ מזרחית כבדה) או שקועים במסך המפגר עד כדי כך שהם פשוט נתקעים בעמודים ובאנשים.

אני גם פעם התלהבתי ,היום אני כבר מעדיף את הפשוטים של פעם, רק טלפון וזהו.
כמובן שאני גם קמצן.

אגב, גם אם אתה רוצה לקנות סמארטפון, אל תקנה בעסקת חבילה מחברות הסלולר הגנבות!
תקנה פרטי בחצי מחיר.

אצל רמי לוי 20 אג' לדקת שיחה, רוץ על זה...

כולכם שכחתם שעוד מעט נכנסות לשוק עוד חברה או שתיים ותיהיה ירידה משמעותית (כמו שכבר עשו אצל רמי לוי )
אני זוכרק שעוד קראתי על זה בחופש הגדול ,אז חכה עד ינואר שכל המחירים ירדו

כולכם שכחתם שעוד מעט נכנסות לשוק עוד חברה או שתיים ותיהיה ירידה משמעותית (כמו שכבר עשו אצל רמי לוי )
אני זוכרק שעוד קראתי על זה בחופש הגדול ,אז חכה עד ינואר שכל המחירים ירדו

פחות מ20 אג' לא יקרה.

רק אנדרואיד! לא להיות עבדים וקורבנות לפרסום כוזב של סטיב ג'ובס ז"ל! נאמר לא לחוק העדר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית