הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לקנות היום סמארטפון?

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך
פחות מ20 אג' לא יקרה.

לא דיברת לא שילמת לא משתלם למשתמשים כבדים.
יש למשל בסלקום חבילה של4000 דקות בתוך סלקום ב70 שקל שזה יוצא בערך 2 אגורות לדקה.
יש מבצעים של 1000 דקות וsms עם 3500 דקות בתוך סלקום וsmart phone בהחזר מלא ב220 שקל בחודש.

לא דיברת לא שילמת לא משתלם למשתמשים כבדים.
יש למשל בסלקום חבילה של4000 דקות בתוך סלקום ב70 שקל שזה יוצא בערך 2 אגורות לדקה.
יש מבצעים של 1000 דקות וsms עם 3500 דקות בתוך סלקום וsmart phone בהחזר מלא ב220 שקל בחודש.

עובדים עליך בעיניים,חביבי.

תחשב ותראה שזה לא משתלם למשתמשים בינוניים\כבדים לשלם 20 אג' לדקה.

באמת המשתמש הביתי צורך 4000 דק' (כמעט שלושה ימים שלמים).
אני מדבר על המשתמש הביתי הממוצע שלא מגיע אפילו ל700 דק' בחודש.

באמת המשתמש הביתי צורך 4000 דק' (כמעט שלושה ימים שלמים).
אני מדבר על המשתמש הביתי הממוצע שלא מגיע אפילו ל700 דק' בחודש.

אני אמרתי מראש שרמי לוי לא מתאים למשתמשים כבדים\בינוניים.
החבילות שמציאות החברות יותר משתלמות פר דקה\sms מאשר אם אתה משלם עליהם בלי תוכנית בכלל.
תראה למשל מבצעים לחיילים, יש שם למשל מסלול של3 יעדים נבחרים זה יותר זול מ20 אג' לדקה. ותזכור שגם המכשיר כלול בפנים, שהמחיר שלו יכול להגיע ל2000-4000 שקל.
http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/minisoldgers/minisoldgers_rashi/.aspx

זה מה שאני חושב על סמארטפונים:

390601_10150429811676840_21785951839_8848918_1498422448_n.jpg

תקנה את הנקסוס החדש..
די כבר עם הגחקסים והאייפונים.
אייפון זה חרא... יש לו סך הכל חווית משתמש אבל האייטונס הנאצי הזה בלתי נסבל.

בסנסיישן XE אל תיגע, היה לי אותו לשבוע והחזרתי לחנות. יש לו כמה בעיות, אנשים מתלוננים על אבק מתחת למסך, איכות הצילום שלו בעייתית אבל מה שהכי לא מצא חן בעיניי זה שבשביל שתשתמש באוזניות הנוראיות של dr.dre ששמו שם הם תכננו אקולייזר מסוים שאתה יכול רק להפעיל או לכבות. וכשאתה מכבה הכל נשמע חרא (אני חושד שזה בכוונה, בשביל שזה ישמע טוב יותר עם האוזניות).
אייפון 4S מכשיר סבבה לגמרי אבל קח בחשבון שאין פריצה. ואייפון בלי פריצה זה כלי מאוד משעמם (מניסיון).
גלקסי 2 אחלה מכשיר, יש לו את הקטעים שלו אבל אני הולך איתו שבועיים בערך ומרוצה (ועברתי אליו מאייפון 4). כמובן שתתבאס אם מחר ייצא גלקסי 3 (אני לא מאמין שייצא לפני פסחא, אבל מי יודע), אבל בשביל 2000 שקל זה מכשיר מאוד כיפי. זה גם תלוי מה אתה רוצה מהמכשיר, אם אתה רוצה קונסולת משחקים מטורפת הייתי מציע אייפון בלי למצמץ.

ובסנסיישן הרגיל?
אני גם כרגע מתלבט מה לקנות, מן הסתם הS2 הכי חזק אבל אולי כדאי לחסוך כסף וללכת על הסנסיישן או אפילו על הדיזייר HD?
אני דיי קצר בכסף אבל מעדיף משהו שיריץ לי סרטונים ביוטיוב כמו שצריך, יתן גרפיקה טובה ויתן לי להנות מהאפליקציות באנדרואיד מרקט כמו שצריך.

