פחות מ20 אג' לא יקרה.
לא דיברת לא שילמת לא משתלם למשתמשים כבדים.
יש למשל בסלקום חבילה של4000 דקות בתוך סלקום ב70 שקל שזה יוצא בערך 2 אגורות לדקה.
יש מבצעים של 1000 דקות וsms עם 3500 דקות בתוך סלקום וsmart phone בהחזר מלא ב220 שקל בחודש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פחות מ20 אג' לא יקרה.
לא דיברת לא שילמת לא משתלם למשתמשים כבדים.
יש למשל בסלקום חבילה של4000 דקות בתוך סלקום ב70 שקל שזה יוצא בערך 2 אגורות לדקה.
יש מבצעים של 1000 דקות וsms עם 3500 דקות בתוך סלקום וsmart phone בהחזר מלא ב220 שקל בחודש.
עובדים עליך בעיניים,חביבי.
תחשב ותראה שזה לא משתלם למשתמשים בינוניים\כבדים לשלם 20 אג' לדקה.
באמת המשתמש הביתי צורך 4000 דק' (כמעט שלושה ימים שלמים).
אני מדבר על המשתמש הביתי הממוצע שלא מגיע אפילו ל700 דק' בחודש.
בסנסיישן XE אל תיגע, היה לי אותו לשבוע והחזרתי לחנות. יש לו כמה בעיות, אנשים מתלוננים על אבק מתחת למסך, איכות הצילום שלו בעייתית אבל מה שהכי לא מצא חן בעיניי זה שבשביל שתשתמש באוזניות הנוראיות של dr.dre ששמו שם הם תכננו אקולייזר מסוים שאתה יכול רק להפעיל או לכבות. וכשאתה מכבה הכל נשמע חרא (אני חושד שזה בכוונה, בשביל שזה ישמע טוב יותר עם האוזניות).
אייפון 4S מכשיר סבבה לגמרי אבל קח בחשבון שאין פריצה. ואייפון בלי פריצה זה כלי מאוד משעמם (מניסיון).
גלקסי 2 אחלה מכשיר, יש לו את הקטעים שלו אבל אני הולך איתו שבועיים בערך ומרוצה (ועברתי אליו מאייפון 4). כמובן שתתבאס אם מחר ייצא גלקסי 3 (אני לא מאמין שייצא לפני פסחא, אבל מי יודע), אבל בשביל 2000 שקל זה מכשיר מאוד כיפי. זה גם תלוי מה אתה רוצה מהמכשיר, אם אתה רוצה קונסולת משחקים מטורפת הייתי מציע אייפון בלי למצמץ.
הסנסיישן הרגיל סובל מאותן בעיות ועוד. 3 הבעיות הכי נפוצות שלו הן: אבק מתחת למסך (הם ניסו לפתור את זה ב-XE, זה בגלל שכל הגב יוצא מאחורה ומתלבש על המסך למעלה, ככה שיש רווח שנכנס אליו אבק), death grip (אם אתה מחזיק את הטלפון לרוחב אין קליטה, גם לא של WIFI, וזה קורה גם ב-XE וגם ב-XL), ונקודות צהובות על המסך (לא קורה בכל המכשירים).ובסנסיישן הרגיל?
אני גם כרגע מתלבט מה לקנות, מן הסתם הS2 הכי חזק אבל אולי כדאי לחסוך כסף וללכת על הסנסיישן או אפילו על הדיזייר HD?
אני דיי קצר בכסף אבל מעדיף משהו שיריץ לי סרטונים ביוטיוב כמו שצריך, יתן גרפיקה טובה ויתן לי להנות מהאפליקציות באנדרואיד מרקט כמו שצריך.
הבנתי שיש עם HTC בעיות בארץ, שהם צריכים חיבור שונה לאינטרנט ושאין מעבדות לתיקון, מה דעתך?
ובסנסיישן הרגיל?
אני גם כרגע מתלבט מה לקנות, מן הסתם הS2 הכי חזק אבל אולי כדאי לחסוך כסף וללכת על הסנסיישן או אפילו על הדיזייר HD?
אני דיי קצר בכסף אבל מעדיף משהו שיריץ לי סרטונים ביוטיוב כמו שצריך, יתן גרפיקה טובה ויתן לי להנות מהאפליקציות באנדרואיד מרקט כמו שצריך.
הבנתי שיש עם HTC בעיות בארץ, שהם צריכים חיבור שונה לאינטרנט ושאין מעבדות לתיקון, מה דעתך?
נ.ב. בבית כן זרוק אי פון 4 לבן שקיבלתי בחינם כמובן ולא השתמשתי בו.
למה שלא תמכור אותו?
אני אדבר עליך כל יום כל היום. תקבל צומי.