הבנתי שיש עם HTC בעיות בארץ, שהם צריכים חיבור שונה לאינטרנט ושאין מעבדות לתיקון, מה דעתך?

ובסנסיישן הרגיל?
אני גם כרגע מתלבט מה לקנות, מן הסתם הS2 הכי חזק אבל אולי כדאי לחסוך כסף וללכת על הסנסיישן או אפילו על הדיזייר HD?
אני דיי קצר בכסף אבל מעדיף משהו שיריץ לי סרטונים ביוטיוב כמו שצריך, יתן גרפיקה טובה ויתן לי להנות מהאפליקציות באנדרואיד מרקט כמו שצריך.

הבנתי שיש עם HTC בעיות בארץ, שהם צריכים חיבור שונה לאינטרנט ושאין מעבדות לתיקון, מה דעתך?
הסנסיישן הרגיל סובל מאותן בעיות ועוד. 3 הבעיות הכי נפוצות שלו הן: אבק מתחת למסך (הם ניסו לפתור את זה ב-XE, זה בגלל שכל הגב יוצא מאחורה ומתלבש על המסך למעלה, ככה שיש רווח שנכנס אליו אבק), death grip (אם אתה מחזיק את הטלפון לרוחב אין קליטה, גם לא של WIFI, וזה קורה גם ב-XE וגם ב-XL), ונקודות צהובות על המסך (לא קורה בכל המכשירים).
הדיזייר HD מכשיר טוב אבל ישן יחסית, יש לו מסך עם פחות pixel density מכל החדשים, הוא מריץ מערכת יותר ישנה של אנדרויד ויש לו את אותה הבעיה שיש לכל המכשירים הישנים של HTC, זיכרון פנימי קטן מדי ככה שאם אתה רוצה להתקין תוכנות כמו בנאדם תצטרך לפרוץ כדי שתוכל להעביר אותן לכרטיס זיכרון.
שמעתי הרבה תלונות על השירות של HTC בארץ אבל אני לא יכול לומר מניסיון. לי היה בזמנו "הירו" שמחזיק עד היום ולא עשה בעיות, אבל לאלכסיי יש דיזייר שהחליפו לו את הלוח אם בחו"ל כי בארץ נפנפו אותו.
האמת שאם אתה קצר בכסף גלקסי 2 זו אופציה טובה. הוא יותר טוב מהסנסיישן ומהדיזייר. אם אתה רוצה לחסוך קצת בשביל לקנות משהו חדש, אולי כדאי לך לשקול את הנקסוס (ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל כרגע, לפחות באירופה) שמגיע כבר עם אנדרויד 4 ומסך מפלצתי של 4.7 אינץ' (שזה כבר הופך אותו ללבנת חבלה).

אייפון הוא מכשיר מעולה, קל וידידותי למשתמש, אבל בלי פריצה הוא מאבד חלק גדול מהקסם שלו.

חוץ מזה, שעריכת רינגטונים, סינכרון עם אייטונס וכל הבלגן שכרוך בזה, מורידים מאוד מההנאה ממנו.

👋
ובסנסיישן הרגיל?

HTC DESIRE HD זה המכשיר שני שלי,מחזיק 7 חודש ללא תקלות,יש מעבדה וניתן לעשות ביטוח מקיף משהו כמו 200 שח לשנה,הקודם היה DESIRE - שנה וחצי ללא תקלות ואצלי ואישתי ממשיכה לחרוש עליו.
עלות הסיפור בארץ משהו כמו 1600 שח אצלנו בעיר.

מכשיר הבאה שלי בטוח יהיה HTC ,רק אין לי מושג מה כבר אפשר להוסיף/לשפר למה שיש לי.

נ.ב. בבית כן זרוק אי פון 4 לבן שקיבלתי בחינם כמובן ולא השתמשתי בו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מוכן תמורת 2 פחי חלבון וחצי קופסה פרו הורמונים (לא רציתי להיות גדול מדי)

אני אדבר עליך כל יום כל היום. תקבל צומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית